Dzieki, o to mi chodziło. O jakaś siec sklepów, wiec musze zrobić wycieczke do lidla, bo leclerka nie mam w poblizu. Alebrowar to bardzo fajne piwa.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Forum Noca :) Czynny 22-6
Collapse
X
-
Zamieszczone przez jamess8 Zobacz postatez z Kormorana
Browar "Brodacz" polecam spróbować :)Last edited by marian; 24.08.2017, 23:31.
Skomentuj
-
Rok temu na Beergoszcz zakupiłem cały zestaw piw jaki mieli na sprzedaż w butelkach... razem z JMZ wypiliśmy wszystkie (6 sztuk)... jeden tylko był "pusty" (nie pamiętam nazwy, chyba "pink"), a reszta była naprawdę spoko :)
Obojętnie który kupisz, na pewno zasmakuje.
Np. "Harry" to Earl Grey American Blonde :cool:Last edited by marian; 24.08.2017, 23:42.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz postaMiodowe z Pierdonki browar Jabłonowo , zrównoważone z wyczuwalna mega miodową nutką może zasmakowaćZ miodowych to warto sprawdzić ciechana, moim zdaniem dużo lepsze :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dzwoniec Zobacz postaPolecam też, mi tak posmakowało aż przesadziłem z ilością i w koncu mi zbrzydłoZ miodowych to warto sprawdzić ciechana, moim zdaniem dużo lepsze :)
Skomentuj
-
Miodowe dawniej popijałem, jakoś teraz mi nie pasują, chyba podpadam pod pragraf "jak mi coś się spodoba to do znudzenia" i tak było z miodowymi piwami.
Obecnie wolę komesy poczwórny bursztynowy, albo potrójny złoty (ten to żona lubi, bo taki lekko owocowy).
Fajny jest też porter bałtycki.
Wszystkie mają 9-10% i młócą przyzwoicie, dwa to tak w sam raz.
Jak ktoś nie pił, to fajny jest Barlow Sorbus z kormorana, limitowana edycja i naprawdę fajnie smakuje.
Tylko cena trochę mniej fajna, bo około 25zł za 0,3l.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaWłaśnie wykończyłem jedną kolumnę 2,5way CAC z naszego projektu.
Gra już drugą godzinę i nie chce mi się jej wyłączać... a jutro do pracy...
I szczerze przyznam, najładniejsze kolumny jakie do tej pory wykonałem :)
Zdjęcia dopiero za jakiś tydzień.zazwyczaj kończy się to bezsenna nocką a w pracy wypitym galonem Yerby heh
Wklej jakąś fotkę nawet byle jaką pochwal się :biggrin:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez magep Zobacz postaYerba stawia na nogi :-)zazwyczaj po litrowym wywarze robi się ciekawie ze zmysłami .
Kawy już nie pije bo przestała na mnie działać .
Skomentuj
Skomentuj