Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gipsy2: nie obrażaj się, ale konstruktywnie odpowiedz(o tak) lub olej zarzuty(błe). na tym polega rzeczowa dyskusja. obrażanie się nie przystoi mężczyźnie

a w kwestii cła są dwie możliwości:
    - nie zgłoszą exportu i zapłacisz vat holenderski i dostaniesz paczkę;
    - zgłoszą export, odliczą vat holenderski ale tty zapłacisz polski vat i dostaniesz paczkę.

tak to przynajmniej wygląda pomiędzy firmami. indywidualne persony to nie wiem. cła od 1 maja nie ma w unii już.

Skomentuj

pocieszyłeś mnie,odbrażam się :P ...Rolph pisał że poza tym co napisał czyli wysłką itp nic sie wiecej nie płaci.Kolega,czy chłopaki z lukara tez nic wiecej nie płacili.Dzis wysle maila w sprawie seasów.

Skomentuj

Jakby co , ja mam jeszcze ok 10 kg wolnego miejsca w paczce , zamówienie wysyłam pojutrze, jakby ktoś był chętny to piszcie na gg 4413433

Skomentuj

Pwałe daj prosże nr gg....albo napisz ile wkoncu wyjdzie (koncowa kwota jaką musze wydać) za sls263 bo gipsy2 mi w sumie nie odpisał.

Skomentuj

A ja jestem zainteresowany 2x DT-100 i 2x CSC-145. W jakiej cenie są? Bo nie moge ich znaleść w cenniku.

Skomentuj

ufok,odpisalem Ci. Ten kto moze (najlepiej suby) niech sie z Pawlem zabierze!

Skomentuj

gipsy2, mógł byś mi podać ceny tych głośników, o które pytam wyzej?

Skomentuj

cena dt -100 jest podana

czekam na maila od rolpha...

Skomentuj

A CSC-145 są w ofercie? Bo nie widze ich.

Skomentuj

ech niestety moje zamówienie sie opóźni , bo w Holandii sobie wolne zrobili do 26 stycznia :[. Do tego jeszcze nie mają resolutiona:/, więc mój kolega odpadł z zamówienia i znowu mam wolne miejsce w paczce.

Skomentuj

teraz w poniedziałek szef firmy i przedstawiciel znajacy biegle holenderski i niemiecki jada do holandii ( A ja musze zostac z całym bajzlem na głowie :-( .
                        Panowie sprawa jest taka . Jest wyjazd i beda nastepne . Już gadałem i ........
                        Jesli firma miesci się na trasie naszego przejazdu badz oddalona jest +/_ 100km to
                        TRANSPORT MACIE ZA 33,3 % CENY TRANSPORTU LUB MNIEJ ( paliwo czy inne pierdoły) .
                        Rozwiezienie do osób w wiekszych i srednich miastach w polsce też nie stanowi problemu bo bedziecie odbierać w salonach pogrzebowych w swoim miescie ( jednym z produktów są trumny ) lub poczta . gipsy2, & Paweł, jesli wszystko bedzie pewne osobiscie bede was szukał i ustalimy co i jak . Jesli u mnie z holandia wypali to wyjazdy beda co pewien czas ( 2-3 miechy ) .

zAPODAJCIE MI DOKŁADNY ADRES firmy / sklepu
                        ddjch@ wp.pl

Skomentuj

świetne :) w sumie możnaby już odbierać zamontowane w trumnach - w zasadzie pudło gotowe i wykończone i polakierowane, wygłuszone jedwabiem i koronkami

Skomentuj

a jak brzmienie bedzie słabe, to zawsze można "wkład" usunąć celem powiększenia litrażu:))))

pzdr

Skomentuj

Chomik
                              A na trasie przejazdu jest Krakow czy nie ;D ?

Skomentuj

Cała część zachodnia polski ( od szczecina po śląsk jest obsiana klientami wiec spoko )
                                Nawet zary żagań itp

Skomentuj

Czy będziesz może przejeżdżał przez trójmiasto? Na kiedy planowany jest ten wyjazd? i ile by to nas kosztowało (kwota do podziału)?

Skomentuj

w trójmiescie mamy kufy i trumny . Co do wyjazdów to szef i tak jedzie i tak jedzie ( jeśli bedzie układ z holendrami ). Po drodze odbiera paczke ze sklepu i przywozi ja do kalisza badz zostawia/odbierasz w ustalonym mieście na trasie . Jeśli ktoś z forumowiczów odbierze to ja mam z głowy . Jeśli dostane do kalisza to cześć pocztą a częśc firmowym samochodem ( z kiertowcą jeszcze nie gadałem) dociera w obgadanym dniu/godzinie do sklepu w danym miescie . Myśle ze własciciele salonów pogrzebowych i sprzedawczynie w sklepach nie bedą miały nic przeciwko aby przetrzymać paczkę w pomieszczeniu gospodarczym do czasu przybycia forumowicza .
                                    SORKI za robienie wam ochoty Bo widze ze jest realna szansa wam pomóc. Czy to wypali - nie wiem. poprosić ludzi zawsze moge .

Skomentuj

termin sie skonczył,zamówienie in progress ...Awaria(czekam jeszcze na kontakt!daj znac!) i Soundwave nie dali znaku życia,więc....

[ Dodano: 2005-02-05, 01:07 ]
                                      a chce dodac,że w lipcu jadę osobiście do audiocomponents

[ Dodano: 2005-02-09, 16:33 ]
                                      koszt wysyłki:

85 euro - 5% + 19% daje okolo 393zl (przekroczylismy 30 kg)
                                      koszty przelewu w banku ok. 50zl
                                      jest nas 6 osób

jutro idę do banku...więc : diyaudio.pl podbija Holandie

ps.pożegnajcie sie z kasą,a tak fajnie było mieć prawie 3 tyś na koncie (oczywiście 3 tys nieswoje :P )

Dzięki Wam za zaufanie! Czekamy na głośniki...

Skomentuj

Cóż może kiedyś zamówie sobie dwa Peerless Resolution 15 :)

Narazie tylko śledze sobie ten temat i jestem ciekaw czy to bedzie przekręt czy rzeczywiście ta transakcja wyjdzie...wydaje mi sie ryzykowne transportowanie delikatnych głosników na taką odległość, różnymi transportami w różne miejsca, przez różne osoby - tyle okazji na uszkodzenie lub zgubienie którejś z paczek...

No ale poczekam zobacze :) Ciekawe co z tego wyjdzie :)

Skomentuj

nie psuj nam dobrego humoru i werwy

Skomentuj

Czaruję...
                                          X