Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

może konkurs ?;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co z tym losowanie?? Znowu grobowa cisza

Skomentuj

Losowanie będzie w środę. Pozdrawiam.

Jeśli chodzi o przebieg losowania. Proponowałem normalny konkurs, ale nagle były głosy, że tylko najlepsi wygrają. I doszliśmy do tego, że będzie losowanie. Nie chcę teraz zmieniać zasad. Proszę sobie przeczytać archiwum tego wątku.

Skomentuj

Miało byc losowanie wśrod 10 osób ktore odpowiedziały najlpiej na pytania ale Jesli będziemy brali osoby co zrobiły 0 1 i 2 błędy to bedzie ich tylko 8 a jesli będziemy brali pod uwage osoby z 3 błedami to wyjdzie 17 osób.

No to co administrator zrobi z tym fantem??

Skomentuj

Alfabetyczne dwóch z trzema punktami dorzuci. Albo jakichś dwóch wylosuje

Skomentuj

coś się lista zmieniła... ciekawe o co chodzi?

Skomentuj

no tak administrator nie powiedział w którą środe będzie losowanie

Skomentuj

No i się środa skończyła. Ale nic straconego, za tydzień kolejna :p

Skomentuj

Heh, z tym konkursem to już nie takie rzeczy się działy :o0

Skomentuj

Tylko szkoda ze dalej sie dzieją

Skomentuj

Na stronie w dziale konkurs znajduje się 17 finalistów.

Każdy posiada swój numer.

Po losowaniu nagrody otrzymują:

Pierwsze miejsce - Pan z numerem 1 (Marcin Wasila - 0 błędów)
                      Drugie miejsce - Pan z numerem 3 (Łukasz Zieliński - 1 błąd)
                      Trzecie miejsce - Pan z numerem 6 (Adam Rusak - 2 błędy)

Losowanie polegało na wybieraniu z puszki karteczek z numerkami.
                      Aby nie być posądzonym o jakieś oszustwa, nagrałem film z losowania który znajduje się pod adresem http://shell.sinuspl.net/~igod/losowanie/ (proszę poczekaż, aż plik będzie miał 35MB zanim zaczniecie ściągać).

Cały konkurs to mój czas + nagrody od firmy STX, nie mam z tego żadnych korzyści materialnych.

Trochę to trwało, chciałem za to przeprosić, nie będę się tłumaczyć bo to i tak niczego nie zmieni.

Każdy uczestnik konkursu otrzymuje ode mnie adres e-mail (20MB) w postaci nick@diyaudio.pl

Ze zwycięzcami i przegranymi się skontaktuję. Proszę nie pisać.

Skomentuj

WSZYSTKIM GRATULUJE !!!
                        Igodowi również - za dobre chęci i wogóle możliwość przeprowadzenia czegoś takiego ja ten konkurs :)

Skomentuj

Przyłączam się do gratulacji i podziękowań za przeprowadzenie konkursu!

Skomentuj

No i sie wszystko wyjasnilo, gratulacje dla wygranych!!!
                            Oczywiscie gratulacje rónież dla js za czas i organizacje, dla takero za pomysl i zainicjowanie konkursu....
                            U mnie troszke brakło szczęścia, może przy następnym będe miał go wiecej
                            Pozdrawiam, Damian Gawroński!!

Skomentuj

Gratuluje. Podajci nickami kto jest w pierwszej trójce

Skomentuj

Winszuje zwycięzcom. Mnie rowiez zabrakło szcześcia (zreszto jak zwykle), ale może nastepnym razem

Ale za to mamy kozackie konto e-mail

Skomentuj

mi tez sie nie udało aż 4 błędy co przypał hehe ale przynajmniej będe miał e-meil

Skomentuj

Ciesze sie, że konkurs juz rozstrzygnięty ale fakt, że zająłem 3 miejsce cieszy mnie jeszcze bardziej

Skomentuj

Właśnie otworzyłem paczkę niezły kloc z tego stx'a ;> hehe juz szukam napędu do nowego subwooferka, będzie w sam raz na imprezki w akademiku

Skomentuj

moze by odkleic ten topic?

Skomentuj

Czaruję...
                                        X