Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A tak swoją drogą to jest w planach jakaś fotka grupowa ? Była by też okazja poznać i uścisnąć dłoń z większą ilością userów.
    Może sobota ? Wtedy powinno być najwięcej ludzi.

Skomentuj

Można to zrobić w naszym pokoju, tylko dzień i godzinę trzeba ustalić.

Skomentuj

Sobota 14:00

Chyba juz wszyscy powinni byc

Co wy na to?
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Potwierdzam, w sobotę będę, już bilety kupione :)

Skomentuj

ja jednak odpadam. ma być ciepło więc pogrzebię w aucie:/

Skomentuj

Update z mojej strony

1. MariuszElektro - Wzmacniacze lampowe SE GM70, SE 6C4C, PP PCL86, PP EL34, Lampucera maxi, preamp lampowy, niespodzianka
              2. marian - kolumny 2.2 ala Wilson Audio Sophia 3(Wavecor + SBacoustic + STX), Sony CDP-XE220, absorbery
              3. mbar - kolumny aktywne Tonsil + Seas, przedwzmacniacz TA-E1000ESD
              4. Pteterycz - monitory (Usher + HDS), standy (99%, standy w trakcie budowy)
              5. Hermes - Cambridge Audio Stream Magic 6 + klon Accuphase P4100 + ST728 + W18E001 TL (kończą się kleić) + kable :)
              6. Gokar - Pioneera HM72 (jako odtwarzacz płyt i plików)
              7. Meteo - "Goldmind" Klon Goldmunda9 (końcówka mocy), może przedwzmacniacz Pga2311+B1 Mesmerize
              8. mato_22 - "klon" Accuphase e-450
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Hermes bede miał cos dla ciebie :)
                Zabierzesz do domu i potem o tym pogadamy
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czyżby coś na PCM 1704?
                  marcinsywala.pl
                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Panowie a w sobotę raniutko da się coś wprowadzić?
                    Bo tylko w ten dzień mogę przywieźć Accu clona..
                    Powinienem mieć podwózkę, a niestety nikt z mojej strony nie jedzie z forum ;/ Auto u mechaniora - w garażu u mnie stoi.
                    Troszkę problemów mi się porobiło z dojazdem.

Skomentuj

Rano tzn o której tak mniej więcej? Myślę że nie powinno być większego problemu.
                      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Od której można wejść i przynieść sprzęt?
                        Im wcześniej myślę tym lepiej - ja rano wstaję więc godzina wręcz dowolna by była - jakoś się dostosuje sprawę.

Skomentuj

Im wcześniej myślę tym lepiej
                          Też tak sadze, w sumie to nie wiem o której będziemy w sobotę w pokoju. Karol musi się wypowiedzieć lub Marian
                          Last edited by Pawel074; 04.11.2015, 21:12.
                          Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Ok, to czekam na informacje - Emka już pełna?
                            Czy ktoś się wysypał? :)

Skomentuj

Pełna, można rzec że ponad stan :P

Skomentuj

He, ostatnio też tak nie miało być? I luzy jak ...

Skomentuj

W sobotę rano ok - na pw ustalimy szczegóły.
                                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Hermes niestety nie ale moge i pomysleć o czymś takim dla ciebie
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ok, w takim razie czekam na niespodziankę
                                      marcinsywala.pl

Skomentuj

Panowie, a na kiedy w końcu planwany jest jakiś wspólny spot, browarek itp.?

Skomentuj

pewnie po 20 w sobote. chyba jedyny dzien gdzie beda mogli odpoczac "wystawcy"

Skomentuj

Czaruję...
                                          X