Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pokój DIYaudio.pl podczas Audio Video Show 2019

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
    a i tak trzy konstrukcje, przy których maczałem palce przy zwrotkach
    Jesteś tak płodny, że aż dziw że stan rodziny nie zwiększa ci się co roku

Skomentuj

Mam nadzieję ,że jutro będziecie ,od 13 gdzieś tam będę się kręcił :)

Skomentuj

Słuchamy, pijemy piwko...
        Wpadajcie jutro posłuchać razem z nami :)
        Last edited by marian; 08.11.2019, 00:51.

Skomentuj

Iamp wrócił żywy?

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
            Iamp wrócił żywy?
            Tak.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
              Iamp wrócił żywy?
              Irek ma ręce, które leczą :)
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Odsłuchy, odsłuchy, odsłuchy, piwko, odsłuchy, pizza, piwko, odsłuchy...

:biggrin:
                Last edited by marian; 08.11.2019, 20:17.

Skomentuj

Gastro sponsored by admin :cool:

Skomentuj

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                      Gastro sponsored by admin :cool:
                      Wsiadam do samochodu. Capricciosę poproszę. Dużą.

Edit

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                      Odsłuchy, odsłuchy, odsłuchy, piwko, odsłuchy, pizza, piwko, odsłuchy...
                      Tramwajem raczej dojadę.

Skomentuj

Last edited by K0Mii; 09.11.2019, 15:17.

Skomentuj

Czyj to accu grał?

Skomentuj

Mój
                            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez thomas Zobacz posta
                              Niektórzy producenci chcąc zwiększyć atrakcyjność swoich produktów windują cenę w górę, budują prestiż ceną a nie jakością (dźwięku)
                              Był gość, który po zapytaniu o cenę kolumn odpowiedział: "tak tanio?".
                              Na co Luszti odpowiedział, że jeśli tak bardzo chce, to może mu sprzedać jedną kolumnę w tej cenie.
                              Gość wyszedł.

Jak widać trzeba windować ceny żeby podnieść prestiż konstrukcji.

Skomentuj

Jaka cena była za twoje monitory Marian ?forumowy chyba też był do sprzedania ?
                                Ten usher na górze subtelny jak rdc ale wyraźniejszy się wydawał

Skomentuj

Skomentuj

Wywoławcza 3.500zl.
                                    Lusztiego chyba 2.500zl.

Usher gra inaczej niż rdc :)

Skomentuj

Dlaczego kolumny BR ustawiacie pod ścianą a konstrukcje OZ cały czas na środku pokoju ?? Wąsko na środku małego pokoju.

To skutecznie zabija scenę , przestrzeń i Bas z tych kolumn. To OZ ma Bas nie podbity wystrojony nisko i do neutralności i naturalności.

Tak bardzo wam zależało Aby źle zagrały ??

Doszły Mnie słuchy od Gości odwiedzających pokój. Że ktoś z Was odpowiada że kolumny Źle grają i ich nie puści.

A kolejne słuchy donoszą że Jak już grają to leci na nich fortepian i smyczki - Bo cytuje "nie mają Basu i musimy na nich puszczać Taką muzykę" A na takiej muzyce jest tyle Basu że HOHO

To OZ one nie będą dudnić - szczególnie Źle ustawione.

Bardzo nieładnie chłopcy z Waszej strony za takie zachowanie i Taką wdzięczność w Moją stronę. Jak wam się nie podoba "Neutralne granie w OZ" bo trzeba było nic nie mówić a nie powtarzać każdej Osobie która wchodzi że ich nie puszczamy bo źle grają.

dzisiaj i wczoraj Ludzie do Mnie dzwonią. Pytają dlaczego gospodarze pokoju są Tak krytyczni Wobec kolumn które Pan dla nich zrobił ...

Trochę to smutne w odniesieniu do Mojego wyjścia przed szereg i dużego zaangażowania oraz nakładu pracy "No profit". Taka negatywna wdzięczność ze strony Kogoś z Was.

dzięki ... Część ...
                                      Last edited by Zap Projekt; 10.11.2019, 20:26.

Skomentuj

Powiem tylko tyle, że mocno negatywnie mnie zaskoczyło widzieć cenę na kolumnie albo statuetkę z napisem "kolega sprzeda" czy jakoś tak.

Skomentuj

Zamieszczone przez Cebanczyk Zobacz posta
                                          forumowy chyba też był do sprzedania ?
                                          Kolumny nie są na sprzedaż i nigdy nie były. Miały być od początku z założenia zrobione tylko na AVS bez żadnych korzyści płynących z ich zrobienia. Po AVS wracają do Mnie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X