Mnie niestety nie bedzie ale bez dobrego zrodla i odpowiedniej metodologii nawet nie macie co zaczynac testow :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta...chętnie wybiorę się razem z Wami.
---------- Post dodany o 00:57 ---------- Poprzedni post o 00:52 ----------
PS. ja również tych testów z kondami tam nie widzę. Łukasz już pisał dlaczego,a ja dodam jeszcze że nie będziemy mieli takiego sprzętu żeby coś w tym pokoju usłyszeć.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaCudny niestety nie jedzie. Bilety normalnie przed wejściem się kupuje.Ja, jak na razie, potwierdzam swoją obecność.
A odnośnie kupna biletów, czy wcześniej, czy tuż przed - chodziło mi o bilety na pociąg
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPrzecież my Ci dupy nie obrabiamy... :) Na pewno się zdzwonimy i zdamy relację.
Pewnie i mi się należy.
Do Ciebie dzwoniłem tylko kiedy miałem problem z wyborem, a z Łukaszem jeszcze rzadziej. :(
Ale chcę to "naprawić".
A z tym "rozmnażaniem" nie przesadzajcie. Jest "dwójeczka" i tak pozostanie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaA z tym "rozmnażaniem" nie przesadzajcie. Jest "dwójeczka" i tak pozostanie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaDolphin123,już nie musisz zabierać ze sobą żarówek,Bocian miał na stanie
Skomentuj
-
Witajcie panowie, oficjalnie ogłaszam, że na tegorocznym Audioshow mnie niestety nie będzie.
Choroba, nadmiar obowiązków, zaległości spowodowały o tej decyzji.
W związku z tym (w przypadku, gdy Luszti jedzie) jest nadal jedno miejsce wolne. Jako, że nie chciałbym, abyście musieli płacić za mnie, byłoby to nie w porządku, Marcin S. vel Marian pieniędzy za to miejsce nie musi mi zwracać.
Nie ukrywam, że chciałbym, aby ktoś za mnie wskoczył i aby te 45zł - które piechotą nie chodzi - do mnie wróciło.
Są jacyś chętni? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu z Marianem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaA odnośnie kupna biletów, czy wcześniej, czy tuż przed - chodziło mi o bilety na pociąg
---------- Post dodany o 18:58 ---------- Poprzedni post o 18:56 ----------
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaChoroba, nadmiar obowiązków, zaległości spowodowały o tej decyzji.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaTAD
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postate juz byly rok temu. jak na zestaw za 700kPLN to "jaj nie urywalo"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postate juz byly rok temu. jak na zestaw za 700kPLN to "jaj nie urywalo"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaI wszędzie ten marmur albo wysublimowane podstawki pod podstawki na nóżkach i innych cycuszkach. jezusmaryja
Tak jest w każdym pokoju na Audio Show? Co rok?
w zeszlym roku rozwalaly mnie grubosci kabli zasilajacych...
ale i tak nikt nie przebije jednego faceta: "niech pan zmieni ta plyte, jest za sucho nagrana..."
Skomentuj
Skomentuj