Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tonsil wraca do gry :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    nie działa i tzreba wpisywać recznie jak w linuxie zamiast z gotowców jak na innym forach

Skomentuj

Nie na temat...
      Działa, tylko trzeba umieć tego używać...
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

I pisać linijki jak w linuxie zamiast mieć możlwosc wyboru z gotowej listy...

Skomentuj

Nie na temat...
          Wystarczy kliknąć w szarą ikonkę z literką "O" i automatycznie wstawiają się znaczniki offtopic.
          Można też zaznaczyć napisany tekst i kliknąć ikonkę, wtedy znaczniki wstawiają się na początku i końcu zaznaczonego tekstu.
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
            Wystarczy kliknąć w szarą ikonkę z literką "O"
            Jaka ikonke i gdzie?
            Ja tu zadnej nie widzę.

Skomentuj

Nie na temat...
              W Operze jest, w ogóle nie masz paska z dodatkowymi opcjami, czcionki, itd...

Skomentuj

Nie na temat...
                brencik te zawsze taki cwany jestes a z prosta rzeczą sobie nie umiesz poradzić :)
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                  Patrz brencik, taki jesteś super a nie potrafisz sobie przełączyć jednego głupiego ptaszka w ustawieniach.
                  Co więcej, nawet nie pomyślałeś żeby coś poszukać w ustawieniach, nie zadałeś sobie ani krzty trudu.
                  Tylko narzekać potrafisz.
                  Dla podpowiedzi: Klikasz w "Ustawienia" (po prawej na górze, pomiędzy "Twój profil" a "Wyloguj się"), a następnie patrzysz po lewej w kolumnę "Moje ustawienia", tam jest część "Moje konto", a w niej link "Ogólne ustawienia". Jak już klikniesz, to na nowo wyświetlonej stronie szukasz części z nagłówkiem "Pozostałe opcje" i tam masz "Interfejs edytora postów". Zapewne masz ustawiony "Podstawowy edytor". Zmień sobie na "Standardowy edytor - Dodatkowe kontrolki".

Skomentuj

Takie rzeczy powinny byc normalnie dostepne a nie gdzies w opcjach poukrywane.
                    Zrobie wam sterownik wzmacniacza gdzie bedzie menu schodkowe i zeby zmienic głośnośc bedzieci musieli biegać po menu wciskajac 20 razy przyciski na pilocie.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez ampli Zobacz posta
                    W Operze jest,
                    Nie używam tego barachła.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA

Nadal nie znalazłeś gdzie jest funkcja?
                      A LuSzTi podał ci dokładnie gdzie szukać!

Poraz kolejny brak tagu odftopic
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                        Zrobie wam sterownik wzmacniacza gdzie bedzie menu schodkowe i zeby zmienic głośnośc bedzieci musieli biegać po menu wciskajac 20 razy przyciski na pilocie.
                        Manipulujesz kolego tak jak Ci, których tak zaciekle opluwasz.
                        Żeby dojść do tego ptaszka wystarczą dwa kliknięcia. Tylko trzeba sobie zadać trochę trudu a nie tylko sączyć jad.

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                        Takie rzeczy powinny byc normalnie dostepne a nie gdzies w opcjach poukrywane.
                        Tak, najlepiej zróbmy wszystko na wierzchu wtedy czytelność obsługi forum spadnie do zera.
                        Wykorzystujemy gotowy mechanizm, który narzuca pewne rzeczy. Zagłębienie na dwa kliknięcie jest całkiem normalne.
                        Jest takie stare polskie powiedzenie - złej baletnicy....

Skomentuj

wchodze na wp.pl a tu filmik promujacy marke na glownej stronie!
                          czyzby oni placili za robienie takiego szumu?

Skomentuj

filmik: 3:14 - to jest "powtarzalność" Tonsila ?

co prawda nie ma skali i podziałki ...

Skomentuj

Zamieszczone przez gucio. Zobacz posta
                              filmik: 3:14 - to jest "powtarzalność" Tonsila ?

co prawda nie ma skali i podziałki ...
                              Podziałka jest, ale skali nie ma. Produkt zmieścił się w normie produkcyjnej firmy, więc nie ma problemu. Każda firma produkująca głośniki działa w podobny sposób :)

Skomentuj

Mierząc głośniki Seasa, charakterystyka jednego idealnie nakłada się na drugiego - Idealnie - szkoda że nie mam przykładu z pomiarów...

Skomentuj

http://www.money.pl/archiwum/wiadomo...0,1848171.html
                                  Last edited by piotreq123; 27.07.2015, 12:32.

Skomentuj

Zamieszczone przez gucio. Zobacz posta
                                    Mierząc głośniki Seasa, charakterystyka jednego idealnie nakłada się na drugiego - Idealnie - szkoda że nie mam przykładu z pomiarów...

Ja gdzies mam
                                    TangBand, wavecor, morel, vifa, scan,
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nie bierzecie pod uwagę tego że któryś z tych głośników może być wadliwy i podlega gwarancji?

Skomentuj

No to kiepski start w takim razie. Tonsil nie jest dla nas DIYowców tylko dla wymieniaczy głosników (wyjmę stary włożę nowy- DZIAŁA :))

Sprzedawali polskie głośniki na cały świat. Jeszcze w latach 80. potrafili wyprodukować ich kilkadziesiąt tysięcy w rok.
                                        No a dla polaków zostawał największy shit, np. eksportowo były altusy z kopółką które miał mój wujek bo sobie z zagranicy przywiózł a dla nas ich nie było. Teraz nikt nie chce ich głośników bo są słabe i przestarzałe.

BTW. Dzięki Luszti właśnie sobie włączyłem ten panel i w zasadzie nie wiedziałem że on istnieje Tyle lat w niewiedzy
                                        W większości for internetowych jest on od razu widoczny.
                                        Dlaczego od razu najeżdżacie na kogoś kto coś skrytykował ?! ja też uważam że jest to ukryte zbyt głęboko i powinno być widoczne od zawsze.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                        nie bierzecie pod uwagę tego że któryś z tych głośników może być wadliwy i podlega gwarancji?
                                        Ja trochę zwątpiłem w tego naszego rodzimego Tonsila po tym jak PM dostał inne głośniki.
                                        Last edited by Rfck; 27.07.2015, 15:54.

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Coś w tym jest..

RFCK ja ten panel mialem od razu włączony, może kiedyś nie było to automatycznie ustawione. Konto mam od niedawna.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X