Niektórzy producenci chcąc zwiększyć atrakcyjność swoich produktów windują cenę w górę, budują prestiż ceną a nie jakością (dźwięku)
Był gość, który po zapytaniu o cenę kolumn odpowiedział: "tak tanio?".
Na co Luszti odpowiedział, że jeśli tak bardzo chce, to może mu sprzedać jedną kolumnę w tej cenie.
Gość wyszedł.
Jak widać trzeba windować ceny żeby podnieść prestiż konstrukcji.
Dlaczego kolumny BR ustawiacie pod ścianą a konstrukcje OZ cały czas na środku pokoju ?? Wąsko na środku małego pokoju.
To skutecznie zabija scenę , przestrzeń i Bas z tych kolumn. To OZ ma Bas nie podbity wystrojony nisko i do neutralności i naturalności.
Tak bardzo wam zależało Aby źle zagrały ??
Doszły Mnie słuchy od Gości odwiedzających pokój. Że ktoś z Was odpowiada że kolumny Źle grają i ich nie puści.
A kolejne słuchy donoszą że Jak już grają to leci na nich fortepian i smyczki - Bo cytuje "nie mają Basu i musimy na nich puszczać Taką muzykę" A na takiej muzyce jest tyle Basu że HOHO
To OZ one nie będą dudnić - szczególnie Źle ustawione.
Bardzo nieładnie chłopcy z Waszej strony za takie zachowanie i Taką wdzięczność w Moją stronę. Jak wam się nie podoba "Neutralne granie w OZ" bo trzeba było nic nie mówić a nie powtarzać każdej Osobie która wchodzi że ich nie puszczamy bo źle grają.
dzisiaj i wczoraj Ludzie do Mnie dzwonią. Pytają dlaczego gospodarze pokoju są Tak krytyczni Wobec kolumn które Pan dla nich zrobił ...
Trochę to smutne w odniesieniu do Mojego wyjścia przed szereg i dużego zaangażowania oraz nakładu pracy "No profit". Taka negatywna wdzięczność ze strony Kogoś z Was.
Kolumny nie są na sprzedaż i nigdy nie były. Miały być od początku z założenia zrobione tylko na AVS bez żadnych korzyści płynących z ich zrobienia. Po AVS wracają do Mnie.
Skomentuj