Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pokój DIYaudio.pl podczas Audio Video Show 2019

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie, którzy tak bardzo cierpią nad komercją w pokoju Diyaudio - Wy chcecie budować DIY i później je do piwnicy znosić? Kogo na to stać? To, że ktoś chce odsprzedać to co zrobił, by móc zbudować następne jak najbardziej idzie w zgodzie z ideą DIY, a tym bardziej kiedy coś jest dobre. W całej tej zabawie to inaczej się nawet nie bardzo da.

Wpisy pokroju, że coś niewątpliwie powinno zagrać, bądź grałoby najlepiej jest żałosne. Jeżeli coś nie zagrało to lepiej jest poszukać przyczyny, przyjrzeć się sprawie jeszcze raz, a nie udawać, że gra zajebiście. Słyszałem osobiście monitory na excelu i dla mnie w piątek to było jedno z ciekawszych połączeń w Sobieskim pomimo, że miałbym swoje obiekcje, co do samego klona.

Kwestia, czy wszystkie projekty są udostępnione czy nie to już jest kwestia indywidualna konstruktora. Już nie jedna osoba, która dzieliła się projektami musiała zmierzyć się z tym, że ktoś kradł projekt na użytek jakiejś działalności. Idzie pewnie odkopać takie sytuacje tutaj u nas.

Skomentuj

Niestety nie miałem kolejny rok możliwości podjechać na AVS więc może nie powinienem się wypowiadać o czymś czego nie widziałem ale ...

To co tu niektórzy wypisują bo wpłacili 50zł (o ile w ogóle wpłacił), a ktoś tam sprzedał kolumny, jest absurdalne ... Jakim małym człowiekiem trzeba być by takie bzdury wypisywać i obrażać ludzi którzy poświęcili kilka dni na obsługę pokoju ... za friko ... Wcześniej poświęcając jeszcze więcej czasu na organizację by to w ogóle mogło być możliwe ... Same roboczogodziny tych ludzi to dużo więcej niż te 2000 czy ile tam zarobione na sprzedaży jednej kolumny ...

Proponuje w następnym roku dopisać w zbiórce, że na miejscu obsługa może robić wszystko co uzna za stosowne, włącznie z organizacją tańca na rurze i wynajmu kolumn z bass reflexem na godziny ... Żeby takie hmm ... osobniki nie miały podstaw do jątrzenia ...

Osobnikom, które wpłaciły kasę i czują potrzebę bezpodstawnego sączenia jadu na forum i obrażania organizatorów mogę osobiście zwrócić kasę (po potwierdzeniu, że faktycznie wpłaciły) ... mimo, że nie miałem nic wspólnego z organizacją ...

Warunek jest taki, że dany osobnik znika na zawsze z tego forum, pod groźbą kary (niech będzie 10 000zł na kolejny projekt na AVS ... przeznaczony na sprzedaż !) gdyby jednak wrócił pod jakąkolwiek postacią ...

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
        Koniec już, brnie to za daleko! Zamykam temat.
        Last edited by Pteterycz; 12.11.2019, 20:29.
        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Czaruję...
        X