Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...

tak ubieramy nasze kobiety na AS?

Skomentuj

Nie na temat...
      Nasze maja wieksze..... magnesy
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
        A teraz się Pawle przyznaj czego szukałeś

Skomentuj

Nie na temat...
          nie to co myslisz
          http://demotywatory.pl/4564005/Ludzi...otow#obrazek-2 galeria na demotach

Skomentuj

Panowie pytanie jeśli mamy pokój i wystawiamy sprzęt karnety też musimy kupić ma trzy dni?
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Niestety tak. Miałem ograniczoną liczbę identyfikatorów, które dają możliwość swobodnego poruszania się po wystawie. Paweł S. otrzyma id, dwie dziewczyny no i osoby do obsługi pokoju.
              Niestety 35 zł będzie trzeba wydać na wejściówkę pomimo pokoju DIYaudio.pl
              <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Gokar, dalej nie ma diyaudio na listach :(

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                  Gokar, dalej nie ma diyaudio na listach
                  Przecież jest audiostereo/DIY, to chyba my

Skomentuj

Tak, to pokój DIYaudio.

Skomentuj

Będę miał ze sobą przedwzmacniacz Sony TA-E1000ESD, jest potrzebny do aktywnych kolumn.

Mogę zabrać też podstawowy gramofon, jeśli ktoś ma taki kaprys, jest to tangencjalny Technics SL-3 http://www.vinylengine.com/library/technics/sl-3.shtml Ma nową wkładkę Audio Technica AT 3482 EP, ale jakieś dobre płyty to ktoś musi przynieść. Ja mam coś na poziomie lekko pykającego Vollenweidera i Jarre.

Z tego co widzę na ich forum, oraz z naszej listy, to sprzętu będzie ok. 20 sztuk, może dobrym pomysłem będzie utworzenie harmonogramu grającego sprzętu? Ja nie będę obecny przez całą imprezę, tylko piątek i sobotę. Może zróbmy jakąś rotację?

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                        Może zróbmy jakąś rotację?
                        Rotacja będzie, ale harmonogram to dopiero po odsłuchu.
                        W ciemno nic nie bedzie ustalane.

Skomentuj

Fajnie, bo od dawna chciałem posłuchać Williamsona :)

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                            Przecież jest audiostereo/DIY, to chyba my
                            ale nikt spoza tej grupy o tym sie nie dowie!
                            powinni to jak najszybciej zmienic
                            szczegolnie w drukowanej broszurce!

Skomentuj

Chyba za późno Paweł, nic z broszurą nie zrobią.

Skomentuj

Rozmawiałem dziś z Paltonem i czekam na odpowiedz. Mam nadzieję, że zdążą na czas.

Pokój DIYaudio.pl pojawi się mam nadzieje lada dzień.

Zauważcie, że póki co jest tam spory bałagan bo w jednym odnośniku pokój audiostereo jest na pierwszym piętrze a w drugim odnośniku na piątym... ost jak się dowiadywałem to wszystko było jeszcze w toku i pokoje były przedstawiane wiec pewnie broszury też jeszcze nie mają.

Spokojnie. Będzie dobrze 😉
                                <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Tak przedstawia się lista na dzień dzisiejszy:

1. MariuszElektro - Wzmacniacze lampowe SE GM70, SE 6C4C, PP PCL86, PP EL34, Lampucera maxi, preamp lampowy, niespodzianka
                                  2. marian - kolumny 2.2 ala Wilson Audio Sophia 3(Wavecor + SBacoustic + STX),absorbery
                                  3. _NATAN_5064 - Wzmacniacz wg Borysa hd50
                                  4. mbar - kolumny aktywne Tonsil + Seas, przedwzmacniacz TA-E1000ESD
                                  5. Pteterycz - monitory (Usher + HDS), standy (99%, standy w trakcie budowy)
                                  6. Hermes - kolumny w TL (Seas + Morel) (99%, są w trakcie budowy)
                                  7. lklukasz - seas excel i dynaudio w monitorze (niewiadomo, są w trakcie budowy)

Na główny stolik jest plan (i myślę że wypali), więc już nie trzeba kombinować.
                                  Potrzebne będą jeszcze jakieś ustroje akustyczne, bez nich może być nam ciężko uzyskać zadowalający dźwięk nawet z najlepszej konfiguracji sprzętu.
                                  Last edited by marian; 20.10.2015, 10:34.

Skomentuj

Petrycz... Yhy :thumbdn:
                                    :flapper:
                                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                                      Petrycz...
                                      Kopiowałem z wcześniejszych postów :p
                                      Już poprawiłem

Skomentuj

Dobra, a jakie źródełka?

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta
                                          Dobra, a jakie źródełka?
                                          No tak, o ty zapomnieliśmy.

Ja będę miał odtwarzacz Sony CDP-XE220 (podłaczony kablem cyfrowym do DAC-a mariusza), oraz laptopa. Gokar Pioneera HM72 (również podłaczony do DAC-a), może też służyć jako odtwarzacz plików. Nie wiem jeszcze co Mariusz przywiezie.
                                          Większość pewnie poleci z plików z lapka.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X