Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mnie niestety nie bedzie ale bez dobrego zrodla i odpowiedniej metodologii nawet nie macie co zaczynac testow :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
      ...chętnie wybiorę się razem z Wami.
      Cudny niestety nie jedzie. Bilety normalnie przed wejściem się kupuje.

---------- Post dodany o 00:57 ---------- Poprzedni post o 00:52 ----------

PS. ja również tych testów z kondami tam nie widzę. Łukasz już pisał dlaczego,a ja dodam jeszcze że nie będziemy mieli takiego sprzętu żeby coś w tym pokoju usłyszeć.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        Cudny niestety nie jedzie. Bilety normalnie przed wejściem się kupuje.
        Właśnie pisał mi o tym przed momentem... Wygląda na to, że drużyna małopolska trochę się wykrusza Ja, jak na razie, potwierdzam swoją obecność.
        A odnośnie kupna biletów, czy wcześniej, czy tuż przed - chodziło mi o bilety na pociąg

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
          Przecież my Ci dupy nie obrabiamy... :) Na pewno się zdzwonimy i zdamy relację.
          No właśnie.
          Pewnie i mi się należy.
          Do Ciebie dzwoniłem tylko kiedy miałem problem z wyborem, a z Łukaszem jeszcze rzadziej. :(
          Ale chcę to "naprawić".
          A z tym "rozmnażaniem" nie przesadzajcie. Jest "dwójeczka" i tak pozostanie.

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
            A z tym "rozmnażaniem" nie przesadzajcie. Jest "dwójeczka" i tak pozostanie.
            przemku, statystycznie powinna byc trojka zeby zarobili na wasze/nasze emerytury

Skomentuj

Lampa się rozgrzewa,już nie może się doczekać Warszawy (Dolphin123,już nie musisz zabierać ze sobą żarówek,Bocian miał na stanie)... a tu wczorajsze testy z linią:
              Załączone pliki

Skomentuj

Do zobaczenia Panowie.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Dolphin123,już nie musisz zabierać ze sobą żarówek,Bocian miał na stanie
                  Cieszy, bo nie zmieszczę do portfela... :)

Skomentuj

Witajcie panowie, oficjalnie ogłaszam, że na tegorocznym Audioshow mnie niestety nie będzie.
                    Choroba, nadmiar obowiązków, zaległości spowodowały o tej decyzji.

W związku z tym (w przypadku, gdy Luszti jedzie) jest nadal jedno miejsce wolne. Jako, że nie chciałbym, abyście musieli płacić za mnie, byłoby to nie w porządku, Marcin S. vel Marian pieniędzy za to miejsce nie musi mi zwracać.

Nie ukrywam, że chciałbym, aby ktoś za mnie wskoczył i aby te 45zł - które piechotą nie chodzi - do mnie wróciło.

Są jacyś chętni? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu z Marianem.

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                      A odnośnie kupna biletów, czy wcześniej, czy tuż przed - chodziło mi o bilety na pociąg
                      Na IC lepiej kupić wcześniej (rezerwacja miejsc - w sobotę może Ci miła pani kasjerka zakomunikować - "ni ma" :P a to przecież zaraz jest 11 listopad. ). Na region lub TLK bez problemu w sobotę.

---------- Post dodany o 18:58 ---------- Poprzedni post o 18:56 ----------

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                      Choroba, nadmiar obowiązków, zaległości spowodowały o tej decyzji.
                      No właśnie u mnie to wszystko zadecydowało że jednak jadę :biggrin:

Skomentuj

Bez ziewania Panowie. :) Nie ma się co szczypać, taki weekend jest tylko jeden w roku więc obowiązki dnia codziennego nie powinny przeszkodzić w wyjeździe ( oczywiście w granicach rozsądku). Do zobaczenia u Turka i ... to już zobaczymy.

Skomentuj

Ostatnio byłem i kiebak jest cały czas :thumbup:

Nawet jakaś niewiasta się tam przemyka

Skomentuj

Dla tych co beda na AS polecam przesluchac ponizsze zestawy. Mnie niestety nie bedzie ale opinie sa mile widziane, bo to beda prawdopodobnie najlepsze zestawy :)

JBL Everest

TAD

Skomentuj

Niestety mnie tez nie bedzie. Auto wyzionelo ducha i zamowilem dzisiaj nowe wtryskiwacze...

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                                TAD
                                te juz byly rok temu. jak na zestaw za 700kPLN to "jaj nie urywalo"

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  Dokładnie tak, tylko cen chyba jeszcze wyższa ponad 200 tyś ojro. Fak że do tego pokoju cały czas ktoś właził i wyłaził trudno się skupić.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    Byl ale akurat pominalem jego odsluch :(

Skomentuj

Za to ten zestaw (jakość-cena) na Audio show 2008 urywał jaja:
                                      Załączone pliki

Skomentuj

I wszędzie ten marmur albo wysublimowane podstawki pod podstawki na nóżkach i innych cycuszkach. jezusmaryja

Tak jest w każdym pokoju na Audio Show? Co rok?

A Oberony trudno, żeby nie urywały jaj jak to zestaw składający się z revelatorów wartych 900 i 1000zł za sztukę.

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
                                          I wszędzie ten marmur albo wysublimowane podstawki pod podstawki na nóżkach i innych cycuszkach. jezusmaryja

Tak jest w każdym pokoju na Audio Show? Co rok?
                                          w wiekszosci. tylko tanie marki jak pylon, sony, yamaha nie maja takich bajerow
                                          w zeszlym roku rozwalaly mnie grubosci kabli zasilajacych...

ale i tak nikt nie przebije jednego faceta: "niech pan zmieni ta plyte, jest za sucho nagrana..."

Skomentuj

Czaruję...
                                          X