Te ceny podane kilka postow wyzej wyciete z maila od nich sa juz z watem? chyba nie. Co do mnie to ja bardzo chetnie wziolbym te dt100 i jesli zdaze kase uzbierac to oczywiscie sie pisze. Żeby sie okreslic juz na 100% musze wiedziec ile wyniosą dodatkowe koszta zwiazane z transportem i takie tam. Dobrze by bylo poczekac az uzbiera sie te 10osob powiedzmy bo wtedy koszta przesylki nie beda tak duze na osobe. Trzeba pamietac ze jeszcze potem rozeslac paczki po polsce trzeba. Ja co do 2*dt100 to mysle ze moge na 80% powiedziec ze biore chyba ze bedzie to poczatek lutego (1-10) to nie wiem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii
Collapse
X
-
ja tez proponuje luty bo na 100% znalazło by sie duzo ludzi i sam bym musial sie zastanowic na czym zrobic kolumienki... acha co do czego ja bym sie niepisal na zbieranie calego zamowienia i kasy bo po prostu niechce :) wole zeby kto inny to zrobil,
a tak z ciekawosci co bedziecie wstepnie brac ?
Skomentuj
-
Jesli ktos jest ciekaw cen to niech wejdzie na strone i wysle formularz. To i tak prawdopodobnie realizuje jakis automat wiec nie ma strachu ze sie biedakow przeciazy
www.audiocomponents.nl
Pozdro
Dexter
Skomentuj
-
napiszcie jakie ceny mam sprawdzic to Wam powiem,napiszcie jakie ceny chcecie znać,lepiej wysłać jednego maila,bo sie obrażą...Wovo- nie obraź sie,ale jestem pewien że nie słyszales wszystkich vif itp i nie porównywałeś je z alconami,jak myślisz że alcone to dobre głosniki to poprostu jestes śmieszny i tak z łaski swojej powtórze-niesłyszałeś nie komentuj.
Ok,wyśle teraz maila do nich.Spytam sie o podstawowe modele które w większości nas interesują i przekaże Wam,dam Wam też znać jak z Vat'em (pobno to jest 19,co i jak z wysyłką.
Jedna jeszcze uwaga,że przy w wpłacie z góry dostaje sie 5% rabatu.
Powiedźcie mi jeszcze jak rozwiążemy sprawę samego zamówienia? Ja chętnie w sumie wziąłbym na siebie cały ten proces związany z wysyłką i załatwianiem,ale wtedy musielibyście mi np przelać kase na konto za głośniki (oczywiście dokładnie dam znać ile itp) i ja wpłace im na konto,głośniki przyjdą przykładowo do mnie a ja na " Polskę" je roześle.Jak Wy to widzicie? Czy pasuje Wam takie coś? Myśle że to najlepsze rozwiązanie.Jak ktos ma jakis inny pomysł naprawde chętnie coś wymyśle....teraz ide pisać maila do nich! dam znać jak przyjdzie odp! Proszę Was aby raczej nikt z Was do nich maila nie pisał(później powiem czemu,teraz niechce mi sie pisać :P ) ...Pozdrawiam...czekajcie na newsy!
Skomentuj
-
5% za przedpłate to jeszcze nic ponoc mozna dostac naprawde duze rabaty u nich. Im wiecej zakupionych glosnikow tym wiekszych rabatow mozna oczekiwac. vat tak jest 19% i trzeba doliczyc do cen podanych przez nich. Co tam jeszcze mysle ze nie powinno byc problemow z zalatwieniem przesylki po prostu tak jak gipsy2 powiedzial bedzie najlepiej ew jak ktos ma blisko do niego to osobiscie sie pofatyguje. Przesylki i takie inne duperele to znaczny koszt dlatego aby ładnie sie zamortyzowało wszystko nalezalo by zamowic dosc spora ilosc tego. Mysle ze lepiej poczekac troche i zamowic w powiedzmy 10 osob niz na pałe aby szybko i w sumie potem bardzo mozliwe ze i tak beda glosniki lezaly w szafce bo to zwrotnic nie ma to obudowy nie skonczone i takie tam.orientacyjnie ceny glosnikow sa okolo 50-60% tego co w cenniku akustyka wiec roznica jest.
Skomentuj
-
oto mail który wysłałem:
"Data: Poniedziałek, 20 Grudnia 2004 21:10
Od: Lukasz Staniek <@wp.pl>
Do: info@audiocomponents.nl <info@audiocomponents.nl>
Temat: inquiry
Dear Sir !
I wonder if you could give me catalogue prices of the speakers
given below:
Vifa:
D25AG-35-06
D27TG-05-06
D27TG-35-06
PL27TG-35-06
DX25TG-05-06
XT25TG-30-04
PL18WO-09-04/08
MG18WK-09-08
XG18WH-00-08
XT18WH-09-08
Peerless
dt-100
csx-176
hds164
sls10 ,sls12,resolution 10,12,15, xls 12
I would like to get also some pieces of information about
shipping to Poland and ways of payment. I've heard something
about 19%VAT and 5% discount in case I will pay the whole amount
in advance. Is it possible to get from your store Eton and Davis
speakers? If yes what's the prices are? Are they the same like
on Intertechnik web or shall I consider some discount. Whats
your prices of crossover parts like capacitors and inductors? Do
you have all offered items in store or shall I wait some time
for delivery?
Thank you in advance for your answer and I wish you Merry
Christmas,
I will write again in the near future.
Your faithfully
Lukas Staniek "
dodam że mają też po rewelacyjnych cenach kondzie KP itp.Ceny podobno z intertechnika pomniejszone o 30%,jak dostane odpowiedź dam znać co i jak!Last edited by tomekk_; 20.04.2021, 06:41.
Skomentuj
-
Przemek
-
więc na Sylwestra trzeba się wyszaleć i potem każdy grosik składać. może i mnie uda się coś oszczędzić, skoro przewidujecie zamówienie coś ok sty-lut....
[ Dodano: 2004-12-21, 07:33 ]
Wysłałem im zapytanie o cenę SLS-213. To mi odpisali:
"Dear Mr.
Enclosed you'll find our prices (per piece) of the requested
items, these prices are in EURO:
830667 SLS-213 32.40"
Z tego wynika że znajdują się na stronie ceny poszczególnych artykułów.. A niewiecie czasem gdzie? Bo jakoś nie mogłem znaleźć.. Ale może jestem ślepy... albo śpiący jeszcze
Skomentuj
-
jeszcze jedna kwestia: 50 euro płacimy za paczke do 30 kg i lepiej tego nie przekraczać,więc jak bedzie z 10 osbób co bedzie chciało same XLS to po łapach ode mnie dostaniecie :P....jest 8.56 odpowiedzi nie ma od nich. Jeszcze jedna uwaga,bardzo ważna: TEN POMYSŁ N I E UPADNIE!!!!! NIE DAMY SIE KISIELOWI I JEGO MORDERCZYM CENOM!!!!!!!
Skomentuj
Skomentuj