Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak dojdziemy do wysyłania bloczków betonowych i płyt regipsowych to ja się z tego wypisuje. transport za drogi DD

Skomentuj

Czyli poki co ... na cegly reflektujesz ;D ?
      Jak chcesz to moge Ci pare cegiel odstapic za powiedzmy 1000 zł

Skomentuj

juz sie pytalem ale nie bylo odzewu no to jeszcze raz czy moge sie dowiedziec o Ceny Peerlessow z seri csc 145 i 176
        Mozecie napisac maila z zapytaniem o te glosniki?

Skomentuj

Ja chciałem się dołożyć do zakupów. Vifa 2 sztuki D27TG-05-06. Nigdy cię gipsy nie ma na gg a chciałem czegoś sie dowiedzieć.

[ Dodano: 2005-01-11, 00:31 ]
          Mozesz zapytać się jeszcze o cene głośników TVM.

Skomentuj

Chyba nie ma sensu kupować Tesli w Holandii? W ogóle mają tam Tesle?

Skomentuj

ja niewiem czy czytacie ten topic czy nie....czasem niemam sił. nie mają tam tesli,a na gg jak pisałem jestem niewidoczny.dzis wysyłam maila w sprawie peerlesów csx i csc,i zapytam sie co bedzie jak przesyłka przekroczy 30 kg

Skomentuj

ja niewiem czy czytacie ten topic czy nie....czasem niemam sił. nie mają tam tesli
                może i nie mają, ale na ich głównej stronie jesat napisane, że mają.

Skomentuj

oni mają tesle produkowane w tajwanie :P

Skomentuj

Gipsy2 nie pczekałbyś na mnie do 1 lutego???
                    poprostu nie wiem czy w piątek 29 stycznia bedzie już hajs na moim koncie .
                    Jak bedzie to w poniedziałek 31 stycznia rano daje zlecenie i pewnie w ten sam dzionek bedzie u Ciebie na koncie???

Skomentuj

za 1 dzień nie zabije :P

Skomentuj

Ja będe zamawał troche wcześniej . Jeśli jest ktos chetny z trójmiasta lub okolic (chociaz niekoniecznie:]) to chętnie przyjmę do paczki . Co do podziału kosztów przesyłki (59,5€) , żeby było sprawiedliwie to proponuje taki układ:
                        jeśli ktoś chce parę kopułek dokłada sie 30 zł do przesyłki , jeśli coś cięższego np sls10 - 50zł. inne propozycje do uzgodnienia.
                        Na razie w paczce są : XXLS 12 z MB , Resolution 10 i 2kopułki
                        czekam na jeszcze 2 lub chociaż 1 chętnego i zamawiam
                        moje gg to 4413433

Skomentuj

Powstała "konkurencja". Ja też się składam z Pawłem ale aby to wszystko się nie rozpadło. Może mimo wszystko lepiej (taniej) by było zrobić jedno zamówienie.

Skomentuj

niekoniecznie taniej jak bedzie nas wiecej,jak dopiepszą nam za przesyłkę to sie posikamy z wrażenia,więc ...:)

Skomentuj

ja wiem czy konkurencja?? Do końca stycznia jeszcze się chętni znajdą i moze byc nawet tak że sie wszyscy nie zmieszczą.

Skomentuj

konkurencja, ale dla Akustyka. Więcej źródeł - większa możliwość zamówienia w różnym czasie. A jak wyjdzie pierwsza przesyłka i ludzie się przekonają że to działa - podejrzewam że będzie jeszcze lepiej.

Skomentuj

Gipsy mógłbyś napisać ilu kolegów już jest na liście do pierwszego zamówienia a i oczywiście co kto ma zamiar kupić???

Może jak ludziki bedą widzieć że jest kilku chętnych to dołączą następni ???

może uzbiera sie zamówień na dwie paczki po 30 kg i bedzie dodatkowy rabat:

If the total of ordered items exceeds 10 pieces (mixed) of
                                  the brands Vifa, Scan-Speak or DACT, an additional
                                  discount of 10% will be given on units of these brands.

nie znam angielskiego ale czy gość nie pisze czasami że przy zamówieniu pow. 10 szt. głośników jest dodatkowy rabat 10%?????

Skomentuj

zaciągnijcie się jeszcze do Pawła na zamówienie,ja mogę wziąść tylko góra 2 osoby na zamówienie (paczka przekroczy 30kg jak bedzie wiecej,a Paweł tam dośc heh niewiele zamawia ).Przykro mi :(,następne zamówienie bedzie za ok 3 miesiące (chyba że wyjdzie wcześniej).Ewentualnie zaciągnę jeszcze jedną osobę na kopułki ...

Skomentuj

A ja w niedziele revelatorki bede miał :P i od razu do żyda,hehe...
                                      PZDR

Skomentuj

awaria,nie uwzględniałem Cie.Ale jestes uwzględniony,czekam na money.Soundwave to chcesz te kopułki?

Skomentuj

gipsy tak jak kiedys pisalem okolo ostatniego dnia tego miesiaca przelewam kaske,
                                          no chyba ze chcesz to jutro Ci moge w formie zaliczki max 50 pln wyslac, tylko po co?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X