Zamieszczone przez Hermes
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaDzieki Panowie.
Jak napisalem ze planuje polaczyc morela z seasem to sie pukali w glowe. Nie bede wskazywal palcami kto
Wyszlo jak wyszlo
Nadal jestem tego zdania
Ale moje spostrzeżenia chetnie napisze ci ale na pwJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Shizo
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaJak za rok bedzie cos organizowane to proponuje stadion
Skomentuj
-
Panowie ja już w domu po wszystkim!
Wrażenia super!!!!!
Podziękowania dla chłopaków
Gokar za mega organizacje wszystkiego!
Mariusz lampy robia robotę
Paweł również za organizację i trzymanie ręki na pulsie
Hermes tl ki grzmiały super
Marian nasze bass testy zapamiętam
Żólwik, Waloos, Bocian za miłe towarzystwo :)
Jeśli kogoś pominąłem przepraszam.
Było naprawdę sympatycznie! Pozdrawiam!
Piotrek.DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaMarian nasze bass testy zapamiętam
Ja też dzieki za spotkanie ze swojej strony.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaTLki graly i graja caly czas na moim klonie P4100 ;p
Lampa tego nie napedzilaNie długo, chyba nie całą godzinę ale grały :)
Ogólnie daliśmy rade, przygotowanie jak i cały przebieg imprezy był na bardzo wysokim poziomie. Każdego dnia graliśmy o 2h dłużej niż wystawa trwała bo ludzie chętnie do nas wracali. Otrzymaliśmy bardzo dużo pochwał, wiele osób twierdziło, że mieliśmy jeden z lepszych pokoi na tegorocznym AS. Wiadomo są różne gusta, jedni zaraz napiszą, że im się nie podobało ale w sobotę pokój był praktycznie cały czas pełny. Największą popularnością cieszyła się TL'ka Hermesa, ale głównie zawdzięczamy to płycie Klausa badelta "Pirates of the caribbean the curse of the black pearl" - z początku chłopaki z pokoju kręcili nosem ale już po kilku minutach pokój był pełny zdarzały się momenty, że ludzie się nie mieścili i stawali na palcach w korytarzu by zobaczyć co gra - nie jest to przesadzone, Mariusz i reszta może potwierdzić.
Monitory Piotrka nie tylko fajnie grały ale bardzo ładnie wyglądały, wykończenie naprawdę na bardzo wysokim poziomie. Mariana "Sophie" robiły niezły zamęt kiedy mogliśmy już wyluzować i się trochę pobawić :lol: W piątek gdy nie było TL'ki i monitorów, 80% odwiedzających myślało, że są to oryginały, musieliśmy to cały czas prostować. W momencie kiedy pojawiła się TL'ka w stanie surowym, sytuacja się w miarę unormowała.
Mariusza lampy cieszyły się również bardzo dużym zainteresowaniem - chłopak praktycznie cały czas był oblegany
Dzięki wszystkim za to, że mogliśmy się spotkać, porozmawiać oraz wymienić ciekawymi spostrzeżeniami.Last edited by Pawel074; 09.11.2015, 00:49.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
Skomentuj