Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam! Przyszly dzis glosniki z audiocomponents. Resztę juz ustali się indywidualnie między Wami. Dzięki za wszysktko

Skomentuj

miło

O jak przyjemnie ta ełropejska poczta szybko dziala :P
      Szkoda ze nie bylo kasy na glosniczki no nic czekamy na dalsze akcje

Skomentuj

Dokładanie czekamy z niecerpliwością :)

Skomentuj

a reflektuje ktoś na następne zamówienie ? bo jak co to znów mogę przeprowadzić!
          UWAGA do tych co zamawiali glosniki: ponieważ jutro jade do Krakowa pouczyć się,przyjade dopiero w piątek do domu,wysyłka byłaby możliwa TYLKO w piątek za tydzień lub w poniedzialek 28.02. Paczkę sprawdzilem,wszystkie glosniki też,i wszystko jest w porządku!

Skomentuj

to dobrze ze doszly ale qrcze cos szybko

Skomentuj

Drodzy forumowicze! Oplacalnośc zamówien jest dość wysoka,jak sami widzicie.Warto zamawiać elementy z intertechnika (spore upusty jakby nie patrzeć) a także glosniki,bo za niewiele wiecej zamiast gdwk 11/100 orginalnego wstawicie Vifkę.W intertechniku dostanie się fajne uszczelki,świetne kondensatory,fajne kable po super cenach.Chcialbym poprostu organizować często takie zamówienia,nawet "duperelek".Toteż zbieram ludzi do następnego zamówienia...Druga sprawa.Wypada tutaj zrobić porządek,jest masa postów i nowi ludzie nie polapią sie o co chodzi.Myśle że wszystko warto napisać jasno i w "kupie" jako pierwszy post.Pytanie do Was,drodzy forumowicze : czy dla porządku zgadzacie się na usunięcie wszystkich postów z tego wątku? Jakby byly usunięte,napisalbym taki ladny,pierwszy pościk z zasadami itp.Proszę o opinie na ten temat.Jeśli forumowicze zgodziliby się,to czy Panowie Administratorzy zgodziliby się,i czy nie stanowiloby to dla nich problemu usunięcie postów? ....Proszę o komentarze.

Skomentuj

Popieram jak najbardziej !!
                Wpisuję się na listę do najbliższego zamówienia.Jeśli tylko cos sie wyklaruje podam szczegóły bo jeśli duperelki wchodzą w grę to może jeszce kable dorzucę:)

Pozdrawiam i życze powodzenia z nowym postem

Skomentuj

Jestem za usunięciem postów dla przejrzystości wątku. Czekam z niecierpliwością na nowe wspólne zamówienie. Tak wielką niecierpliwością, że proszę Gipsy2 o wstępny szacunek co do terminu. Jeśli chodzi o głośniki, to potwierdzam wcześniejsze zamówienie: Vifa D27TG 45/06 - 2szt i Vifa M18WH08-08 -2szt. Na razie tylko to.

Skomentuj

wtępny szaczunek zależy od Was ...napiszcie na kiedy tak mniejwiecej chcecie ? znajdziemy kompromis! A moze inni forumowicze czegoś potrzebują? Jeśli jeszcze 5 osób potwierdzi usunięcie wszystkich postów,poproszę Administratorów o usunięcie postów.

Skomentuj

Nieusuwajcie tych postów. Lepiej założyć nowy temat (IMO)

Skomentuj

ja tu widzę niezly burdel

Skomentuj

Ja też wolałbym nowego posta - a ten może zostać :) Nie po to sie tu pisało żeby teraz wszystko sru! do kosza...

Skomentuj

Zamieszczone przez FPPfan
                            Nie po to sie tu pisało żeby teraz wszystko sru! do kosza...
                            hehe... co niektórzy boją się chyba że im poziom spadnie

Skomentuj

Temat zostaje ale zostal "odklejony" wiec pewnie umrze smiercia naturalna. Jesli szykujecie nowe zamowienie niech gipsy napisze regulamin i wrzuci nowy watek a ja go przykleje.
                              Pozdro
                              Dexter

Skomentuj

no niech tak będzie

Skomentuj

gipsy2, skoro sprawa się tak ma to pewnie by warto podac na forum porównanie cenowe wybranych głośników akustyk-holandia z uwzględnieniem uśrednionych kosztów.To powinno bardziej zachęcić.

Skomentuj

do mnie glosniki doszly wczoraj jestem happy

Skomentuj

kiedy następna tura. chłopakia z audiostereo zamawiają w audiokomponents tam są ceny o 30% niższe nisz w introtechniku.

Skomentuj

Witam,
                                        Tak więc, krótko, chciałbym podziękować za całościowe zrealizowanie zamówienia Gipsy`emu2. To była kwestia czasu, a odpowiednie produkty dotarły również do mnie, wczoraj.
                                        Może uchylę rombka tajemnicy handlowej, chodziło powiedzmy tylko o Peerless XXLS12 830845. Finansowo: 508,43pln/sztuka plus wszystkie koszty 90,45pln/sztukę.
                                        Te liczby są unikalne, historyczne, choćby z powodu udziału kursu walutowego Euro/pln i z tego należy sobie zdawać sprawę.
                                        Ponieważ też wczoraj sprawdziłem pewne informacje, to Peerless 830845 na polskim rynku był "bezcenny", bo niedostępny. Na innych rynkach jeszcze tylko: Kanada 227CAD, Francja 174EUR i Holandia 171EUR (lecz oprócz Audiocomponents.nl). Masz internet, możesz łatwo sprawdzić te lub uzyskasz nowe aktualne informacje.
                                        Pozdrawiam, Piotr01

Skomentuj

kurde , a mi wyszło 518,41zł za xxls'a , przepłaciłem

Skomentuj

Czaruję...