Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Te Seas + Morel - dobre granie naprawdę dobre granie !!!

Wybrałem się na AS żeby znaleźć jakąś inspirację do budowy czegoś nowego i jak do tej pory 2 hotele zaliczone

Bardzo ładnie zagrały właśnie te DIY seas+morel w połączeniu z chyba AccuClonem, w pokoju Ancient Audio również ciekawie było, i CubeAudio miało fajne przyjemne granie.

Natomiast kto to był za magik ASC Pentoda - masakra. Coś tam mówi mówi, patrzę na to z uśmiechem i słyszę " zobaczcie jakiej klasy dźwięk można dostać z niedocenianych głośników" i włączył, i wyszedłem :)

Skomentuj

Co by nie mówić, może nie mieliście najładniejszych kolumn na targach, ale dziewczyn tam ładniejszych od Waszych nie spotkałem

Skomentuj

Dziady a gdzie fotki?

Skomentuj

Dobra znalazlem pare:) pozazdroscic

Skomentuj

No granie na magnezie + morel w tl godne uwagi.
            Pomieszczenie troche do bani w innych warunkach pewnie byloby jeszcze lepiej.
            Pozdr

- - - - - aktualizacja - - - - -

Gralo tez bardzo fajnie na kolumnach diapason.
            Za to Wilsonaudio to jakas porazka w narodowym gosciu w jednej sali cisnal acdc az słuch mozna stracic masakra.
            Sluchaliscie.

Skomentuj

Zamieszczone przez gucio. Zobacz posta
              Te Seas + Morel - dobre granie naprawdę dobre granie !!!
              Zamieszczone przez zibii Zobacz posta
              No granie na magnezie + morel w tl godne uwagi.
              Dziękuję panowie za dobre słowo! Motywuje mnie to do dalszych działań!!
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zdecydowanie pokój diyaudio wypadł dbd.
                Co do odsłuchów, nie kupił bym większości zestawów z sobieskiego, czemu, muzyka nie zaciekawa, zdecydowanie za głośno i przedstawiciele raczej obojętni na sprzedaż - takie moje odczucia.

Skomentuj

Też miałem ten problem, wchodzę do pokoju, a tam scan speaki z revelatorem na gorze i nic z posłuchania bo lecą jakieś pojedyncze dźwięki a nie muzyka.
                  WTF?!

Skomentuj

U nas dla odmiany można było posłuchać wielu gatunków muzycznych. Cieszyły się popularnością szybsze nuty i nawet zwolennicy ostrzejszego grzania też coś dostali dla siebie dzieki Marianowi. Pawel074 ładnie playlisty dozował. Pod względem muzyki u nas plumkania było chyba najmniej.
                    Na after party kilka dobrych pompek tez bylo. Alphard by się nie powstydził 😁

Jutro kolejne granie wiec kto może niech nas odwiedzi :) Miło Was wszystkich na żywo spotkać.
                    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu Zobacz posta
                      Co do odsłuchów, nie kupił bym większości zestawów z sobieskiego
                      Akurat nowe STX-y bym kupił -- chodzi o Electrino.

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                        Akurat nowe STX-y bym kupił -- chodzi o Electrino.
                        Zupełnie się zgadzam i zastanawiam się czy nie kupić te 3 drogi:)

Skomentuj

Już jest recenzja Wilsonów w sieci:

Skomentuj

Gęba się uśmiała jak w "drogich" pokojach grało to jako-tako a jak się weszło do stx to trzeba było chwilę dłużej posiedzieć i posłuchać.
                            Podobał mi się pokój focala i aktywny średni zestaw.

Skomentuj

Ancient Audio zrobił na mnie fajne wrażenie co mnie motywuje do ukończenia prac nad podobnym zestawem który u mnie leży i czeka tylko na fornir i pomiary :)

Skomentuj

Hej.
                                Seas +Morel - ktory to projekt ?

Skomentuj

Zamieszczone przez wiesiek9990 Zobacz posta
                                  Hej.
                                  Seas +Morel - ktory to projekt ?
                                  Moj
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Mi się też bardzo podobał. Trafia w moje preferencje. W tym pokoiku nawet nie próbowałem się wsłuchiwać w bas, chociaż jestem go strasznie ciekawy.

Skomentuj

TL'ka tam dawała radę, ciekawy jestem jak by to zagrało w BR chociaż znając życie już mieni się cały charakter brzmienia od dołu do średnicy włącznie .....

Skomentuj

Radę dawała, ale co z tego, jak się wyprostowałem bas inny, a jak się pochyliłem to inny. Za bardzo się mody pokoju dają we znaki. Ale średnica i góra rewelacyjna. Trochę na takie zacznę chyba chorować.

Skomentuj

Dzieki Panowie.
                                          Jak napisalem ze planuje polaczyc morela z seasem to sie pukali w glowe. Nie bede wskazywal palcami kto
                                          Wyszlo jak wyszlo :)
                                          marcinsywala.pl

Skomentuj

Czaruję...
                                          X