Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

trzeba jakis termin ostateczny wybrac, bo co chwile sie cos przedluza mialo byc pod koniec grudnia chłopaki mobilizowac rodziców :) ja tam juz doczekac się nie moge :)

Skomentuj

Umberto - uwazaj bo moze być odwrotnie - przyjade do ciebie z BSW i juz zostane :)

Skomentuj

Hello,

the shipping of 1 pcs. Ravemaster BSW 154-II to Poland costs 20,- Euro. The payment is in advance and the shipping goes 5 days after we receive the money.
        Więc nawet samemu sie opłaca wziąsc jedna sztukę!

Skomentuj

Noto jak bierzemy zbiorowo czy każdy z osobna??? Wolałbym zbiorowe zamówienie bo mam zamiar wyprosić od nich ravelanda AXX 1515 w cenie BSW... :P

Skomentuj

Ja jestem za zabiorówka.

Skomentuj

Ja tak samo ale widze ze coś cienko z wami Tylko kto chce przeprowadzić całą akcje :) Bo ja się na to nie piszę

Skomentuj

może mógłbym sie pisać tzn ktoś znający niemaca by sie dogadał do mnie może iśc kasa ja mogę za nie zapłacic i porozszyłac je po kraju

Skomentuj

chlopaki zorientujcie sie czy przy zbiorowym zamowieniu nie oplacaloby sie dorzucic 12calowki to bym bral;p

Skomentuj

Ykhm... chciałbym zauważyć że przejąłem dowodzenie nad tematem :P I się podejmuję zorganizowania wszystkiego.
                    Przypominam że zbieramy chętnych do 10tego stycznia , zobaczymy ilu będzie chętnych i wtedy będzie wiadomo czy opłaci się zamawiać, czy nie.
                    Proszę już nie robić off topicu tylko ładnie wypisywać kto na 101% weźmie udział w zamówieniu. Pozdrawiam.

Skomentuj

Overclocker, jesli dogadasz sie i uzyskasz rabat na 12calowke to daj znac wtedy wezme na 200%. bylo tez kilku chetnych na 12 calowce wiec moze i one przy wiekszym zamowieniu beda mialy atrakcyjna cene.

Skomentuj

To ja 15" raz poproszę

Ehh.. to AGD DIY - kto by pomyślał :)

[ Dodano: 2006-01-07, 23:42 ]
                        No i co?
                        Tyle było narzekania że mało chętnych, a jakoś zupełnie nie widzę entuzjazmu że się jeszcze jeden znalazł :P

[ Dodano: 2006-01-09, 20:17 ]
                        OK
                        Nie to nie - bez łachy sam se zamówie :P

Skomentuj

Dam jutro znac koło wieczora czy biore:)

Skomentuj

No ok dzis 10 Stycznia, wiec overclocek niewidzez zebys podal numer konta na ktore wplacac kase ani nic! Mi sie wiecej dni nie chce czekac juz :)

Skomentuj

Witam! Wg. mnie za mało chętnych... Pozatym nie chcą mi dać rzadnego upustu na AXX'a gnojki :/ Proponuję albo jeszcze poczekać albo zamawiamy każdy sobie... Z tego co wiem mają jeszcze sporo tych ravelandów i szału że wykupują nie ma :) To co robimy ?

Skomentuj

overcolcer wg mnie najlpeij to razem będzie możesz brac BSW 15". Razem to lepiej i mniej załatwiania dla kazdego a tak np dla overclocer można za robote po 10zł kazdy to od niewime ile nas jest 8-10osob bedzie troszkę na twojego revelanda.

Skomentuj

To kto zamawia? Bo jak tak to ja mam gdzieś sie prosic kto wezmie a kto nie! Pisac kto chce wziac na PW i razem sobie zamówimy!

Skomentuj

No ale Vipku nie denerwuj się tak :) Ja poprostu stwierdzam fakt, że był wielki BUM po testach, a teraz nagle cisza i już nikt kasy nie ma :) Ja mogę zamawiać nie ma problemu, AXX'a mi nie dadzą taniej to nie ravek też dobry

Kto bierze na 100%? Proszę się wpisywać. Czekamy do jutra do 20:00 !

[ Dodano: 2006-01-10, 17:30 ]
                                    Ja biorę na 100% :)

Skomentuj

ja biore 12 cali ale chyba sam sobie zalatwie bo mi w wami sie oplacac nie bedzie, za duzo przytniecie;]
                                      a tak powaznie to wyjdzie mi tyle samo co w polsce wiec mam inny patent;] hehehe pozdrawiam

Skomentuj

czekaj chwilkę Newborn, razem ze mną jest nas 5, zaraz zapytam o szczegóły i jutro jak dostanę odp. to wszystko napiszę. Jutro podejmiemy decyzję ostateczną....

Skomentuj

JESLI JEST KTOS ZAINTERESOWANY BSW 124II PROSZE O KONTAKT.
                                          KOSZT 300pln MAM DOGADNE TO Z PRZEDSTAWICIELEM MIVOC W POLSCE. DLA PRZYPOMNIENIA POWIEM ZE WSZYSTKIE MODELE SA W ATRAKCYJNYCH CENACH, POROWNYWALNYCH DO NIEMIECKICH, PAMIETAJCIE ZE PRZY ZAMOWIENIU Z ZAGRANICY CZEKA NAS OPLATA PODATKU 16%. + NIETANIA PRZESYLKA.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X