Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

podatku niema ... LOL przeczytaj caly topic.

Skomentuj

miki umiesz czytac chyba nie!!!!!!!!!!!!!

Skomentuj

koles z alegro powiedzial z ebedzie podatek zeby od neigo kupic... ty bys napisal ze taniej wyjdzie w niemczech niz od Ciebie ? watpie...

Ps
        Zibi,a ty nieumiesz wyciagac wniosków :)

Skomentuj

NO WLASNIE JEST PODATEK... JEST TAK NAPISANE NA NIEMIECKICH STRONACH I PRZY PROBIE SKLADANIA ZAMOWIENIA AUTOMATYCZNIE DOLICZA TE 16%, ALBO JESTEM JESZCZE PIJANY, JAK MACIE CHWILE TO SIE UPEWNIJCIE, JA SPRAWDZALEM NA 3STRONACH NIEMIECKICH SKLEPOW.

[ Dodano: 2006-01-13, 20:51 ]
          ps. sorrki za CAPSA

Skomentuj

Odpowiedzi z niemiec nadal nie mam, czekam. Jutro zapytam również o ten podatek... Jak będzie naliczany to się przestanie opłacać zamówienie...

Skomentuj

z tego co czytalem to ten podatek niestety jest dla kazdego, dla miemca, tak samo dla holendra czy polaka, zerknijcie na topic o zamowieniu z holandii... tez nalezy doliczyc podatek!
              nie zauwazyliscie?:)
              jesli nie ma jednak tego podatku to pieknie, chetnie tez sobei bede zamawial wszystko od niemca.
              to jest chyba nawet podatek Vat.
              na stronach sa niestety ceny NETTO.

Skomentuj

Odpowiedzi ze strony Speakertrade nadal nie mam... zapomnieli nagle angielskiego czy poprostu olali odpisywać...?

Skomentuj

Overclocker, wejdz na ich stronke i wypelnij formulaz zamowienia, na koniec jest napisana cena netto a potem brutto i koszta przesylki, sprawdzalem w kilku sklepach i tak niestety jest... i mimo szczerych checi nie wiem czy uda sie to ominac.

ja jutro robie przelew na 124II z polski, 300pln to nie duzo. tak samo jak 350 za 14cali. mam dogadane z kolesiem ze kazdy kto bedzie chcial z forum bedzie mial po niskich cenach, nawet nie musimy brac wszyscy na raz. uwazam ze jest to kozystna propozycja.
                  pozdrawiam.

Skomentuj

Wow, czyli dla forumowiczow, zawsze bedzie niska cena ? Po 350zl za 15" Suppper nic tylko zbierac kase i kupowac :) Well done miki :)

pozdrawiam

Skomentuj

Miki jak tak jest to spoko dzięki może za to gosciowi jakiś banerek na naszej stronie z reklama umieścić:)

Skomentuj

dj_zibi, moznaby, zadnego banera nie widze na stronie glownej. strona diyaudio pod patronatem Mivoc'a . Mysle ze jak mIKI juz wszystko zalatwia, to niech napisze do igoda czy moznaby taki banerek w ramach wdziecznosci :)

pozdro

Skomentuj

nie wiem czy na baner zgodzi sie szefostwo.
                          ale co do glosnikow to tak jak mowie, nalezy powolac sie na mnie i forum aby uzyskac nie male rabaty, najfajniejsze jest to ze nie musimy sie nawet organizowac w jedna paczke!
                          104 (nie pytalem nawet ale chyba ok 200pln)
                          124 -300PLN
                          154 -350PLN
                          184 -550PLN
                          jednym slowem warto!! (bo ten podatek w niemczech trzeba zaplacic! na strone jest cena netto)

Skomentuj

jeszcze do tego czas wysylki z niemiec i rozeslanie po polsce a tak to szybko i bez problemu od Mivoc'a

Skomentuj

dokladnie. no i czapka gratis hehehe

Skomentuj

mIKI, napisz jeszcze jak możesz dokładną cenę tej 104 :)

Skomentuj

no patrzcie, jeszcze czapeczke bedziemy mieli . A do igoda mozna napisac, teraz sleczy przy kompie zeby odpisywac czy doszedl mejl z odpowiedziami na konkurs :P. Mozna sie spytac, w takim razie moze jeszcze mniej bedziemy placic ?

pozdrawiam

Skomentuj

czy to jeszcze aktualne bo ja bym wziol jednego BSW 154 - II

Skomentuj

tak aktualnie.
                                      jak chcesz wiecej info to pisz.

[ Dodano: 2006-01-28, 10:07 ]
                                      104II - 200 PLN
                                      124II - 300 PLN
                                      154II - 350 PLN
                                      184II - 550 PLN

jest to caly czas aktualne wystarczy przy zamowieniu powolac sie na mnie, podac moj email i powiedziec ze to z forum i bylo dogadane juz;]
                                      tu skladajcie zamowienia ravix@4web.pl

Skomentuj

moze by odkleic ten topic?

Skomentuj

Czy to jeszcze aktualne?? :> Pytam bo przymierzam sie do tego głosnika i nie wiem czy mozna smiało do sprzedawcy pisac ...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X