Witam.... tak sie złożyło że też jade na wakacje do Holandi dokładnie do Rotterdamu, a z rottena do Oss - gdzie jest audiocomponents jest jakieś 80km więc ja będziesz gipsy wiedział coś o odbiorze osobistym to daj znać bo sobie sprezentuje 2*XLS 10 + 2*MB XLS 10 256g
Z tego oc pamiętam to kosztują te przetworniki odpowiednio 100E za sztuke i 50E za Membrane bierną.
Jeżlei by sie nie dało odebrać osobiście to z tego co słyszałem przesyłka 30kg na terenie holandi to wydatek 25eurosów.
A i mam najważniejesze pytanie - czy jak kupuje w holandi przetworniki to musze płacić 22% cła ?? i komu je płace Rolphowi czy na granicy (między NL a Niemcami nie ma granicy !!) jedynie mogą drapnąć mnie jak sie przyznam na granicy pol - niem.
Pozdro.
a dla mnie gipsy sie zapytaj ile kosztuje vifka A16WG i D20NC... bo w polsce chca za ten zestawik 699zl + kondy= 749zl a kiedys pytalem to A160 byly chyba po 22e a d20 po 15 czy jakos tak a nie moge teraz znalezc tego maila...
a jednak znalazlem :P
> type_1: Vifa A16WG-09-04 21.86
> type_2: D2904/60000 101.70
> type_3: D20NC 15.71
to byly ceny z ... kiedyś
za 80E poprosze dwa sls-y 10'
kiedy i gdzie kase wysyłać zenar@op.pl
w srode o 4 rano wyjeżdzam (praca ) a wróce najszybciej w niedziele
gipsy wysyłam ci na maila numer coma,
jestem zdecydowany ,pusc sygnał,semsa jezeli da sie załatwic
jesli za membrane do xls`a 12 (290) zaplace w okolicach 400pln(za wszystko wsumie) to wto wchodze jesli okolo 500 to wole z akustyka wziac i miec spokoj
wiec i ja sie wtrace...jestem zainteresowany perlessami...tylko potrzbuje ceny konowe .. ile wyjdzie z przesylką i przelewem... a chodzi mi dokladnie o xls 10, xls 12 i mb do nich i sls 10 i 12...z tego co widze sls 10 wychodzi 39 e + koszty .. ale ile to??
Skomentuj