Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A ja o to nie pytałem..😉 ale autor skorzysta 😉

Skomentuj

Gokar podaj swoje konto i kwotę do wpłaty
      Nie ma co kombinować z przelewami

Nawet jak nie zdaze zrobic monitorów to chetnie sie doloze
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ok, jak mam podać mój numer konta to podaje.

Przypominam, że zbierany do 1000 zł. Jak już się kwota uzbiera to dam informacje że mamy budżet na imprezę. Jak parę złotych będzie na górkę to skorzystały na after party.
        Nie ma przymusu. Jak ktoś może i ma to wg uznania. :)

Karol Gackowski
        Wyzwolenia 96/24
        85-790 Bydgoszcz
        89 1090 1072 0000 0001 0384 9628

W tytule dajcie Pokój AS i NIK z forum
        <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Ja się dorzucę jak wrócę z wakacji. Przez telefon nie zrobię przelewu...
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ja też :)

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez palton Zobacz posta
              Piotr Nykiel był tym prowadzącym?
              Z tego co pamiętam to ktoś inny.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                Pisałem już, że zaproponowałem te monitory bo koledzy wpisali wiele wzmaków w kolumn było na lekarstwo. Ale pojawiły się inne kolumny więc nie widzę sensu żebym je przywoził. Niech się inni z forum wykażą :)
                sens jest jak najbardziej, bo CSS jeszcze nikt nie słyszał. Pharoh bardzo je chwalił i jest okazja żeby posłuchać. jeśli możesz to przywieź.

Skomentuj

I tak wszystkiego nie da rady pokazać i posłuchać
                  Trzeba wybrać max 4 zestawy
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

chyba lepiej żeby przyjechało trochę więcej zestawów i na miejscu dobrało się najlepsze konfiguracje i zdecydowało co pokazać. przecież gra cały system. dlatego powinien być większy wybór moim zdaniem. poza tym jest to pierwsza okazja do tak dużego spotkania forumowego przy okazji.

Skomentuj

Taszczyć przez pół Polski kolumny i później ich ni e pokazać, bo ni ezostaną wybrane - tak trochę głupio... Moim zdaniem lepiej wybrać konkretny sprzęt, który będzie miał być wystawiony.

Skomentuj

A jak biedą ładnie zrobione ale nie zostaną wybrane to nie można postawić jako "atrapy " dla ozdoby ??

Skomentuj

Pisałem o tym już wczesniej. Macie 3 dni, dziennie wystawiajcie kilka innych zestawów i każdy będzie zadowolony. Dajcie tylko liste kiedy jakie zestawy graja i tyle.

Będziecie mieli tam pewnie mariana który jest obyty w szybkim montażu i demontażu sprzętu to dacie rade :)

Skomentuj

Nie na temat...
                            Nigdy wcześniej nie byłem na takim pokazie pomimo, że mam blisko ale wejście jest płatne czy darmowe? Może się pojawię w tym roku skoro taka okazja!

Skomentuj

http://www.audioshow.com.pl/0dCs,jak...a_wystawe.html

Skomentuj

Jak dożyję,to się spotkamy !
                                Macie moje błogosławieństwo i parę dukatów również .

Skomentuj

Freedi, liczę na Ciebie

Skomentuj

Pierwsze wpłaty już się pojawiły za co bardzo dziękuję. Na obecną chwilę mamy już uzbierane 240 zł. Jeszcze odrobinę brakuje do upragnionej kwoty, ale czas nas nie goni więc jestem dobrej myśli.
                                    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Spokojnie, wypłata 10 podratuje projekt :)

Skomentuj

troche zacofany z tematem jestem...

co miesiac cos wplace po wyplacie
                                        obecnie mam zainwestowana cala kase. jak tylko cos odzyskam to wplace

no i postaram sie zrobic cos do pokazania

Skomentuj

Kiedy ten adioszol ma byc? Moze sie wybiore potyrac psychicznie kilku wystawcow :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X