Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No Panowie czekamy na chętnych.Im szybciej się zbierzemy tym szybciej pójdzie zamówionko.

Skomentuj

dzieki dzieki za wszystko :) ...

no to jak chcecie to zbieram ludzi na nowe zamowienie :)

narazie Placek jest sam ,ktoś jeszcze ?

jak znajdą sie min. 4 osoby (bo wtedy warto zamawiac) to bedzie zamowienie.
      czekam na chętnych

Skomentuj

17stego marca mam 18stke wiec wplyna pieniazki.... jezeli wszystko pojdzie po mojej mysli rowniez bede sie pisal na do zamowienie....

Pozdrawiam i licze na troche czasu.....

Skomentuj

=> Gipsy2. potwierdzam zamówienie

Skomentuj

Jeśli byłoby to możliwe to chętnie się przyłączę do tego zamówienia. Reflektowałbym na głośniki: 2x M16WH08/08 oraz 2xD27TG45/06. Co do terminów jestem elastyczny

Skomentuj

krzysztof s napisał:
              Zamieszczone przez krzysztof_s
              Jeśli byłoby to możliwe to chętnie się przyłączę do tego zamówienia. Reflektowałbym na głośniki: 2x M16WH08/08 oraz 2xD27TG45/06. Co do terminów jestem elastyczny
              .chyba masz na myśli M18WH08/08?

Skomentuj

no to jest Was 3ch plus Wiśnia,moze jeszcze dojdzie Piotr01.Zamowienie planuje wstępnie za sam początek kwietnia.

Skomentuj

Oczywiście M18WH08/08 - literówka

Skomentuj

Na Lukarze szykuje się nowe zamówienie.Chłopaki chcą zamawiac jak najszybciej tylko poszukują jeszcza kilku osób.A jak wiadomo w kupie taniej:)

Skomentuj

WITAM!!!

Hej jestem tu nowy i przeczytałem cały wątek od deski do deski Rozmawiałem już na gg z Pawłem ponieważ również jestem z pomorza...Do Ciebie gipsy2 pisałem również na gg, no ale nie ma Cie narazie. Więc tak: jeśli zamówienie miałoby być na samym początku kwietnia to super by mi pasowało i wziąłbym zdecydowanie xxls'a12, a przy następnym zamówieniu membranę bierną do tego oraz trochę drobnej elektroniki z intertechnica lub (i)też może jakieś przetworniki na monitory. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców w tym fajnym klimacie jakim jest diy moje gg: 5431351

Skomentuj

Witam, szukam chetnych do zamowienia glosnikow z audiocomponents. Jest nas w tej chwili 9 osob i mamy liste na 30 glosnikow. Planowane zlozenie zamowienia za 9 dni. Do czwartku zbieram chetnych w piatek skladam zapytanie ofertowe.

W wiekszej grupie jestesmy w stanie negocjowac dobra cene wiec zapraszam wszystkich chetnych.

Skomentuj

> Spacejack
                          Jeśli można, to chciałbym się dołączyć do Twojego zamówienia (jak widzę - to temat jest rozwijany na Lukarze?) Zamawiam zatem: 2szt Vifa D27TG45/06, 2szt Vifa M18WH08-08. Potwierdze jeszcze zamówienie na Lukarze. pozdro. Juristi

Skomentuj

->juristi

dopisalem Cie aczkolwiek prosze potwierdz sie na watku w www.audiostereo.pl

od teraz monitoruje tylko tamten watek (tak duzo chetnych, ze nie dam rady pisac i tu i tu)

Pozdrawiam

Skomentuj

Ja chciałbym SLS'a 8. Ile by kosztował ? Jak się zmieszczę w kosztach i terminie to się dopisuję. PozdroO

Skomentuj

czy jest jeszcze miejsce w zamówieniu
                                na 2 kopółki i 4 18stki vify?

Skomentuj

domino popatrz na date ostatniego posta... tak mi sie wydaje ze troche minelo ale moge sie mylic

Skomentuj

ale jajo popatrzalem na dzien a nie zerknalem na miesiac fajnie, sorki tak sie napalilem na glosniki ze nie mysle , a robi ktos zamowienie ? wiem ze na lukarze robia ale miejsca juz raczej nie ma

Skomentuj

Domino,ja znów organizuje zamówienie (jedna osoba wpłaciła już) ,bedzie to małe zamówienie . Info znajdziesz tu w tym dziale ale nie w tym topicu ,tylko tym wyżej co jest przyklejony.

Skomentuj

Czaruję...
                                      X