to już przesada, wytłumaczyłeś koledze?
właśnie na przekór wszystkim pokojom "audiofilskim" powinniśmy mieć kolumny podłączone byle jaki drutami, żeby pokazać "audiofilom" że to też może zagrać!
Prawdę mówiąc to jest nic bo w amatorsko można zbudować sobie wszystko i mamy na to przyzwolenie. Ale co powiecie na to, że na "mojej" uczelni niedawno tematem pracy inżynierskiej był właśnie wygrzewacz kabli audio ! Dodam temat zaproponowany przez prowadzącego a nie studenta.. No jeżeli ludzie zajmujący sie nauką wierzą w takie rzeczy to ja już nie wiem co o tym myśleć.. :unsure:
właśnie na przekór wszystkim pokojom "audiofilskim" powinniśmy mieć kolumny podłączone byle jaki drutami, żeby pokazać "audiofilom" że to też może zagrać!
to już przesada, wytłumaczyłeś koledze?
Ale co powiecie na to, że na "mojej" uczelni niedawno tematem pracy inżynierskiej był właśnie wygrzewacz kabli audio ! Dodam temat zaproponowany przez prowadzącego a nie studenta.. No jeżeli ludzie zajmujący sie nauką wierzą w takie rzeczy to ja już nie wiem co o tym myśleć.. :unsure:
Piotr Nykiel był tym prowadzącym?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Panowie, tradycją pasjonatów audio jest wspólny wieczór na piwie w Harendzie. Do tej pory była to sobota godzina 20.15, czyli po pierwszym dniu wystawowym. Można teraz ewentualnie rozważyć piątek. Tak czy inaczej, proponuję wspólny wieczór. Może zechcieliby też wpaść chłopaki z innych for (AH itd.) Byłoby fajnie konsolidować środowisko, poznać się wspólnie. To dla mnie najlepsza część tej zabawy.
Do imprezy coraz bliżej. Czas dalej ruszyć z tematem. Wstępnie mamy już kilku chętnych do wystawienia sprzętu. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się dopisze i że z listy jak najmniej wypadnie :)
Przypominam, że wciąż mamy deficyt na STOLIK pod sprzęt oraz STANDY. Jak będziemy mieć x2 lub x3 to też się nie obrażę bo wtedy zrobimy ładną wystawę klocków nawet tych, które w danym momencie nie zagrają.
Pozostaje kwestia finansowa. Niestety nie mamy tyle szczęścia co koledzy z Audiostereo, którzy mają pokój opłacony wyjątkowo w tym roku.
Nam pozostaje mała zrzutka forumowa. Na szczęście MAŁA bo udało mi się zorganizować odrobinę funduszy na ten cel. Pokój jak w pierwszym poście napisałem to koszt około 2500.
Do zebrania mamy 1000 zł. Reszta kosztów również tych, które nie są związane z samym pokojem, bo przecież takie też istnieją można powiedzieć, że biorę na siebie :) mam nadzieję, że to miły prezent a tą drobną sumę zbierzemy bez problemu bo jest nas sporo.
Pozostaje kwestia konta do przelewu. Tu proponuję o ile się zgodzi by podzielił się na miarami admin Paweł ze względu na to, że do niego każdy ma zaufanie. Nie jestem pewny czy ludzie zaufali by gdybym podał moje konto stąd taką propozycja. Jeżeli się mylę i nie chcecie pośredników to śmiało piszcie.
Zaznaczam, że dla osób które pomogą finansowo jak uda im się podejść do Warszawy na imprezę czekają drobne gifty. Zapewniam, że pomimo iż będą DROBNE to się spodobają. after party też przewiduje mu więc... Liczę na wsparcie na tym gruncie.
PS. LuSzTi, a te monitory na Satori 16 + CSS będą czy nie?
Pisałem już, że zaproponowałem te monitory bo koledzy wpisali wiele wzmaków w kolumn było na lekarstwo. Ale pojawiły się inne kolumny więc nie widzę sensu żebym je przywoził. Niech się inni z forum wykażą :)
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj