Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ja ze swej strony życze powodzenia, zastanawiam się tylko co zrobicie jak któryś głośnik będzie np. uszkodzony.

no ale nie zamierzam psuć nikomu niczego.
    pzdr

Skomentuj

inni zamawiali i doszlo to powinno i do nas dojsc, ja tam czekam na moje vifki i csx :)

Skomentuj

zastanawiam się tylko co zrobicie jak któryś głośnik będzie np. uszkodzony.
        nie strasz ludzi! :]

Wszystko to troche długo trwa:/ przelew szedł 5 dni (pko) . W piątek Rolph napisał, że wyśle w środe , czyli wczoraj . Czy wysłał nie wiem :/ chyba bede sie musiał znowu upomnieć

Skomentuj

ja dzis zrobilem przelew.Robilem to w ing banku śląskim,a to ponoc "ta sama" firma gdzie robicie i robimy przelewy do Rolpha,więc babka mi mówiła że pieniądze dojdą dość szybko.Więc mam nadzieje że 5 dni nie pójdzie :P.

[ Dodano: 2005-02-10, 15:50 ]
          szkoda ze niezmiescilismy sie w 30 kg,wyszlo duzo wiecej (o dziwo).Chcę ogłosić jeszcze że kolega Awaria z Krakowa nie dostarczył pieniążków,więc przykro mi Irku ...Własnie sprawdzalem konto swoje,pieniędzy już nie ma,więc poszły do kraju wiatraków i

Skomentuj

a nasza paczka juz w drodze

The goods you ordered have left our company,
            the parcel was sent as a priority shipment with
            documentnumber 522 21376178

We use the DPD for shipping, and the parcel can
            be traced on www.DPD.de
            Normally it takes appr. 2-5 days for parcels to arrive
            at the destinees address.

Thank you for your order!

Best regards,
            Rolph

Skomentuj

Brawo Paweł :)

Skomentuj

gipsy ,wiem że nudziłem , niestety SLS przegrał z U2 , nie chce czekać następne pare lat na koncert a subek może poczekać miesiąc dwa dłużej.
                sorki wybacz.

Skomentuj

Witam DIY-owców!
                  Kurcze, znów się spóźniłem z odnalezieniem tego wątku, podobnie jak na lukarze:-(
                  Ale jeśli będzie druga tura zamówień, piszę się zdecydowanie na: Vifa D25AG -2szt i Vifa M18WH - 2 szt. A poza tym, z tego co ja wyczytałem z pisma Rolpha na stronie drugiej tego wątku, a konkretnie "If the total of ordered items exceeds 10 pieces (mixed) of the brands Vifa, Scan-Speak or DACT, an additional
                  discount of 10% will be given on units of these brands"- będzie jeszcze dodatkowy rabat 10% na Vify, SS lub DACT-y.
                  Gratuluje gipsy2 pomysłu, odwagi i zaangażowania! trzymam kciuki za szybkie dotarcie paczki! pS. Jako prawnik: Vat będzie tylko jeden -holenderski, a cła na pewno wcale.

Skomentuj

Nasze Peerlessy i Vify juz są u mnie od rana, wszyskie doszły w całości , były dobrze zapakowane , (każdy głośnik w uformowany styropian, albo gruby karton i to wszysko w dużym kartonie ze styropianowymi "chipsami":)) nie było szans na zniszczenie. Na kartonie nie ma śladów znęcania sie , wiec chyba nia nie rzucali:] . Jednym słowem akcja "Holandia" udana!!!

Skomentuj

jeszcze nie udana :P ....ja czekam na nasze glosniki wiem ze bedzie jeszcze jakies zamowienie na lukarze ok 30 marca,zerkajcie :),pozniej to ja sie osobiscie wybieram do Rolpha po glosniki,a jak bedzie kilku chetnych to znow przeprowadze akcje holandia :)..Brawa dla Pawla !

[ Dodano: 2005-02-15, 20:30 ]
                      juristi, dzieki za dobre slowa,trzeba sobie jakos radzic ,nie ? ...juz wsio wiem,jest tylko vat 19% i tyle :)

Skomentuj

aha , paczka ważyła tylko 21 kg ze składem XXLS12 ,XLS12 Slave, XLS10 , SLS10, 2x Vifa d27tg-05-06 . Mogłyby wejśc jeszcze 1 sls (Rolph twierdził że nie) , wiec może trzeba podawać mu wagi głośników żeby sie mógł lepiej zorientować. Dla zainteresowanych:
                        XXLS12 - 6,7kg , Slave - 1,2kg , XLS10 6,5kg , SLS10 2,8kg , kopółka - 0,5 kg chyba że mam złą wagę , no ale te +-10% chyba jest:]

Skomentuj

Fajnie, że paczki przychodzą bez problemów. Mam nadzieję, że zbierze sie kilku śmiałków na drugą turę. Ja potwierdzam to, że chce zamówić, lecz z małą zmianą kopułek Vify, zamiast D25AG, zamawiam D27TG 45/06 - 2szt, Vifa M18WH08-08 - 2 szt bez zmian.
                          Gipsy2- trzymam za słowo: "5. BOŻE KOCHANY,ALE JA NIE MAM PIENIĘDZY......

niemartw się,końcem lutego,może troszkę później,zależnie jeszcze od ilości chętnych (min.2 osoby) bedzie kolejne zamówienie. A obiecuję że bedą one min. 4 razy w roku - PRECZ Z AKUSTYKIEM! " :-)

Skomentuj

Ja również będę chetny na 2xCSX176 oraz 2xVifa D27TG, no i moze coś jeszcze jak sie forsa zbierze.
                            Mama nadzieje ze pojawia sie terz na forum jakieś świeże konstrukcja na porządnych (Duńskich) głośnikach.
                            Pozdrawiam.

Skomentuj

pewnie ze sie pojawia np moja ;]

Skomentuj

no to Rolph ma pieniążki ,niedlugo glosniki bedą u mnie w domu (namawiam go na poniedzialek na wysylke :) )....więc chlopaki szykujcie ręce do roboty z glosnikami ....

Skomentuj

namów go żeby jutro wysłał:]

Skomentuj

Chciałbym dorzucić sie do najbliższego zamówienia.Będzie to sls8 lub 10.Jeśli będą znane konkrety to prosze o maila.

Skomentuj

Głośniki od Pawła dotarły do mnie. Wszystko ok

Skomentuj

a nasze glosniki juz jadą :) wiec niedlugo wysylka do ludzi !!!

Skomentuj

Do Mnie właśnie też doszedł SLS. Na dowód, mała galeria zdjec takich na szybko :). Głośnik właśnie męcze we free air i wrażenia są niesamowite. Miło zobaczyć te +-8,5 mm XMAX POZDRO dla wszystkich i raz jeszcze THX dla Pawła.

http://img237.imageshack.us/gal.php?...8pf.jpg&cols=4

[ Dodano: 2005-02-17, 15:11 ]
                                          P.S: Czy głośniki "tej klasy" są wygrzewane na etapie produkcji czy wypadałoby go pomęczyć jakimś generatorem? Jaką czestotliwością wygrzewacie głośniki? chyba ze normalnie muzyką ...a może juz świruje :P

Skomentuj

Czaruję...