Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja tez mogę się zdecydować ale zależy od ceny na tego za 350 to tak jak juz ktoś wyżej mówił przełom grudzien styczen.

Skomentuj

ok 10 sztuk trzeba brac. Tasior, tasior clo musisz zaplacic chyba ze przez granice przepcheie sie samemu, jednak to juz wiarze sie innymi kosztami, chyba ze przy okazji ktos po drodze by jechal (mozliwe ze bede to ja)

[ Dodano: 2005-12-12, 17:23 ]
      ruthi7, dostalem tego samego maila.
      TERAZ KONKRETNIE, KTOJEST NADAL ZAINTERESOWANY
      12" - 300pln
      15" - 350pln
      pisac.

[ Dodano: 2005-12-12, 17:24 ]
      date zamowienie dostosujemy do woli wiekszosci. ja uwazam ze grudzien styczen jest ok.

Skomentuj

miki edit zrob
        15" - 350zl

Skomentuj

vip, sorki literowka masz racje, dzieki;]

Skomentuj

a co ze 104 ?

Skomentuj

no jesli jestes zainteresowany to mysle ze tez mozesz liczyc na rabat.

Skomentuj

Zaraz sie umberto wkurzy ze dal za niego duzo wiecej:P
                PS. Ja z zamowienia odpadam;/

Skomentuj

biore 124 za 300

Skomentuj

Jestem zdecydowany na BSW 154-II

Skomentuj

Panowie jaki vat, jakie cło, po to wleźliśmy do uni by było prościej. Zamawiałem kilka razy paczki z niemiec (sprzęt elektroniczny),średnio 300-400 euro i pan z UPS-a przynosił pod drzwi po 3-4 dniach od przelewu pieniędzy. (przelew przez PKO BP 40zł) żadnych opłat, ceł, deklaracji i innych dupereli.
                      Pozdrawiam

Skomentuj

no niby to racja, ale widze ze malo osob wyraza wole zakupu;p jak zglosi sie z 10 osob bedziemy gadac konkretnie! nie wiem czemu nagle temat ucichl? kase liczycie?:P

Skomentuj

moze ochloneli?

Skomentuj

Ja odpadam, przemyślałem sprawę na trzeźwo i mi się to po prostu nie kalkuluje.

Nie wiem jak teraz ceny stoją w końcu, ale 350zł głosnik, 100zł buda, 250zł wzmak - 700zł, a za to można mieć miły zestaw głośników do 2d

Skomentuj

zalezy jaka cena,przeliczcie to z przesylka a odpowiem wam,bo sie zamieszanie zrobilo,ze vat cło i niewiem co :P ... przeliczcie przesylke,ile za tego bsw,(154) i niech ktos napisze,to sie przemysli,z allegro niebiore bo drogo(jesli moge miec taniej....) ....
                              za bsw z tego co pamietam wychodzilo 230 zł za bsw , jesli bierze 10 osob(za 10 bsw 154 przesylka z tego co pamietam 80 euro wiec,hmmm 320/10=32 zl)to przesylka 320 zł wiec za bsw + - 260-270 zł z przesylak do polski,a potem po polsce to juz zalezy ile PP bierze za to.

Pozdrawiam

P.s
                              jesli cos zamieszalem w powyzszym tekscie to sorki,mialem problem ze skupieniem....

Skomentuj

BSW 154-II kosztuje 59 euro, przy zakupie 10 szt i zapłacie przelewem z góry moim zdaniem można wynegocjować rabat 10%.
                                Koszty to 10 x 59 euro - 10% + 100 euro przesyłka do Polski = 631 euro x 3,9 zł = 2460 + 40 zł przelew = 2500 zł.
                                Czyli 1 sztuka 250 zł + 16 zł krajowa paczka priorytetowa + 14 zł zwrot kosztów pakowania i przejazdów dla osoby która się tego podejmie = 280 zł
                                Towary w UE są zwolnione z cła, jeżeli cena 59 euro jest ceną brutto i zawiera niemiecki VAT i sprowadzi głośniki osoba fizyczna na własny użytek to nie zapłacimy w Polsce drugi raz VAT-u.
                                Niestety ja nie dysponuje czasem żeby się tym zająć

Skomentuj

mi sie wydaje ze o 20zl szkoda zachodu. lepiej brac z polski.

Skomentuj

Gdzie w polsce można kupić BSW 154-II z przesyłką w cenie 300 zł ?

Skomentuj

bimber, sorry moj blad mowielm o 12calach. w polsce mozesz miec za 350 wiec juz 70pln do przodu, jak najbardziej jest sens

Skomentuj

ja na 90% moze narazie sie zglosic ale czy wezme 12 czy 15" cali to zalezy jak bede stal z kassa po sylwestrze :)

Skomentuj

Jakby temat doszedł do skutku i udało by się uzyskac rabat to pisałbym sie na 2szt 184II.
                                          Tak w sumie bez rabatu robi sie to bezsensowne,dojdą koszta i okazuje sie że mam w tej samej cenie pake z Łodzi.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X