Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

poza tym wystarczyło sie nie zobowiązywać do żadnego z terminów..
    a tak.. to dojpa.
    niedotrzymanie terminu jest i już nic tego nie zmieni.. żadne tam troszke tolerancji..

Skomentuj

Uzytkownik, już to widze jak wszytscy przenoszą się na nowe forum. Podobnie było z audiofun i elektryk inicjatywa fajna na początku git a polem sory ale wszyscy olali. Co by nie bylo miał byc konkurs nie ma ale napewno bedzie. Nie ma co się gorączkować i skończcie pisanie tych postów w krtórych wciąż narzekacie. (temat diyaudio sucks już zamknięty)

Jak to mówi moja babcia "spoko i luz ziomki"

Skomentuj

trzeba jeszcze dać szanse www.diyaudio.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
          A mial być eot...

Zamieszczone przez TatoTurbo
          Moze dla Igod'a rodzina praca jest wazniejsza
          ... i audiostereo.pl - luknij stronę wcześniej Tato na mój post...
          wszystko widze - czytam :)

jestes "stary trep" na tym forum ...wiec dziwie sie, ze nie mozesz przymknac "lewego" oka na ten konkurs ! ...dla mnie to tak samo wazne bo i sponsor sie znalazl wiec pompa jest

...wiec ze nie odpalilo ...powod musi byc!

Skomentuj

powod jest :P igod olewa to forum.tu jest rj 45 a na audiostereo kable za miliony. taaa
            wszedlem tam raz,i koles mial wiecej basu z jakichs szerokopasmowek ja miedzianym kablu niz zlotym.... z drugiej strony igod powinien zauwazyc ze skretka jest miedziana i jestesmy audiofile :P(pierwsza polowka powaznie,druga zart)

Skomentuj

TatoTurbo, hehe, stary trep :) Tu nie chodzi tylko o konkurs, wiesz o tym

Skomentuj

Ludzie ! Wyluzujcie trochę. Organizacja konkursu to nie pstryknięcie palcami ! Zawsze może coś pokrzyżować plany.
                Przygotowania do konkursu rocznicowego audiomanii trwały ponad 4 tygodnie !!!

Skomentuj

Quester, ale jeżeli ktoś ma czas pisać na innym forum (i tłumaczyć pomiary przy użyciu SW), to chyba ma czas wejść tutaj i napisać, że konkurs się opóźni, prawda?

Skomentuj

No cóż esh0... brak informacji to zupełnie inna "beczka" niż opóźnienie konkursu

Skomentuj

termin jest... oficjalnie na stronie, konkursu nie. czemu js sie wczoraj logowal na audiostereo, a nic nie wspomnial o jakis opoznieniach czy cos ? prosta sprawa wystarczy dopisac : "konkurs odbedzie sie niebawem" a nie konkurs 06.01.2006, chyba ktos sie pomylil i wpisal 2006 zamiast 2007.

Skomentuj

Quester, i właśnie mi od samego początku chodzi o brak informacji ze strony igoda, bo sam konkurs to mi... jak będzie to fajnie, z chęcią wezmę udział, ale jak nie to trudno - nic się przecież nie stanie

Skomentuj

O czym tu mówic wszyscy chca sie brać za pożadki ale po co jak samemu adminowi to wisi. Tak jak esh0 powiedział powinien przekazać to forum komus innemu komu by zalezało i zejśc ze sceny z podniesiną głową a tak to tylko negatywną opinie wyrabia sobie.

Quester masz racje ale w takim wypadku nie robi sie wszystkiego na ostatnia chwile tylko najpierw opracowuje sie pytania a potem ustala sie termin konkursu. Jak by sam admin był dostatecznie zainteresowany to i by konkurs ruszył na czas ale widocznie nie jest. A tak tylko wszyscy sie zawiedli, a Igod dalej sie pogrąza.

Skomentuj

Moze brak informacji to dobra informacja dla nas ??

Skomentuj

brak mi słów...
                              to wyraz igorancji dla Nas...
                              bo ok, rozumiem, nie miał czasu, coś wyskoczyło czy jak - nieważne,
                              ale pisze wtedy coś w stylu: "konkurs odbędzie się z opóźnieniem x dni z przyczyn ode mnie niezależnych" i wtedy jest looz...
                              ale takie podejście jest wg mnie niestosowne...

Skomentuj

od 40 h nic nic ma zadnego info nawet nagatywnego...dobrze ze to nie allegro bo by byly negatywy

Skomentuj

negatywy taa juz by banik poleciał :)

Skomentuj

dobra, stawiam 3 grosze, ze js dzisiaj sie logowal na audiostereo.pl

Skomentuj

na elektrodzie tez był :P

Skomentuj

wszędzie tylko nie tu ;]

Skomentuj

ma nas w d**ie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X