Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
    Dzieki Panowie.
    Jak napisalem ze planuje polaczyc morela z seasem to sie pukali w glowe. Nie bede wskazywal palcami kto
    Wyszlo jak wyszlo :)
    co to znaczy wyszlo jak wyszło?? wyszło zajebiście, znakomity dźwiek , naprawdę znakmity bas wyszedł Ci z tej tl , przy malej osiemnastce i lampowych końcówkach grał ten zestaw świetnie! nie jestem zwolennikiem prezentacji jaką zazwyczaj slyszałem z tweeterów morela ale Tobie udało sie osiągnąc znakomity efekt, pełem szacun i powodzenia w realizacji nowych projektów!

Skomentuj

TLki graly i graja caly czas na moim klonie P4100 ;p
      Lampa tego nie napedzila
      marcinsywala.pl
      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Dzieki Panowie.
        Jak napisalem ze planuje polaczyc morela z seasem to sie pukali w glowe. Nie bede wskazywal palcami kto
        Wyszlo jak wyszlo
        Ja tak pisałem
        Nadal jestem tego zdania

Ale moje spostrzeżenia chetnie napisze ci ale na pw
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Hermes, te granie jest godne dobrego lakieru 😉 sklejaj te pudła na gotowo i jedziemy z koksem😉

Skomentuj

no dobrze ale co to za TL-ki jakiś projekt jest?

- - - - - aktualizacja - - - - -

mam tl na AWX 18 fajnie gra ale może coś lepszego bym zklećił

Skomentuj

Muszę przyznać, że bas był świetny. Ale mi ten morel tam nie pasował. Dla mnie średnica trochę matowa i momentami miałem wrażenie, że niektóre częstotliwości "dzwoniły".

Skomentuj

Niestety mam podobne zdanie jak scythe1123. To zestawienie może więcej:) Trzeba posiedzieć nad zwrotką jeszcze :)
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Krzysiek, wczoraj przy okazji rozmawialiśmy na temat tego zestawu - tam został dzwon od W18.

Skomentuj

Udało się komuś z DIYaudio.PL sprzedać swój produkt?

Skomentuj

Nie po to ten pokój został zorganizowany
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A jak wypadły kolumny Mariana ?

Skomentuj

Ogólnie wszystkie pokoje w Sobieskim miały problem z basem
                          Za to na narodowym akustyka duzo lepsza
                          Jak za rok bedzie cos organizowane to proponuje stadion
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                            Jak za rok bedzie cos organizowane to proponuje stadion
                            Może niestety tam być znacznie drożej.

Skomentuj

Panowie a sluchaliscie kolumn goldmunda na narodowym.
                              Grały bardzo przyjemnie i nie dudnilo.

Skomentuj

Panowie ja już w domu po wszystkim!
                                Wrażenia super!!!!!
                                Podziękowania dla chłopaków
                                Gokar za mega organizacje wszystkiego!
                                Mariusz lampy robia robotę
                                Paweł również za organizację i trzymanie ręki na pulsie
                                Hermes tl ki grzmiały super
                                Marian nasze bass testy zapamiętam
                                Żólwik, Waloos, Bocian za miłe towarzystwo :)
                                Jeśli kogoś pominąłem przepraszam.
                                Było naprawdę sympatycznie! Pozdrawiam!
                                Piotrek.
                                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Na narodowym zagrał dla mnie tylko akkus z redwine na accutonach w 3 drogach
                                  Bardzo fajne, lekkie nie wymuszone granie
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                                    Marian nasze bass testy zapamiętam
                                    Marian na after party chciał szyby powybijać, ale elektrownia nie dała rady 😀 nawet prowizoryczna ingerencja Irka nie pomogła w pełnym napędzniu Mariana Wilsonów

Ja też dzieki za spotkanie ze swojej strony.

Skomentuj

No tak była mordownia

ps Marios również dzięki, miło było poznać!

ps ps
                                      załączam kilka ujęć chyba najważniejszych

jak ktoś chce w dobrej jakości pw
                                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

TLki graly i graja caly czas na moim klonie P4100 ;p
                                        Lampa tego nie napedzila
                                        Hermes grały z lampą w sobote Nie długo, chyba nie całą godzinę ale grały :)

Ogólnie daliśmy rade, przygotowanie jak i cały przebieg imprezy był na bardzo wysokim poziomie. Każdego dnia graliśmy o 2h dłużej niż wystawa trwała bo ludzie chętnie do nas wracali. Otrzymaliśmy bardzo dużo pochwał, wiele osób twierdziło, że mieliśmy jeden z lepszych pokoi na tegorocznym AS. Wiadomo są różne gusta, jedni zaraz napiszą, że im się nie podobało ale w sobotę pokój był praktycznie cały czas pełny. Największą popularnością cieszyła się TL'ka Hermesa, ale głównie zawdzięczamy to płycie Klausa badelta "Pirates of the caribbean the curse of the black pearl" - z początku chłopaki z pokoju kręcili nosem ale już po kilku minutach pokój był pełny zdarzały się momenty, że ludzie się nie mieścili i stawali na palcach w korytarzu by zobaczyć co gra - nie jest to przesadzone, Mariusz i reszta może potwierdzić.
                                        Monitory Piotrka nie tylko fajnie grały ale bardzo ładnie wyglądały, wykończenie naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Mariana "Sophie" robiły niezły zamęt kiedy mogliśmy już wyluzować i się trochę pobawić :lol: W piątek gdy nie było TL'ki i monitorów, 80% odwiedzających myślało, że są to oryginały, musieliśmy to cały czas prostować. W momencie kiedy pojawiła się TL'ka w stanie surowym, sytuacja się w miarę unormowała.
                                        Mariusza lampy cieszyły się również bardzo dużym zainteresowaniem - chłopak praktycznie cały czas był oblegany

Dzięki wszystkim za to, że mogliśmy się spotkać, porozmawiać oraz wymienić ciekawymi spostrzeżeniami.
                                        Last edited by Pawel074; 09.11.2015, 00:49.
                                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

No ładnie... Nic mi o tym nie było wiadomo... :P
                                          marcinsywala.pl
                                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X