Zrobiłem nawet szybki pomiar ręką...
Ktoś chce opis pomiaru w PDF-ie czy mam narysować w paincie? :biggrin:
Vader i Zeta Zero rulez :thumbsup:
2:31min i reakcja ludzi we wszystkich pokojach w których to puszczałem bezcenna :lol:
Pan z pokoju Pentoda się nie pierdzielił, było tak głośno że w pewnym momencie żałowałem że tą płytę mu dałem... ale bas z Alpharda SW jako jedyny przewracał flakami :thumbsup: a Pan Tomasz Rogula dostał opieprz od wystawców z pokoju obok... oni chyba Vadera nie lubili hahaha :lol:
W alphardzie grało jak w remizie czyli wszystkiego za dużo. Ale co się dziwić jak podchodzę do wzmaka, a tam treble na prawo i bas na prawo... naturalnie to nie mogło zagrać....
@Arturos - ciężko coś napisać bo tam była muzyka na sztywno ustawiona oczywiście plumkanie i to nawet bez wokalu wiec co tu pisać.
-jaki nik ma użytkownik pierwszy od lewej i drugi od prawej? (bo nie pamiętam)
-jaki nik ma Paweł który spał w Emce w innym pokoju? (przepraszam że nie usłyszałem sms-a którego napisałeś z pytaniem czy jeszcze balujemy... ale tak, balowaliśmy i dlatego nie usłyszałem... trzeba było dzwonić )
Nie było nas słychać zza drzwi? mieliśmy pokój numer 1, pierwsze drzwi na wprost jak tylko się wchodzi do Emki.
Te na tang bandzie to Audiumy Comp są.
Słuchałem kiedyś Comp 5, ale mnie nie powaliły. Dobre w spokojniejszej muzyce, do rocka czy choćby muzyki filmowej chyba nie do końca.
Skomentuj