Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Oj... tez wyszedłem
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      Oj... tez wyszedłem
      Wyszliśmy.. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ascpentoda roman-d
        Witaj guciu, Twoja krytyka jest śmieszna, jeżeli na czyjeś życzenie zabrałem głos w sprawach technicznych to trzeba było mnie wysłuchać do końca, może byś się czegoś nauczył. Wiem co robię od ponad 40-tu lat zawodowo i nie tylko więc chętnie usłyszę argumenty a masakra to raczej Twój osobisty problem.
        Jak widać nie tylko Gucio miał jakieś "ale" do Pana konstrukcji i 40 lat doświadczenia nie pomogło. Na przyszłość polecam bardziej neutralny ton wypowiedzi bo tutaj tylko Pan sobie obniżył wizerunek firmy.

Pozdrawiam, Malik

Skomentuj

Słuchałem chwilę tego "zestawu". I powiem szczerze jak na tego typu konstrukcję grało to całkiem nieźle. Co nie znaczy że w skali bezwzględnej było jakieś super. Po prostu jak na zlepek kilku dziwnych głośników to efekt był naprawdę przyzwoity, sam nie wiem czy bym zrobił to lepiej. Problem leży w tym, że te głośniki co by z nimi nie robić to już lepiej nie zagrają i żeby przeskoczyć na wyższy, normalny dla audio show poziom dźwięku to niestety trzeba w końcu zacząć stosować dobre głośniki.

Skomentuj

Czaruję...