Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja tez jakis grosik dorzuce:-)

Skomentuj

To i ja coś tam się dorzucę:thumbup:

Skomentuj

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
        byle cycatą
        Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
        To takie prymitywne a wciąż działa
        Dla potwierdzenia:

marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
          To nie sobie, tylko jaoąś hostessę trzeba skołować.
          a ma ktos kobiete pod reka ktora "dla idei" wytrzyma z nami 2,5 dnia? :p

Zamieszczone przez djrobo Zobacz posta
          byle cycatą
          zeby pozniej sie na nia gapili jak na pania z tonsilu? :p

Skomentuj

Oficjalnie mamy uzbierane 1015 zł więc mamy co było potrzebne. Jak ktoś czuje, że pomimo zebranej kwoty chce swoje parę groszy dorzucić to zapewniam, że się nie zmarnują tylko będą wydane na dodatki w pokoju.
            Aczkolwiek finansowo mamy to :) Duże podziękowania dla wszystkich bo widziałem po wpłatach solidarność i wspólnotę. Bardzo dużo osób wpłaciło coś od siebie :)

Czas do imprezy się zbliża stąd prośba by w miarę możliwości osoby z listy ze sprzętem potwierdzili mi obecność na pw. Jest to o tyle istotne, że jak przed imprezą będę świadomy braków to jestem w stanie to załatwić. Jak już będę w Warszawie to już jestem zdany na Was :)
            <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Panowie z Warszawy, czy ktoś miał by użyczyć jakieś ustroje akustyczne?
              To co ja będę miał to za mało będzie.

Skomentuj

Nie na temat...
                z ustrojów akustycznych mogę pzaproponować butelkę jacka danielsa..😄

Skomentuj

Powiem Wam w sekrecie...Dobrze że pokoje mamy na 1 piętrze. Jak wszyscy na raz chcą skorzystać z wind i pchają się z urządzeniami to robi się niezły "kocioł". Najgorzej mają ci na górze :)

A kiedy rozkładacie się ze sprzętem?

Skomentuj

Z tego co ostatnio było mi wiadomo to piątek od rana, ale niech Karol się wypowie :P
                    Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Będziemy rozbijać obóz w nocy z czwartku na piątek. Liczę na to, że z racji nocy będzie spokój zarówno na ulicach jak i w Sobieskim. Oczywiście potem ludzie będą dowodzić sprzęt jak im pasuje. Jakoś to ogarniemy. Nie my jedyni będziemy tam coś wnosić :)
                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Proponuję reszcie osób zjawianie się w piątek od godziny 8 rano, do max 15-sta.
                        O 15-stej ma być już wszystko gotowe, my też musimy mieć czas na osobiste przygotowanie się, przebrać się, te sprawy.

Skomentuj

A będzie gdzie zostawić auto by rozładować sprzęt?
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jest parking hotelowy podziemny
                            Do tanich nie nalezy ale jest wygodny
                            Mozna winda zjechać

Ja jestem na miejscu
                            Jak potrzeba pomocy to dzwońcie i piszcie
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

My będziemy w czwartek pod wieczór. Z miejscem dla samochodów pod hotelem jest problem. Nie wiadomo jak to się rozłoży, być może część wystawców przyjedzie w piątek.

Skomentuj

http://sklep.rms.pl/plyta-cd-chris-j...k-no-look-2-cd
                                a to sa moje przygotowanie na chwile obecna

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                  http://sklep.rms.pl/plyta-cd-chris-j...k-no-look-2-cd
                                  a to sa moje przygotowanie na chwile obecna
                                  Nie ma się czym chwalić..

Skomentuj

Paweł, płytę kupiłeś?
                                    Nam bardziej ustroje akustyczne są potrzebne

Odtwarzacz będzie, ale chyba większość poleci z plików.

Skomentuj

Jaki sprzęt dokładnie ma być wystawiony na dzień dzisiejszy jako główny, grający..? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        Paweł, płytę kupiłeś?
                                        Nam bardziej ustroje akustyczne są potrzebne
                                        ciagle wynajmuje male mieszkanko i ciagle moj caly sprzet lezy w koszalinie... tak wiec jedynie tak moge pomoc

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        Odtwarzacz będzie, ale chyba większość poleci z plików.
                                        cd najbardziej uniwersalne - kazdy bedzie chodzil raczej z plytami a nie z pendrivem

Skomentuj

Też myślę, że płyty będą się cieszyły większą popularnością choć będziemy gotowi też na pliki :)

Co do głównego sprzętu to za szybko by spekulować. Akustyka pokoju może zaskoczyć.... Posłuchamy i wybierzemy najlepsze zestawienie - a raczej dwa lub trzy :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X