Zamieszczone przez kondrax
Zobacz posta
1. Nikt żadnego kija w mrowisko nie wsadza. Nikt nie podważa waszego zaangażowania i tym samym wiedzy i dorobku Mariana
2. Kolumny Mariana zagrały najlepiej. Każdy to przyzna (nawet sam autor to potwierdził i z tym się zgodzę).
3. Finansowanie stoiska w formie Zbiórki biorąc pod uwagę całą otoczkę co wyszło w trakcie jest średnie i należy to unormować w przyszłości aby było wszystko jasne i klarowne i nikt się nie czepiał
4. Pisałem do Mariana z propozycją rozmowy aby pewne rzeczy wyjaśnić. Nie skorzystał - o jakim tchurzostwie tutaj mówimy?
5. Sprzedał od razu bo zrobił świetne kolumny i był w dobrym miejscu. Wrzucając na OLX też pewnie gdzieś te głośniki by wisiały. Akurat to nie jest dobre miejsce na handel i sami musicie to przyznać.
6. Akurat jestem typem człowieka, że jak coś robi to robi to dla siebie. Pierwsza konstrukcja było z góry na handel. Pozostałe są u mnie lub u najbliższych przyjaciół i rodziny.
7. Zwróciłem uwagę na sytuację o to, że ciężko uwierzyć, że kolumny ZAP'a tak źle zagrały. Może coś się stało w trakcie transportu. Może być nieodpowiednie źródło. Nie wiem ja tutaj jestem nikim jak to wielokrotnie Marian podkreślił więc niech mądrzejści sami się nad tym pochylą.
8. Jest mi naprawdę przykro, że to wszystko zabrnęło do tego miejsca w którym jest. W chwili obecnej Qidin na tapecie to lejmy go po ryju bo zwrócił na coś uwagę. Bo miał jaja na to zwrócić uwagę. Chętnie z każdym z was porozmawiam, spotkam się tak samo (jeżdżę dużo po Polsce). Podaje też swój numer 663 908 783. To tak w kwestii jajec.
9. Jeszcze raz napiszę, to co się stało i co sam zresztą wywołałem z innymi użytkownikami było niepotrzebne. Można było to załatwić w inny sposób i biję się o to w pierś.
Dlatego jeszcze raz SZCZERZE Marian Przepraszam. Tak samo PRZEPRASZAM resztę osób, która pomagała przy stoisku.
Skomentuj