podatku niema ... LOL przeczytaj caly topic.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ZAINTERESOWANI ZAMOWIENIEM RAVEMASTER'a
Collapse
X
-
NO WLASNIE JEST PODATEK... JEST TAK NAPISANE NA NIEMIECKICH STRONACH I PRZY PROBIE SKLADANIA ZAMOWIENIA AUTOMATYCZNIE DOLICZA TE 16%, ALBO JESTEM JESZCZE PIJANY, JAK MACIE CHWILE TO SIE UPEWNIJCIE, JA SPRAWDZALEM NA 3STRONACH NIEMIECKICH SKLEPOW.
[ Dodano: 2006-01-13, 20:51 ]
ps. sorrki za CAPSA
Skomentuj
-
z tego co czytalem to ten podatek niestety jest dla kazdego, dla miemca, tak samo dla holendra czy polaka, zerknijcie na topic o zamowieniu z holandii... tez nalezy doliczyc podatek!
nie zauwazyliscie?:)
jesli nie ma jednak tego podatku to pieknie, chetnie tez sobei bede zamawial wszystko od niemca.
to jest chyba nawet podatek Vat.
na stronach sa niestety ceny NETTO.
Skomentuj
-
Overclocker, wejdz na ich stronke i wypelnij formulaz zamowienia, na koniec jest napisana cena netto a potem brutto i koszta przesylki, sprawdzalem w kilku sklepach i tak niestety jest... i mimo szczerych checi nie wiem czy uda sie to ominac.
ja jutro robie przelew na 124II z polski, 300pln to nie duzo. tak samo jak 350 za 14cali. mam dogadane z kolesiem ze kazdy kto bedzie chcial z forum bedzie mial po niskich cenach, nawet nie musimy brac wszyscy na raz. uwazam ze jest to kozystna propozycja.
pozdrawiam.
Skomentuj
-
nie wiem czy na baner zgodzi sie szefostwo.
ale co do glosnikow to tak jak mowie, nalezy powolac sie na mnie i forum aby uzyskac nie male rabaty, najfajniejsze jest to ze nie musimy sie nawet organizowac w jedna paczke!
104 (nie pytalem nawet ale chyba ok 200pln)
124 -300PLN
154 -350PLN
184 -550PLN
jednym slowem warto!! (bo ten podatek w niemczech trzeba zaplacic! na strone jest cena netto)
Skomentuj
-
tak aktualnie.
jak chcesz wiecej info to pisz.
[ Dodano: 2006-01-28, 10:07 ]
104II - 200 PLN
124II - 300 PLN
154II - 350 PLN
184II - 550 PLN
jest to caly czas aktualne wystarczy przy zamowieniu powolac sie na mnie, podac moj email i powiedziec ze to z forum i bylo dogadane juz;]
tu skladajcie zamowienia ravix@4web.pl
Skomentuj
Skomentuj