Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

marosik, punkcik sprawuje sie bardzo dobrze ;] po pol godziny z lutownica i pol godziny z mlotkiem sa moze 2 albo 3 zadrapania niewidoczne prawie na obudowie no i nie do konca wyprostowane blachy przy rca [z odleglosci metra juz tego nie widac, praktycznie jest proste ale takich malych zgiec trudno jest prostowac] na poczatku przez pomylke dostal odemnie 32V chlopak i polecial kond.. na szczescie tylko jeden... kond zmienilem na odpowiednik pojemnosciowy tyle ze na wyzsze napiecie i gral normalnie tylko sie strasznie grzal... nie mialem pojecia czemu... oczywiscie ja jeszcze nie wiedzialem ze on dostaje 32V ... 15min gral, 15min odpoczywal bo byl goracy a nie chcialem go uwalic... no i kilka dni temu w koncu zrobilem miernik i moje oczy poprostu sie przestraszyly ze on to wytrzymal.. teraz dostaje 15 .. od rana dzis gra glosno i nawet sie cieply nie zrobil ;] naprawde udany zakup.. razem zaplacilem za niego 71zł z przesylka

a najlepsze jest to ze Media Markcie widzialem go w niedziele za 299zł.. z VIP'em ladnie pialismy ;]

[ Dodano: 2006-02-07, 17:36 ]
    przepraszam za taki OT...

gipsy2, wlasnie napisz kiedy mniej wiecej nastepne zamowienie.. mysle ze tak za miesiac tez bym cos wzial ciekawego jak w ferie troche zarobie ;]

Skomentuj

no dawać ludzie wpisywać sie :P jeszcze kilka dni temu było tylu chętnych :P

Skomentuj

gipsy2, czy te glosniki co mialy byc wyslane w poniedzialek tez beda pod koniec tego tygodnia? (konkretnie xt18wh)

Skomentuj

przyjdzie jedna wspólna paczka i wszystkie głośniki ponoć w niej są

Uwaga! zbieram ludzi na kolejne zamówienie ,termin realizacji : początek marca , a koniec realizacji połowa marca. Czas w którym można się zgłaszać i wpłacać pieniadze to od dziś do 1.03.2006r . Wszelkie dokładne info umieszcze zaniedługo (gdzie wpłacać,cennik itp).

Łukasz

Skomentuj

Przyszly juz te glosniki ze robicie nowe zamowienie?

Skomentuj

Witam.
              Gipsy ,gdzieœ wyczytałem o monitorach ,to przy okazji bym zobaczył ,itd

Skomentuj

zapisuje sie na SLS-12 1szt.

Skomentuj

Witam wszystkich!!!
                  Skoro zamawiacie to chetnie zapisze sie na DT100 Peerlessa - 2szt

Skomentuj

Witam,
                    czy ktoś może kontakował się z gipsy2 w ostatnim czasie? Rozmawiałem z nim w piątek kolo południa. Głośniki już miał, ale od tamtego czasu nie mogę się z nim skontakotowć. Czy ktoś miał od niego jakąś oznakę życia albo dostał już głośniki?

Skomentuj

A no to ciekawe bo ja z nim gadałem również w piątek i nic nie mówił że ma już przesyłke. Jakieś zamieszanie nam sie tu zrobiło,aczkolwiek wyjaśnienie byłoby wskazane !

Skomentuj

witajcie,

dodzwonic sie do mnie nie dało bo se komurki zapomniałem w górach hehe :P ,ale nie ważne...

Paczki są,ale nie ma wszystkich głośników , dlatego jakieś 2 -3 osoby będą musiały się poświęcić i poczekać jeszcze tydzień (bo ostatnia paczka zostanie wysłana w przyszłym tygodniu ) . Ogólnie przyszło 90% głośników. Reszta w next week. Odbiory osobiste jedynie w weekend bo musze to posegregować. Wysyłki w tym tygodniu ale pod koniec bo musze za kartonami łazić . Proszę o niedzwonienie do mnie.

Kuba Popiela , niestety ale ew. w weekend sie spotkac mozemy,a moze nawet pojade na weekend do Kraka.

[ Dodano: 2006-02-16, 13:14 ]
                        Panowie! nie mam Waszych wszystkich adresów! Ci co nie przysłali proszeni są o pilną wysyłkę .

Jak się okazało przyszło ok. 85% głośników ,więc w zasadzie większość z Was otrzyma wszystko . Reszta będzie w następnym tygodniu.

Pozdrawiam

Skomentuj

gipsy2, jak tam wysylanie idzie? kiedy mozna sie spodziewac paczki? no i jakie glosniki jeszcze nie przyszly????

Skomentuj

No ja oczywiście pisze sie na odbiór w zaczynający sie weekend,tylko "magazynier" sie nie pokazuje.

Skomentuj

Gipsy2 , jeżeli mieszkam w Krakowie , moge być na giełdzie na Balickiej 19.02.2005 ,lub kiedyś (no w ograniczonym czasie) będe na tzw Azorach lub Na Błoniach, to czy jest sens wysyłać głośnik paczką.

Skomentuj

Julkup dla Ciebie SLS jeszcze nie przyszedł .

Krakusy swoje głośniki odebrali.

Elektron wpadaj jutro.

Skomentuj

witam Gipsy 2 .
                                  dziękuje za kontakt

Skomentuj

gipsy2, wyslales mi juz do wrocka glosniki? moze jeszcze ktos z wrocka cos bral to bysmy w jednej paczce wszystko machneli? daj znac co i jak . bralem
                                    2 szt vifa xt18,
                                    2. szt vifa xt19,
                                    membrane bierna do xls12,
                                    2szt M21WO-39/08 ,
                                    2szt dx25

Skomentuj

No chopoki jutro nadejdzie ta pikna chwila !!! Tak jak zapowiadałem wcześniej moge coś pomóc w rozesłaniu głośników.Panowie z wawy,mazur i białegostoku moga sie pisać na przewóz ale migiem info do Gipsy bo jutro pod wieczór wyjezdzam.Wrocław niestety sie nie załapał bo byłem tam wczoraj i nie zdążylismy się zgadać z szefem(djrobo przykro mi). Zresztą jak co to pytac moze gdzies bedę akurat przejezdzał w tym tydniu..
                                      pozdrowionka

Skomentuj

to ciekawe kiedy dostane glosniki... gipsy2, czy wiesz wogole co przyszlo a co nie??

Skomentuj

No to jestem kolejny zadowolony,aczkolwiek niekompletny bo na sls musze poczekac.szkoda ze nie zgadałem sie z gipsy w sprawie wrocka bo przejezdzałem tam w sobote i bym graty zabrał po drodze.teraz plany wyjazdowe są w przeciwnym kierunku niestety.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X