Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam .
    I jak panowie - czy wszycsy się dogadali ?
    Pzdr.

Skomentuj

witam

kiedy bedzie kolejne zamowienie bo jestem zdecydowany na SLS12

moglby ktos zapytac o cene SLS15 830867

Skomentuj

bedzie bedzie nastepne zamówienie :) .

a ceny nie ma na stronie 11 ?

Skomentuj

a ceny nie ma na stronie 11 ?
          sorki ze sie wtracam, ale sprawdzilem i nie ma, tzn. sam glosnik jest wpisany, ale cena 0.00.

pozdrawiam

Skomentuj

sa za darmo biore kilka sztuk :P

Skomentuj

Witam. Jestem zdecydowany na SLS10 - gipsy2 - prosze o kontakt

Skomentuj

Gipsy2 daj znac ze zyjesz!!!!! Wyslij sms-a badz napisz maila!!!!!

Skomentuj

Bartek -> komórki nie odbiore bo leży w kraku (zapomnialem jej :P ) , wybieram sie w czwartek do krakowa to moge tunele podrzucic i zwrotke ,a jak sie jakos nie zgadamy to kurde pocztą to prześle .

Grzegorz -> niedługo nowe zamówienie,troszke cierpliwości . Jeszcze musze to zakończyć a jest tu co robić.

Skomentuj

Prosba do gipsy2:
                    Mozesz nas informowac jaki jest status zamowienia?
                    Masz pewnie tracker'a przesylki?

pozdrawiam

Skomentuj

własnie .. a ja mam pytanie jaka bedzie finalna cena 2xvifa m18wh + 2x morel 27 ? czy zamkne sie w 1000 pln za wsszystko ?

Skomentuj

HEJA wszystkim zniecierpliwionym!!!

HEHE... Musze sie pochwalic ze zaaplikowalem mojego SS9700 z poprzedniego zamowienia... Tez sie naczekalismy... 2m-ce ale sie oplacalo.

Efekt super. Polecam wszystkim ktorzy wiedza co to dobra muzyka... Dzwiek czysty plynacy w tle ale jak trzeba przeszywajacy niczym szpada... Docierajacy do najglebszych otchlani duszy... Heheh... tylko sluchac sluchac sluchac...
                        Polecam goraco ten model...

Ps. Sorry ze troszke nie w temacie

Ps' Gipsy hehe... jak zwykle roboty po pachy co? Pozdro od niewdziecznika... Glosniki sie nie spalily i cos mi sie wydaje ze wcale nia maja zamiaru :P

Skomentuj

marosik.... pasjonujace

Skomentuj

mam nadzieje ze niedługo nowe zamówienie na dniach bede miał pieniądze wiec bede brał na 90% 4x M18WH oraz 2xSeas 27TFFC

Skomentuj

Efekt super. Polecam wszystkim ktorzy wiedza co to dobra muzyka... Dzwiek czysty plynacy w tle ale jak trzeba przeszywajacy niczym szpada... Docierajacy do najglebszych otchlani duszy... Heheh... tylko sluchac sluchac sluchac...
                              Polecam goraco ten model...
                              Cóż za audiofilizm ;]

Skomentuj

bedzie niedlugo nowe zamówienie,ale dajcie te skończyć :P

Skomentuj

digital zamiast krakac dziobkiem napisz jak twoj punkcik za 65zl sie sprawuje :)
                                  tez przygladalem sie tej aukcji i mesle ze to chinszczyzna zle zabezpieczona i uwalona w transporcie

Skomentuj

halo, kiedy beda glosnikli w polsce? i ciekawe kiedy dojdzie ten drugi rzut ( po 6 lutym, to dzis lol)

Skomentuj

Pewnie wypadly z transportu i leza gdzies w rowie przy granicy :)

Skomentuj

wszystkie głośniki będą pod koniec tego tygodnia .

Łukasz

ps. Organizuję znów nowe zamówienie :) ,więc powoli zbieram chętnych

Skomentuj

1. jaj0ne- 4x M18WH oraz 2xSeas 27TFFC -

gipsy2, moze jakies blizsze terminy i czy przeliczać to po 4pln czy po aktualnym kursie ?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X