Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Maronix opinie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a skladal ktos tego 700w wzmaka ? tylko te kondy do zailacza... to wychodzi kosmos ;]

Skomentuj

Apropo holtona sma składam i kondy mozna dostac u pewnego pana na allegro 6800uF na 80V za 8zł sztuka kupiłem juz 10 Sztuk.

Skomentuj

muksun ?:>
        ja kupowałem od niego 3300uF 50v za troszkę więcej niż 1zł sztuka

Skomentuj

Tak takero tani ma ja tez kupowałem 2200uf 63v za 1,25 taniocha!!

Skomentuj

No i stało się

Zakupiłem WS300TP, większe próby dopiero będą przeprowadzane na dniach...
            Ale pierwsze wrażenia są jaknajbardziej pozytywne. Porównując go do mostka TDA7294 to zjada go na śniadanie. Odsłuchy prowadzę i będe prowadził na SLS10 w 15L Closed. (wiem ze dziwny sub ale innego nie mam ) jak dotąd jest SUPER!!!

Więcej powiem niebawem :) pozdrawiam

Skomentuj

SLS10 w 15L Closed
              i jak się sprawuje ? (taki mały off top)

Skomentuj

Nie wiem jak w innej budzie ale bardzo BARDZO dobrze! ten wzmak tak go trzyma ze aż się dziwiłem ze tyle wyciagne z niego :) Impuls jest bardzo mały - taki jak chciałem. moze nisko nie schodzi, aż tak bardzo... ale mnie wystarcza. Ma dużą wytrzymałość mocową w tej budzie. no jak dla mnie sprawuje sie genialnie, no ale jestem ciekaw jak dam go w 40L Closed (bo tak planuje) czy to duzo zmieni... w BR niechce bo głównie słucham muzy a lubie szybki i konkretny bas bez ociągania

Skomentuj

15L - nie dziw sie ze impuls jest maly ima zwiekszona wytrzymalosc :)

Skomentuj

ja zato jestem ciekaw jak nisko schodzi :P

Skomentuj

EZO, ja się nie dziwie :) ale nie myślałem, że aż tak fajnie będzie

Tasior, Cieżko powiedzieć... ja nielubie walczyć o pojedyncze Hz... wole szybkość i moc :)

Skomentuj

ja równiez ale w 15 jestem poprostu ciekaw co moze zaoferowac taki glosnik oprocz szybkosci mocy i wykopu.

Skomentuj

Tasior, jakbys był w okolicach Grodziska Mazowieckiego to zapraszam :) Chociaż niebawem pewnie zmienie mu bude

Skomentuj

Czaruję...
                          X