Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jest już nowa mapa wystawy na 2015. Ale pokoju DiyAudio.pl nie zauważyłem na liście. No chyba że chowacie się pod pokojem audiostereo.pl / DIY ? Bo wygląda na to że mają dwa pokoje :/

Skomentuj

Możliwe, że tak to chwilowo ujęli bo wszystko załatwiam przez Paltona. Jednak zaraz poproszę żeby w miarę możliwości czasowych nanieśli korektę na DIYaudio.pl
      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

ooo - jestesmy na tym samym pietrze co STX!

gokar, jak tam sytuacja z funduszami?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          ooo - jestesmy na tym samym pietrze co STX!
          Nie tylko.
          Jeśli chodzi o konstrukcje DIY, to na pierwszym piętrze będzie z kim pogadać:

Akkus
          Akustyk
          Audiostereo
          STX
          ...no i my.

Skomentuj

Nie wiem czy będę, ale puściłem przelew z delikatnym wsparcie incjatywy

Skomentuj

Stx na audioshow :o
              Koniec swiata
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Macie zrobione jakieś duże logo żeby było widać czyj to pokój ??

Skomentuj

Na drzwiach są zawsze kartki przygotowane przez organizatora :)
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ale oczojebne logo na pewno mogłoby pomóc zapamiętać jak już jest możliwość reklamy to warto by spróbować. Zróbcie długopisy reklamowe ;D

Skomentuj

Będą wizytówki z logiem diy :) kaskę jutro podliczę ale myślę że już pod 1000 powoli podchodzimy
                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Taki wniosek optymalizacyjny: może dla każdy sobie wydrukuje nalepkę/plakietkę z nickiem forumowym i logiem? Łatwo byłoby się rozpoznać na korytarzach. Co wy na to?

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                          Łatwo byłoby się rozpoznać na korytarzach.
                          Ale to tylko w połączeniu z koszulką DIYaudio, ponieważ tam dużo ludzi będzie miało jakieś plakietki. Po za tym, bez koszulki taki człowiek przejdzie niezauważony, bo tej plakietki nie zdąży nikt przeczytać (przechodząc obok)... chyba że będzie oczojebna pomarańszowa i będzie wiadomo że to nasza :p

Myślę że same koszulki wystarczą, jak spotkasz kogoś nieznanego w takiej koszulce to się witasz i już wiesz kto to jest.
                          No i ludzie w koszulkach DIYaudio to też reklama pokoju

Skomentuj

Nie mam koszulki, w zeszłym roku się nie załapałem, w dodatku chodził będę w bluzie, kurtce, a plakietkę łatwo mogę wydrukować.
                            Może być duże logo diy, i mały nick, będzie IHMO widać.

Skomentuj

Gokar nie licz jeszcze
                              Ja czekam na przelew
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

W przyszłym tygodniu też sypnę "studenckim" groszem
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ja na początku przyszłego msca :)
                                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                    No i ludzie w koszulkach DIYaudio to też reklama pokoju
                                    tak sobie mysle zeby zamowic na ta okazje specjalna koszulke (druk komputerowy)

"zapraszamy do pokoju XXX DIYaudio.pl" i cos tam moze jeszcze

bedzie pamiatka

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    Gokar nie licz jeszcze
                                    Ja czekam na przelew
                                    licz licz - bo zdaze wydac :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                      "zapraszamy do pokoju XXX DIYaudio.pl"
                                      To nie sobie, tylko jaoąś hostessę trzeba skołować.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                                        To nie sobie, tylko jaoąś hostessę trzeba skołować.
                                        byle cycatą

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
                                          byle cycatą
                                          To takie prymitywne a wciąż działa

Skomentuj

Czaruję...
                                          X