No Panowie czekamy na chętnych.Im szybciej się zbierzemy tym szybciej pójdzie zamówionko.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wspólne zamówienie Vif,Scan Speaków,Peerlesów z Holandii
Collapse
X
-
WITAM!!!
Hej jestem tu nowy i przeczytałem cały wątek od deski do deskiRozmawiałem już na gg z Pawłem ponieważ również jestem z pomorza...Do Ciebie gipsy2 pisałem również na gg, no ale nie ma Cie narazie. Więc tak: jeśli zamówienie miałoby być na samym początku kwietnia to super by mi pasowało i wziąłbym zdecydowanie xxls'a12, a przy następnym zamówieniu membranę bierną do tego oraz trochę drobnej elektroniki z intertechnica lub (i)też może jakieś przetworniki na monitory. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców w tym fajnym klimacie jakim jest diy
moje gg: 5431351
Skomentuj
-
Witam, szukam chetnych do zamowienia glosnikow z audiocomponents. Jest nas w tej chwili 9 osob i mamy liste na 30 glosnikow. Planowane zlozenie zamowienia za 9 dni. Do czwartku zbieram chetnych w piatek skladam zapytanie ofertowe.
W wiekszej grupie jestesmy w stanie negocjowac dobra cene wiec zapraszam wszystkich chetnych.
Skomentuj
-
->juristi
dopisalem Cie aczkolwiek prosze potwierdz sie na watku w www.audiostereo.pl
od teraz monitoruje tylko tamten watek (tak duzo chetnych, ze nie dam rady pisac i tu i tu)
Pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj