Zamieszczone przez Micwoj
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?
Collapse
X
-
Nie na temat...Nowy rekord Brencika, niecałe 3h wytrzymał bez zakazu :)
Chcecie moje "Nutki" w pokoju, czy już starczy sprzętu? Mógłbym podrzucić, wprawdzie albo w czwartek wieczorem, albo dopiero w piątek wieczorkiem. Jakieś strasznie wypasione nie są (szczególnie pod kątem lakierowania), ale z daleka cieszą oko. I tak patrzę, że ani jednego Borysowego wzmaka nie widzę. Nikt się nie może pochwalić? Niby mógłbym przywieźć mojego BG9 ale się zbytnio do prezentacji nie nadaje, bo w budzie po starym Fisherze. Może jakby go gdzieś w kącie schować
Skomentuj
-
Marian i Karol będą w czwartek w nocy, nie wiem jak reszta. Ja będę w piątek jakoś po 8, więc jakby trzeba było coś wnieść to będę do dyspozycji.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Micwoj myślę, że nutki jak najbardziej można wystawić, BG9 gdyby był w jakiejś ładnej obudowie to też, ale jak masz go wsadzonego w bude po innym wzmaku to chyba tak nie bardzo się nadaje.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Tak też i myślałem. Gadałem z Marianem, jeszcze kwestia czy będzie na czym postawić. One na codzień wiszą na ścianie (zresztą będą zaopatrzone w przykręcaną blachę od uchwytu na plecach) i nie mam do nich żadnych standów. Zróbmy tak, ja w piątek wieczorem przywiozę na wystawę, zobaczymy jak się sprawy mają.
Skomentuj
-
o 15-stej ma być już wszystko zapięte na ostatni guzik (jeśli chodzi o piątek).
Jeśli ktoś przyjedzie w trakcie trwania wystawy, będzie musiał czekać do godziny jej zakończenia w danym dniu (chyba że sprzęt który przyjedzie będzie mały gabarytowo).
Chodzi o to aby nie robić zadymy w trakcie trwania wystawy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaW czwartek nie będzie trzeba.
Skomentuj
Skomentuj