mozna sie dołączyć? myślę o SLSie i jakichś głośniczkach na małe monitorki - gwizdki pewnie vifa, tylko które? a wogóle, to proszę mi coś polecić:)))))
kup se XLS'a 12''
poprzestawiasz ściany sobie i sąsiadom
mozna sie dołączyć? myślę o SLSie i jakichś głośniczkach na małe monitorki - gwizdki pewnie vifa, tylko które? a wogóle, to proszę mi coś polecić:)))))
kup se XLS'a 12''
poprzestawiasz ściany sobie i sąsiadom
no tak, ale cena to po pierwsze a po drugie jak xls to pr trzeba w sumie tez(a co:) i kasa sie robi juz duza. chociaz.....
Kurcze, ja bym sobie zamówił SLS'a od razu. według moich obliczeń wyniósłby mnie ok 165zł plus oczywiście koszta związane z przesyłką i przelewem. No ale w przypadku zamówień z 4 czy 6 osobami to się opłaca jak nic (gdy 4 osoby zamawiają to koszt = ok 65 zł na 1 osobe). A więc jakieś 230 zł za SLS'a ( dla przykładu na akustyku kosztuje on 390 zł + oczywiście koszty przesyłki
A jeszcze bardziej korci mnie Resolution 12" która wyniosłaby ok 500 - 520 zł.
Ale nic z tego bo muszę odłożyć kasę na prawo jazdy. Niech to jasny gwint !!! dlaczego ja wcześniej prawka nie zrobiłem ??!?!
mam podobny problem.... prawko mam ale na auto odkładam..... ale na vifki się szarpne :) jak kupie auto zobaczymy ile mi kasy zostanie.... moze jeszcze się z czymś do zamówienia dopisze....
Czytacie i czytacie a nikt o numer rachunku sie nie upomni! oto on:
NR KONTA: 10 1050 1605 1000 0022 7407 1428 (ING BANK ŚLĄSKI) .....przypominam że zbieram kase.
zygmunt,ale nic od Ciebie niechce,nawet grosza i łaski mi nie robisz :) .Swoją drogą jak ktoś ma jakiekolwiek wątpliowści to niech sobie sam zorganizuje na własną rękę...jest nas 4 ch na 100%,tym samym kończe ten wątek.Chętni dodatkowi - pisać na maila.Czas do którego należy wpłacać pieniądze to 30 styczeń,po tym czasie zwracam pieniądze.Pamiętać o mailu,gdyz bez niego też zwracam kaskę.Tym samym kończe,więc do następnego zamawiania! ps.jeśli ktoś bedzie chciał znać jakąś cenę (głosnika) to niech napisze tu na forum,to jeszcze podam.
Widze że coś brak Wam zaufania wzajemnego ... Przeciesz my, aktywni użytkownicy tego forum jesteśmy jak rodzina :)
A tak przy okazji powiem że swego czasu brałem od kolegi UKA głośnik ARN'a - mógł mi wysłać cegłę ale mu zaufałem i przysłał ARN'a - działającego w stanie idelanym :)
I to mi się podobało ...
Skomentuj