Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

umberto, 184II w niemczech kosztuje 149E ~ 600pln. jesli cie zainteresuje to mam je dogadane dla ciebie za ok 550pln od reki. co ty na to? daj znac.

Skomentuj

mIKI, heh,szybki jesteś.Ja jednak nie dam rady tak od razu.Dopiero po nowym roku będe w stanie coś konkretnie powiedzieć.Muszę się na razie z jednego wydatku otrząsnąć,no i święta...

Skomentuj

umberto, spoko nie ma problemu i pospiechu.. mysle ze okazja jest dobra i trzeba ja wykorzystac.

Skomentuj

Owszem,ale to się wiąże z dodatkowymi kosztami.Mówie o całym projekcie.Zakup głośników to pryszcz w porównaniu z resztą wydatków.Musze z tym pochodzić i pogłówkować.1,5kW na 20 metrach to troche sporo by było...
          Ale Tomaszo mnie kusi,oj kusi ;]

Skomentuj

ja myslalem ze juz jakies fajne caraudio sie szykuje na bsw 18 :) a ty umberto chcesz t o do domq ? lepiej do samochodu! hehe , zartuje

Skomentuj

18cali to chyba do busa albo kombiacz :P

Skomentuj

więc widze żę się zdecydowałeś umberto :)
                Popieram ,popieram , jeszcze jak je w tube wsadzisz to oj oj,
                będzie się działo

Skomentuj

no dobra paowie dogadalem sie z kolesiem i udalo mi sie go namowic na partie indywidualnuch zamowien. musicie mi tylko zadeklarowac kto i na co jest chetny a no i najwazneijszy jest termin. jednak to dobre wyjscie bo kazdy powolujac sie dostanie promocyjna cene i transport bezposrenio do siebie.
                  124- 300
                  154- 350
                  183- 550
                  PLN
                  czekam na odzew z waszej strony, jestr okazja i warto ja wykorzystac. pozdrawiam.

Skomentuj

ja mysle ze po sylwestrze bo swieta sylwester to duoz osob wyjezdza itd i kasy troche pojdzie ;/

Skomentuj

Ja będe miał z niemiec 154 II więc z tego zamówienia odpadam.

[ Dodano: 2005-12-21, 17:26 ]
                      czekam na odzew z waszej strony, jestr okazja i warto ja wykorzystac. pozdrawiam.
                      154- 350
                      Kto chce 154 II za 320 z wysyłką ? W styczniu, jak promocja się nie skończy (a raczej się nie skończy) będzie to możliwe...

Skomentuj

154 II za 320 z wysyłką wezmę na 100%

Skomentuj

ja najprawdopodobniej wezme jednego 154II ale kase bede mial dopiero w styczniu, mam nadzieje ze to wczesniej nie bedzie zamawiane?

Skomentuj

Jak ktoś chce to piszcie, co i jak będzie wiadomo ok 5 stycznia (data dostawy do Polski itp.)

Skomentuj

A 124 II tez bedziecie zamawiac? Bylbym chetny na 12..

Skomentuj

124 II nie warto zamawiać, cena wyjdzie podobna do tej w Polsce.

[ Dodano: 2005-12-26, 19:34 ]
                                No i święta już się kończą, kasa podliczona Na bank wezmę 154II, zbieram chętnych na zamówienie z niemlandu... Kto się pisze ?

Skomentuj

Dobra chłopaki ja biore na pewno tylko musze wiedziec co i jak ! acha biore 15"

Skomentuj

Ok to tak: Na chętnych czekamy do 10 stycznia, im więcej nas będzie tym taniej wyjdzie, ale minimum 8 osób potrzebujemy (wyjdzie ok. 310zł z wszelkimi kosztami wysyłek). Zamównienie złożę ok. 15tego stycznia, jak kasa od wszystkich doleci. Kto na 100% zamawia?,

Skomentuj

Overclocker, 12calowki tez bierzecie?

Skomentuj

miki bierz 15 taniej cie wyjdzie niz 12 cali ! idz na całośc ! wybierz bramke nr 3 i bierz 15 :)

Skomentuj

vip, chce mala bude tu nie chodzi o pieniadze;p

Skomentuj

Czaruję...
                                          X