juz sie pytalem ale nie bylo odzewu no to jeszcze raz czy moge sie dowiedziec o Ceny Peerlessow z seri csc 145 i 176
Mozecie napisac maila z zapytaniem o te glosniki?
ja niewiem czy czytacie ten topic czy nie....czasem niemam sił. nie mają tam tesli,a na gg jak pisałem jestem niewidoczny.dzis wysyłam maila w sprawie peerlesów csx i csc,i zapytam sie co bedzie jak przesyłka przekroczy 30 kg
Gipsy2 nie pczekałbyś na mnie do 1 lutego???
poprostu nie wiem czy w piątek 29 stycznia bedzie już hajs na moim koncie .
Jak bedzie to w poniedziałek 31 stycznia rano daje zlecenie i pewnie w ten sam dzionek bedzie u Ciebie na koncie???
Ja będe zamawał troche wcześniej . Jeśli jest ktos chetny z trójmiasta lub okolic (chociaz niekoniecznie:]) to chętnie przyjmę do paczki . Co do podziału kosztów przesyłki (59,5€) , żeby było sprawiedliwie to proponuje taki układ:
jeśli ktoś chce parę kopułek dokłada sie 30 zł do przesyłki , jeśli coś cięższego np sls10 - 50zł. inne propozycje do uzgodnienia.
Na razie w paczce są : XXLS 12 z MB , Resolution 10 i 2kopułki
czekam na jeszcze 2 lub chociaż 1 chętnego i zamawiam
moje gg to 4413433
Powstała "konkurencja". Ja też się składam z Pawłem ale aby to wszystko się nie rozpadło. Może mimo wszystko lepiej (taniej) by było zrobić jedno zamówienie.
konkurencja, ale dla Akustyka. Więcej źródeł - większa możliwość zamówienia w różnym czasie. A jak wyjdzie pierwsza przesyłka i ludzie się przekonają że to działa - podejrzewam że będzie jeszcze lepiej.
Gipsy mógłbyś napisać ilu kolegów już jest na liście do pierwszego zamówienia a i oczywiście co kto ma zamiar kupić???
Może jak ludziki bedą widzieć że jest kilku chętnych to dołączą następni ???
może uzbiera sie zamówień na dwie paczki po 30 kg i bedzie dodatkowy rabat:
If the total of ordered items exceeds 10 pieces (mixed) of
the brands Vifa, Scan-Speak or DACT, an additional
discount of 10% will be given on units of these brands.
nie znam angielskiego ale czy gość nie pisze czasami że przy zamówieniu pow. 10 szt. głośników jest dodatkowy rabat 10%?????
zaciągnijcie się jeszcze do Pawła na zamówienie,ja mogę wziąść tylko góra 2 osoby na zamówienie (paczka przekroczy 30kg jak bedzie wiecej,a Paweł tam dośc heh niewiele zamawia ).Przykro mi :(,następne zamówienie bedzie za ok 3 miesiące (chyba że wyjdzie wcześniej).Ewentualnie zaciągnę jeszcze jedną osobę na kopułki ...
gipsy tak jak kiedys pisalem okolo ostatniego dnia tego miesiaca przelewam kaske,
no chyba ze chcesz to jutro Ci moge w formie zaliczki max 50 pln wyslac, tylko po co?
Skomentuj