Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzieki, o to mi chodziło. O jakaś siec sklepów, wiec musze zrobić wycieczke do lidla, bo leclerka nie mam w poblizu. Alebrowar to bardzo fajne piwa.

Skomentuj

Nie wiem czy w kazdym Lidlu maja to samo, ale mojej okolicy Lidl mnie milo zasoczyl z dobrymi piwami w ostatnim czasie. W Lidlu tez trzeba trafic, bo bywa ze od swieta sie cos pojawi.

Skomentuj

Ogólnie to w tesco tez sa dobre piwa, nie okazyjnie a cały czas. Ale ceny chyba za wysokie; np atak chmielu po 7zł.

Skomentuj

No one tyle kosztuja. Ten Rowing Jack tez 6,99 w Lidlu. W lidlu tez z Kormorana byly-Witbier.
          Last edited by jamess8; 24.08.2017, 23:21.

Skomentuj

Zamieszczone przez jamess8 Zobacz posta
            tez z Kormorana
            Kormoran jest OK, Jasny i Rewolucje :thumbup:

Browar "Brodacz" polecam spróbować :)
            Last edited by marian; 24.08.2017, 23:31.

Skomentuj

Nie widziałem jeszcze "Brodacza" w mojej okolicy, nazwa zacna. Jak znajde na półce to nie omieszkam sprobowac.
              Last edited by jamess8; 24.08.2017, 23:36.

Skomentuj

Rok temu na Beergoszcz zakupiłem cały zestaw piw jaki mieli na sprzedaż w butelkach... razem z JMZ wypiliśmy wszystkie (6 sztuk)... jeden tylko był "pusty" (nie pamiętam nazwy, chyba "pink"), a reszta była naprawdę spoko :)

Obojętnie który kupisz, na pewno zasmakuje.
                Np. "Harry" to Earl Grey American Blonde :cool:
                Last edited by marian; 24.08.2017, 23:42.

Skomentuj

:)

Skomentuj

Marian tylko pozazdrościć😁

Skomentuj

Miodowe z Pierdonki browar Jabłonowo , zrównoważone z wyczuwalna mega miodową nutką może zasmakować :)

Skomentuj

Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz posta
                        Miodowe z Pierdonki browar Jabłonowo , zrównoważone z wyczuwalna mega miodową nutką może zasmakować
                        Polecam też, mi tak posmakowało aż przesadziłem z ilością i w koncu mi zbrzydło Z miodowych to warto sprawdzić ciechana, moim zdaniem dużo lepsze :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwoniec Zobacz posta
                          Polecam też, mi tak posmakowało aż przesadziłem z ilością i w koncu mi zbrzydło Z miodowych to warto sprawdzić ciechana, moim zdaniem dużo lepsze :)
                          Po 3 piwie zaczynam Ci wierzyć :biggrin:

Skomentuj

Miodowe dawniej popijałem, jakoś teraz mi nie pasują, chyba podpadam pod pragraf "jak mi coś się spodoba to do znudzenia" i tak było z miodowymi piwami.

Obecnie wolę komesy poczwórny bursztynowy, albo potrójny złoty (ten to żona lubi, bo taki lekko owocowy).
                            Fajny jest też porter bałtycki.
                            Wszystkie mają 9-10% i młócą przyzwoicie, dwa to tak w sam raz.

Jak ktoś nie pił, to fajny jest Barlow Sorbus z kormorana, limitowana edycja i naprawdę fajnie smakuje.
                            Tylko cena trochę mniej fajna, bo około 25zł za 0,3l.

Skomentuj

Dla mnie ścisła czolówka:

Skomentuj

Siedzę sobie ogarniając zdalnie bazy danych w pracy ^^
                                Tak w kwestii paliwa, to dawno nie piłem Fortuna Czarne, jakoś tak całkiem dobre ciemne piwo, akurat na upały.

Skomentuj

Właśnie wykończyłem jedną kolumnę 2,5way CAC z naszego projektu.
                                  Gra już drugą godzinę i nie chce mi się jej wyłączać... a jutro do pracy...

I szczerze przyznam, najładniejsze kolumny jakie do tej pory wykonałem :)

Zdjęcia dopiero za jakiś tydzień.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                    Właśnie wykończyłem jedną kolumnę 2,5way CAC z naszego projektu.
                                    Gra już drugą godzinę i nie chce mi się jej wyłączać... a jutro do pracy...

I szczerze przyznam, najładniejsze kolumny jakie do tej pory wykonałem :)

Zdjęcia dopiero za jakiś tydzień.
                                    Też tak mam że czasem jak siedzę i działam w warsztacie to nie chce się odrywać od dłubania a później budzę się blady i głodny ze świadomością że zostały mi 3 godziny snu zazwyczaj kończy się to bezsenna nocką a w pracy wypitym galonem Yerby heh
                                    Wklej jakąś fotkę nawet byle jaką pochwal się :biggrin:

Skomentuj

Yerba stawia na nogi :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez magep Zobacz posta
                                        Yerba stawia na nogi :-)
                                        Yerba w dużej ilości i stężeniu targa beret i taką najbardziej lubię zazwyczaj po litrowym wywarze robi się ciekawie ze zmysłami .
                                        Kawy już nie pije bo przestała na mnie działać .

Skomentuj

Mam to samo :-)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X