Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No bo Panie ... no
    Ludzie Cię szukają a Ciebie nie ma :)

Gdzie byłeś jak Cię nie było?
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

1. marian
      2. bocian
      3. Seweryn
      4. Pawel074
      5. dabyl
      6. MariuszElektro
      7. cudny90
      8. osoba od MariuszElektro
      9. osoba od MariuszElektro
      10. osoba od MariuszElektro
      11. osoba od MariuszElektro
      12. osoba od MariuszElektro

Skomentuj

Marian, dzisiaj zrobiłem przelew :) Na niedzielę pewnie pieniądze nie dojdą, ale na poniedziałek na 100%.

Skomentuj

cudny90, jedziesz z Krk czy Zagórza
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

1. marian
            2. bocian
            3. Seweryn
            4. Pawel074
            5. dabyl
            6. MariuszElektro
            7. cudny90
            12. osoba od MariuszElektro

Skomentuj

Marian już wytrzeźwiałeś? :-) wiadomo o której ten turer czy tam inna jadłodajnia

Skomentuj

Hermes, jeśli pojadę z dabylem (bo prowadzimy rozmowy na ten temat) to pojadę nie z Krakowa. Jeśli nie pojadę z dabylem to pojadę pociągiem z Krakowa. Wtedy moglibyśmy razem się zgadać jakby coś :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                  Marian już wytrzeźwiałeś? :-) wiadomo o której ten turer czy tam inna jadłodajnia
                  Jeszcze trzeźwieje Serio,nie wiem,godzina spotkania u turka mi jest obojętna,ale raczej godziny wieczorne wchodzą w grę,wiadomo,lepiej się rozmawia przy piwku. Jeśli ktoś nie będzie mógł,to przecież można przez chwilę pogadać przy grupowym zdjęciu... a o której to zdjęcie? może punkt 12-sta gdzieś na dole w Sobieskim? może w przejściu obok restauracji,tam jest trochę więcej miejsca i dobre oświetlenie (galeria) lub w okolicy belwederu.

http://www.audioshow.com.pl/aD0c,plany_hoteli.html

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                    Hermes, jeśli pojadę z dabylem (bo prowadzimy rozmowy na ten temat) to pojadę nie z Krakowa. Jeśli nie pojadę z dabylem to pojadę pociągiem z Krakowa. Wtedy moglibyśmy razem się zgadać jakby coś :)
                    Mój wyjazd ciągle jest pod znakiem zapytania. Jak będzie ładna pogoda to może na motocyklu się wybiorę, a jeśli nie to można się zgadać na pciąg.
                    marcinsywala.pl
                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

1. marian
                      2. bocian
                      3. Seweryn
                      4. Pawel074
                      5. dabyl
                      6. MariuszElektro
                      7. cudny90

Panowie,szukamy 12-stej osoby do pokoju. Dla przypomnienia,koszt noclegu to 45zł.

Skomentuj

jeśli pojadę z dabylem (bo prowadzimy rozmowy na ten temat)
                        Po dogłębnym przemyśleniu sprawy zdecydowałem się nie jechać samochodem - podróż pociągiem wydaje się jednak "wygodniejszym" pomysłem. cudny90, czy Ty już badałeś taką okoliczność? Jak długo jedzie pociąg z Krakowa do Warszawy; o której trzeba wyjechać żeby dotrzeć tam o rozsądnej porze? Może to głupie pytanie, ale szczerze mówiąc ostatni raz pociągiem podróżowałem... takim "normalnym" to z kilkanaście lat temu - w międzyczasie jeździłem specjalnymi pociągami na Woodstock, ale tego podróżowania raczej nie można uznawać za wyznacznik czegokolwiek :P - stąd moja ciekawość w tym temacie.

Racjonalny, a Ty? Rozumiem, że Twój wyjazd na AS to, że tak powiem, pewniak, hm?

Skomentuj

Panowie a jest tam jakiś parking lub miejsce gdzie można zostawić na cały dzień samochód?

Skomentuj

Parkujesz gdzie popadnie

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                              zdecydowałem się nie jechać samochodem
                              i dobrze bo to bez sensu.

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                              Jak długo jedzie pociąg z Krakowa do Warszawy
                              z Katowic jedzie 2.5h z krakowa pewnie podobnie.
                              wejdź sobie na rozkład jazdy PKP i zobacz :)
                              http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?

Skomentuj

Dzięki Yoshi rozumiem, że w weekendy jest darmowy parking. :)

Skomentuj

Tak,ale ciężko znaleźć blisko hoteli,z wiadomych przyczyn.

Skomentuj

dabyl, pozwolę sobie odpowiedzieć za Racjonalnego, że on nie jedzie. Niestety nie może.
                                    Pociąg z Krakowa jedzie ok. 3 godziny, kosztuje ok. 120zł w jedną stronę normalny, studencki połowę mniej.
                                    Planujemy wyjechać ok. 7 z Krakowa i być w wawie na dworcu centralnym ok. 10. Stamtąd z buta do sobieskiego. To nie jest daleko. Szkoda, że nie bierzesz auta, szkoda Ale damy radę pociągiem.

Co do parkingu to rok temu parkowałem pod hostelem, nie było problemu ze znalezieniem prakingu. W weekendy oczywiście darmowy. W drugi dzień pod bristol pojechaliśmy samochodem i zaparkowaliśmy praktycznie pod samym hotelem

Skomentuj

Pociąg z Krakowa jedzie ok. 3 godziny, kosztuje ok. 120zł w jedną stronę
                                      powaznie?
                                      przy takiej cenie i takim dystansie to ja bym jechal samochodem w 2-3 osoby :/

Skomentuj

Koszt podróży z Krakowa do Warszawy to 56zł (2 klasa) i 86zł (1 klasa) jeśli chodzi o TLK. Cudny,nie wiem po co chcesz jechać tym ekspresem i przepłacać. Rozumiem że jeśli pojedziesz ekspresem to będziesz na 10-tą w Sobieskim,ale ja na Twoim miejscu zrezygnował bym z tych dwóch godzin (bo przecież zostajesz na noc) i jechał tym inter REGIO o 8:00,zapłacisz wtedy tylko 49,50zł w jedną stronę. No kalkulacja jest prosta,zostaje w kieszeni 140zł :)

Skomentuj

120zł w jedną stronę kosztuje bilet normalny, ja jako student zapłacę połowę mniej (czyli 120zł w OBIE strony) Mariusz namawiał żebyśmy jechali ekspresem, bo się "fajnie jedzie", a ja nigdy nie jechałem
                                          Byłem jakiś czas temu na dworcu i babka wspominała coś o tym inter regio, podobno też jedzie 3 godziny a kosztuje dużo mniej. Pytałem się jaka jest w takim razie różnica. Powiedziała, że to inny komfort jazdy. Okeeeeej.

Marian, gdzie sprawdzasz pociągi? Powiem Wam, że ja się gubię w tym naszym całym porąbanym PKP, tyle różnych stron że ja nie wiem gdzie czego szukać ani jak co zamówić. Pomożecie?

Najlepiej, najwygodniej i najtaniej byłoby jechać samochodem, no ale trudno :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X