Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

panowie, przyznajcie sie kto juz dostal glosniki a kto jeszcze czeka! brak informacji od gipsyego zaczyna mnie irytowac...

Skomentuj

czekam i zaczynam się wkurzać, Gipsy oczywiście nie osiągalny, paczka niby wysłana priorytetem w czwartek a tu środa i nie ma, a jak u Was dostał już ktoś głośniki?

Skomentuj

A jedzie mi tu czolg 8'-)

Skomentuj

Coś tu zalatuje wielką sciemą ... ciekawe czy Gipsy w ogule wysłał paczki ... a z osiągalnością to szkoda gadać zawsze albo nie ma telefonu bo "zostawił" gdzieś albo echo ... moja paczka podobno zostałą wysłana w piątek i nadal jej nie ma ... !!!!!!!!!

Skomentuj

Jeszcze czekam !!

Skomentuj

Ja mam odebrać podobno jutro, ale nie wiem gdzie i dokładnie kiedy...

Skomentuj

no to ladnie robi... rozumiem ze moze miec jakies zajecia czy cos, ale przynajmniej jakies konstruktywne info by wypadalo dac.

Skomentuj

i co dalej bez zmian? nikt nie dostał jeszcze paczki? Gipsy odezwij się bo zaczyna mnie to wkurzać, priorytety chodzą 1-2 dni a dziś mija 5 dzień roboczy od wysłania

Skomentuj

U mnie tak samo bez zmian, głośników nie ma a Gipsy nie odbiera ... jestem ciekaw czy głosniki zostały wysłane .... ????!!!!

Skomentuj

Kto ma telefon do Gipsy'ego?
                      moje gg: 1397366, będe wdzięczny.

Skomentuj

Gipsy2 mam nadzieje, że się w końcu odezwiesz dodzwnić do Cibie się nie da, na forum zlewasz wszystkich i nic nie piszesz a należą się nam wyjaśnienia bo o głośnickach sluch zaginął... czekm na info !!!!

Skomentuj

Nadal echo.

Skomentuj

Moze on wam wygrzewa te glosniki. A wy sie denerwujecie.

Skomentuj

cysiaczek, jak tam Twoje kolumny? ja dzisiaj odebrałem MDF od stolarza. 25,5kg desek na jedną kolumne :) nadal nie mam doprecyzowanych planów... :(

Skomentuj

lol

Skomentuj

ile osób brało udział w tym zamówniu i kto?

Skomentuj

Można sprawdzić:
                                    kolejno odlicz - jeden.

Skomentuj

dwa ....

Skomentuj

trzy

Skomentuj

cztery

Skomentuj

Czaruję...
                                          X