Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mIKI, w Polsce od Pana z allegro masz za 300 zł więc z niemiec się conajmniej nieopłaca bo możliwe że wyjdzie kilka zł drożej ale jak chcesz to nie ma problemu Koszty wysyłki trzeba rozłożyć na jak najwięcej osób, wtedy wyjdzie najtaniej. Kto jeszcze, czekamy na chętnych...

Skomentuj

chłopaki zgłaszac sie to jest na 100% pewny i bierze, bo ja juz sam nieweim czy bierzemy od rafala czy z niemiec ! Panowie więcej konkretów !

Skomentuj

Mam pytanko może głupie ale zawsze w koncu od kogo bierzemy z niemiec czy z allegro???? Czli koszt 310zł ma nas wyśjć a prosze powiedzcie ile mniejsza wersja kosztuje?

Skomentuj

dj_zibi, 12 cali w Polsce 300 zł, 310 zł z wysyłkami za 15 cali z niemiec. Prubujemy właśnie zebrać chętnych na zamówienie z niemiec.

Skomentuj

ja biore na 100% jednego bsw 154II na 50 % 2 bsw 154 II .

Skomentuj

Heh Tas Ale półtora nie sprzedają niestety :P

[ Dodano: 2005-12-27, 18:13 ]
              Kto jeszcze chętny?

Skomentuj

dam odpowiedż tuz po nowym roku gdyż 23 stycznia bede miał 18tke więc jakas kasa wpadnie ale narazie na 70%.

Skomentuj

wiec tak z tego co widze biora glosniki takie osoby jak :

-VIP
                  -Tasior
                  -Miki
                  -Overclocker
                  -Bimber

Narazie słabo to wyglada... :/ chlopaki bierzcie poki okazja :)

[ Dodano: 2005-12-29, 12:01 ]
                  Acha no jeszcze musimy ustalic z kad bierzemy czy germany or Poland

Skomentuj

Jak dla mnie wchodzi w gre tylko Germany, jest sporo taniej. Pozatym cały czas rozmawiamy o zamówieniu z niemiec Vip

Skomentuj

154 II za 320 z wysyłką wezmę na 100%,
                      znak ? można usunąć

Skomentuj

vip, ja też biore przy okazji zamówień z holandii :)
                        tyle ze troche z 2 strony :)

Skomentuj

:) i jeden kraj dalej

Skomentuj

a czy bierzemy te głosniki z tej strony niemieckiej co jest podana na początku teamtu? jak tak to może maja inne glosniczki jeszcze w dobrych cenach.

Skomentuj

Bierzemy ztąd: http://www.speakertrade.com

Nadal czekamy na chętnych.

Skomentuj

ja chyba się zdecyduje na 15stke - tylko jeszcze musze wojne z rodziną przezyć :P

Skomentuj

Najlepiej rodzinie nic nie mów, jak już zobaczą głośnik to nie będą mieli wyjscia

Skomentuj

Moi rodzice chyba raczej nie wiedzą jake są efekty działania 15 calowego głośniczka w mieszkanku 38m2 OK, to nadal czekamy na chętnych... :)

Skomentuj

Tak sie na początku duzo ludzi napaliło na BSW, a teraz cos lipa. Prawda jest taka że kupisz BSW154II za 300zł a 2x więcej wydasz na wzmacniacz i bude

p.s. jak deutsche post nawali to chyba dorzuce się do waszego zamówienia. Rodzinka w dojczach zamowila glosnik 2 tygodnie temu i jeszcze nie dotarł :(

Skomentuj

Sound Wave, kciuki trzymam,jak cos to na mnie wine zwal.Tylko tak delikatnie bo Cie jeszcze więcej do mnie nie puszczą ;]
                                        Ja sam bym coś wziął ale sie spłukałem z lekka.Dopiero po nowym roku sie odkuje to sie pomyśli.

Skomentuj

Właśenie SW ja rodziców cały czas naklaniam kiedyś udało mi się ich nakłonic na 2x sls12" w 25m kw a teraz cięzko ale jak pisałem na 50% biore bo czas do 10 jeszcze mamy:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X