trzeba jakis termin ostateczny wybrac, bo co chwile sie cos przedluza mialo byc pod koniec grudnia chłopaki mobilizowac rodziców :) ja tam juz doczekac się nie moge :)
the shipping of 1 pcs. Ravemaster BSW 154-II to Poland costs 20,- Euro. The payment is in advance and the shipping goes 5 days after we receive the money.
Więc nawet samemu sie opłaca wziąsc jedna sztukę!
Ykhm... chciałbym zauważyć że przejąłem dowodzenie nad tematem :P I się podejmuję zorganizowania wszystkiego.
Przypominam że zbieramy chętnych do 10tego stycznia , zobaczymy ilu będzie chętnych i wtedy będzie wiadomo czy opłaci się zamawiać, czy nie.
Proszę już nie robić off topicu tylko ładnie wypisywać kto na 101% weźmie udział w zamówieniu. Pozdrawiam.
Overclocker, jesli dogadasz sie i uzyskasz rabat na 12calowke to daj znac wtedy wezme na 200%. bylo tez kilku chetnych na 12 calowce wiec moze i one przy wiekszym zamowieniu beda mialy atrakcyjna cene.
Witam! Wg. mnie za mało chętnych... Pozatym nie chcą mi dać rzadnego upustu na AXX'a gnojki :/ Proponuję albo jeszcze poczekać albo zamawiamy każdy sobie... Z tego co wiem mają jeszcze sporo tych ravelandów i szału że wykupują nie ma :) To co robimy ?
overcolcer wg mnie najlpeij to razem będzie możesz brac BSW 15". Razem to lepiej i mniej załatwiania dla kazdego a tak np dla overclocer można za robote po 10zł kazdy to od niewime ile nas jest 8-10osob bedzie troszkę na twojego revelanda.
No ale Vipku nie denerwuj się tak :) Ja poprostu stwierdzam fakt, że był wielki BUM po testach, a teraz nagle cisza i już nikt kasy nie ma :) Ja mogę zamawiać nie ma problemu, AXX'a mi nie dadzą taniej to nie ravek też dobry
Kto bierze na 100%? Proszę się wpisywać. Czekamy do jutra do 20:00 !
ja biore 12 cali ale chyba sam sobie zalatwie bo mi w wami sie oplacac nie bedzie, za duzo przytniecie;]
a tak powaznie to wyjdzie mi tyle samo co w polsce wiec mam inny patent;] hehehe pozdrawiam
czekaj chwilkę Newborn, razem ze mną jest nas 5, zaraz zapytam o szczegóły i jutro jak dostanę odp. to wszystko napiszę. Jutro podejmiemy decyzję ostateczną....
JESLI JEST KTOS ZAINTERESOWANY BSW 124II PROSZE O KONTAKT.
KOSZT 300pln MAM DOGADNE TO Z PRZEDSTAWICIELEM MIVOC W POLSCE. DLA PRZYPOMNIENIA POWIEM ZE WSZYSTKIE MODELE SA W ATRAKCYJNYCH CENACH, POROWNYWALNYCH DO NIEMIECKICH, PAMIETAJCIE ZE PRZY ZAMOWIENIU Z ZAGRANICY CZEKA NAS OPLATA PODATKU 16%. + NIETANIA PRZESYLKA.
Skomentuj