Prawie seas wyleciał z zawieszenie bo tak nim gm70 targał wiec woleliśmy Ci nie mówić. No ale wyszlo wiec juz wiesz 😈
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pokój DIYaudio.pl na Audio Show 2015?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz postaPrawie seas wyleciał z zawieszenie bo tak nim gm70 targał
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMarian na after party chciał szyby powybijać...
Zamieszczone przez Marios Zobacz posta...ale elektrownia nie dała rady 😀 nawet prowizoryczna ingerencja Irka nie pomogła w pełnym napędzniu Mariana Wilsonów
Ale to było nic w porównaniu z dziesiejszym "after party", bas trząsł nogawkami :biggrin:
Od 1:33 do 1:40min
A tak w ogóle, to Irek to fajny gość :thumbup:Last edited by marian; 09.11.2015, 03:17.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gokar83 Zobacz postaPrawie seas wyleciał z zawieszenie bo tak nim gm70 targał wiec woleliśmy Ci nie mówić. No ale wyszlo wiec juz wiesz 😈
Skomentuj
-
BNa lampie nie było żadnej kontroli na dole. Niskie były mega rozlazłe i takie kluchowate
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA tak w ogóle, to Irek to fajny gośćmarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Pokój naprawdę bardzo udany. Na szczególną pochwałę zasługuje repertuar, popularny, zróżnicowany do którego można się odnieść. Osobiście najbardziej podobały mi się TLki. Chłopaki też bardzo sympatycznie podchodzili do zwiedzających. Na pewno na tle wystawy pokój pozytywnie się wyróżniał.
Jedynie można było by zrobić harmonogram jak grają zestawy (coś na wzór jak było u sąsiadów) tylko może zmiany powiedzmy co godzinę (w przypadku lamp może dłużej bo zawsze potrzeba czasu by się wygrzały, choć grzać mogły się "po cichu").
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaBNa lampie nie było żadnej kontroli na dole. Niskie były mega rozlazłe i takie kluchowate
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Sir Ed Zobacz postaJedynie można było by zrobić harmonogram jak grają zestawy (coś na wzór jak było u sąsiadów) tylko może zmiany powiedzmy co godzinę
Zamieszczone przez Sir Ed Zobacz postaNa szczególną pochwałę zasługuje repertuar, popularny, zróżnicowany do którego można się odnieść.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaZawsze irytowało mnie "plumkanie" bo nie mogłem ocenić sprzętu, głównie dlatego postawiłem sobie jeden cel - ma być coś innego, znanego i fajnego
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaNie rozumiem po jaki kij, oni puszczają taki badziew na tych prezentacjach
Ktoś mi mówił, że widział pokój gdzie koleś miał 5 utworów, o każdym z nich coś mówił i tak w kółko...Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaTrochę na takie zacznę chyba chorować.
No ja już zachorowałem, tylko trułem dupe Hermesowi wypytując się o morela...
Generalnie to TL Hermasa robiły robote - dobrą robotę.
Podziękował za imprezę i możliwość poznania wszystkich. :)
Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaZamieszczone przez marian
A tak w ogóle, to Irek to fajny gość
+1
Skomentuj
-
W wiadomości z postu #380 nie wspomniałem o najważniejszym...
Wielki szacun dla Karola (gokar83) to głównie dzięki niemu mogliśmy pojawić na AVS 2015. Było widać wielkie zaangażowanie i profesjonalizm. Mieliśmy świetne hostessy, wizytówki z linkiem i logiem forum, krówki którymi dziewczyny częstowały w piątek i w sobotę.
Dzięki dobrej organizacji i jego doświadczeniu pokazaliśmy się od jak najlepszej strony, MY jako forum DIYaudio.pl!
Pozostałe składowe, które przyczyniły się do naszego sukcesu wymieniłem wcześniej więc nie będę się powtarzał.Last edited by Pawel074; 09.11.2015, 15:30.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
-
Osobiście chciałbym Wam wszystkim podziękować za tak udaną organizacje. Widziałem juz troche pozytywnych opinii w sieci.
Fajnie też ze ta inicjatywa wyszła o ludzi, którzy nie są w obsłudze forum - zrobiliście to świetnie.
Jestem pewny że za rok trzeba będzie ponownie się tym zając, ale z jeszcze wiekszą pompą.
Pomyśle nad live streamem z pokoju itp. i może się zabiore z czymś od siebie.
Dziękuje.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz postaMieliśmy świetne hostessy, wizytówki z linkiem i logiem forum, krówki którymi dziewczyny częstowały w piątek i w sobotę.
Zwłaszcza te konstrukcje na droższych głośnikach nie pokazały pełni ich możliwości.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Sound Wave Zobacz postaSzkoda, że pierwszym atutem nie był dźwięk....
PS. Zdajemy sobie sprawę, że mogło być lepiej ale musieliśmy w wielu przypadkach iść na kompromisy.Last edited by Pawel074; 09.11.2015, 15:57.Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048
Skomentuj
Skomentuj