Tak, wciąż się waham, nie wiem czy będę w stanie dowieść wszystko, bo będzie to wzmacniacz, ale jest to sama końcówka mocy.
I nie wiem czy będę w stanie szarpnąć i do tego przedwzmacniacz Pga2311+B1 mesmerize.
Jak wezmę samą końcówkę to czy nie będzie problemu z regulacją głośności dla was? Bo widzę Lampucera maxi z preamp lampowy jak się domyślam.
Tak będę jechał pks-em :)
1. MariuszElektro - Wzmacniacze lampowe SE GM70, SE 6C4C, PP PCL86, PP EL34, Lampucera maxi, preamp lampowy, niespodzianka
2. marian - kolumny 2.2 ala Wilson Audio Sophia 3(Wavecor + SBacoustic + STX), Sony CDP-XE220, absorbery
3. mbar - kolumny aktywne Tonsil + Seas, przedwzmacniacz TA-E1000ESD
4. Pteterycz - monitory (Usher + HDS), standy (99%, standy w trakcie budowy)
5. Hermes - kolumny w TL (Seas + Morel) (99%, są w trakcie budowy)
6. Gokar - Pioneera HM72 (jako odtwarzacz płyt i plików)
7. Meteo - "Goldmind" Klon Goldmunda9 (końcówka mocy), może przedwzmacniacz Pga2311+B1 Mesmerize (Pga Chiński hehe :)
Nazwa pokoju na stronie jest zmieniona. Oficjalnie jesteśmy już na wystawie jako DIYaudio.pl. Wg informacji będzie to jednak 1 pietro. Na przeciwko będzie Audiostereo. Obok kilka ciekawych firm co już zostało zauważone. Długo to trawo ale niestety jest to już gorący czas dla ludzi którzy stoją wyżej i wszystko organizują. Ten rok jest naszym pierwszym więc w pewnym sensie przecieramy szlaki i zarazem zdobywamy kontakty by za rok zrobić kilka rzeczy szybciej lub bezpośrednio.
Zmierzam do tego, że przewodnik już poszedł i tam nasz pokój jest nazwany audiostereo/DIY - tego już nie zmienimy ale to nic nie zmienia. Na wystawie, na stronie, będzie widniało nasze logo. No i koszulki dziewczyn też już są z logo DIYaudio.pl więc tak łatwo o nas nikt nie zapomni :)
Wszystkie błędy są nie z naszej winy.
Co zrobisz jak nic nie zrobisz... teraz można jedynie czekać aż ktoś to poprawi.
Niestety niektórych rzeczy się już nie da.
Panowie, posiadam Klon E450 - nie przydała by się w pokoju, jedna końcówka o której tak dużo się mówi?
Jeden tylko problem - transport, mam autko ale czy będzie gdzie zaparkować, lekkie toto nie jest..
Z olbrzymią chęcią bym posłuchał tego wzmaka wzorowanego na accu E450!
Zaparkować zawsze jest gdzie. Jeśli nie chcesz targać tego przez pół Warszawy to podbijasz pod hotel ktoś z obsługi przejmuje wzmaka a ty szukasz w razie czego miejsca. Poza tym zawsze można coś na spontanie wymyślić, ale taki problem to nie problem :)
OK, to w takim wypadku, jeśli nic się nie zmieni, będę miał klona do pokoju DIY.
Panowie, można jakiś nr. tel. na priv. co by się dogadać by ktoś przejął ode mnie sprzęt jak przywiozę klocka?
Dobra Panowie mamy 2 tygodnie, czego będzie nam jeszcze brakować??
Wiem że na pewno będę musiał zbudować jakieś DIY pudło transportowe z kółkami do wzmacniacza i pre
Pójdzie do "Inne DIY" heheh
Ekrany akustyczne, półki na sprzęt?
Śmiechem, można by było zrobić szybki regał na płytach wiórowych + śruby gwintowane metrowe z nakrętkami i podkładkami.
Z tego ci widzę standy będą jedne, płyty by się też przydały skoro są odtwarzacze cd.
Śmiechem, można by było zrobić szybki regał na płytach wiórowych + śruby gwintowane metrowe z nakrętkami i podkładkami.
Takiego czegoś nie będziemy pokazywać, prędzej wstawił bym komody z Sobieskiego i drżał o nie 3 dni (bo za uszkodzony wystrój pokoju się płaci), niż wstawił płyty wiórowe poskręcane na pręty.
To pokój DIY, ok, ale bez przesady.
Płyty niech każdy weźmie ze sobą jak ma jakieś ciekawe ( oczywiscie takie które najlepiej grają na przywiezionym sprzęcie), rozłoży się je przed sprzętem i tyle.
Z tego ci widzę standy będą jedne, płyty by się też przydały skoro są odtwarzacze cd.
Będę miał małe (ok. 40 cm wysokości) podstawki pod kolumny, bo standami tego nie nazwę :) To jest coś w stylu podstawek, jakie kiedyś Tonsil dawał do Mildtonów.
A płyty jak wyżej -- niech każdy parę sztuk weźmie ze sobą.
Skomentuj