to juz kiedys było bajzel był niesamowity
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
diyaudio.pl SUX
Collapse
X
-
noto i ja się wpisze
tato turbo co do oszczedzania to troche niesłusznie, taki lajk który wychowany jest na reklamach i ściemach firmowych, niezna zasdy działania sprzetu akustycznego wiec niewie że głosnik 16 cm w kolumnei 2 drożnej zrobionej odpowiednio zagra dorbze na dobrym wzmaku chce odrazu 30 cm najlepiej na wzmaku 10 W bo mało kosztuje i mysli ze bedzie duzo , tacy nawet niepotrafią dorbze stxa zrobic a co dopiero uzbierac na cos lepszego
Ci co zaczynajązawsze beda niewszyscy oczywiscie ale większosc zaczynac od tanich głosników i tego sie nieuniknie
Umberto wspomniał że mżna by zrobic konkurencję Igodowi, konkurencja jest a raczej strona współpracująca jako tako czyli AUDIOMANIA.. i widac że odniosła sukces bo po sporym czasie jaki istnienie i sporej ilosci użytkownikó niema śmietnika a łąd i porządek, infa na forum duzo niema bo sa artykuły, poco pytac skoro można poczytac
Igod olał swoją stronęi tylko codziennei zagląda i sprawdza o ile podniósł sie wskaźnik ilosci userów i pewnie cieszy sie s tego powodu, az przykro mi tak mówic bo wkoncu dzieki jego stronie wyszedł ze mnie człowiek a nie pierdziel jarający sie gównem ze sklepu.
ktos powie że byłem jego idolem a zachowuje się jak gówniarz i nie na poziomie i mam to w tyłku :) gitarka elektyrczna mu mówię
PS. Jak komus niepasuje śmietnik to poco próbuje go sprżatac skoro niema do tego prawa (zadnej moderki) niech sie przeniesie , zostanie na forum sama smietanka przeterminowana młodych lajków którcy beda pisac miedzy soba głupoty, albo zostaną3 osoby wtajemniczone i beda masterami forum heh śmieszne :) w każdym bądź razie strona byz juz nieistniała gdyby PEWNE osoby niemiały z tego jakichś korzysci jestem tego pewien .
[ Dodano: 2005-12-29, 01:00 ]
ps WOVO masz cos do techno
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Budziknoto i ja się wpisze
tato turbo co do oszczedzania to troche niesłusznie, taki lajk który wychowany jest na reklamach i ściemach firmowych, niezna zasdy działania sprzetu akustycznego wiec niewie że głosnik 16 cm w kolumnei 2 drożnej zrobionej odpowiednio zagra dorbze na dobrym wzmaku chce odrazu 30 cm najlepiej na wzmaku 10 W bo mało kosztuje i mysli ze bedzie duzo , tacy nawet niepotrafią dorbze stxa zrobic a co dopiero uzbierac na cos lepszego
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takerośmieszne jest to że to co tutaj piszemy też już było wałkowane :)
-tworzenie nowej strony
-ew kupienie
-składki na serwer
-ten cały temat o moderatorach
-sprawa z nowymi userami
możnaby długo wymieniać ...
jednak z 2 strony brak działania....
dopiero ostatnio coś ruszyło, ale potem znów stanęło....
moje zdanie jest takie że trzeba zacząć od mianowania nowych modów.
Ludzi którzy na forum są często, kreatywnych :) itp.
Ciekawe jak na to wiadomo kto zareaguje,
ale w razie czego mam kandydatury:
Umberto
Wiśnia
Esh0
Wovo
EZO (choć ostatnio dość żadko bywa
co Wy na to ?
Na forum jestem w godzinach od 15.45 do okolo 22 od pn do piatku tylko cobede sie odzywac jak ida pytania na ktore jest odpowiedz we wczensiejszych topicach
Skomentuj
-
to forum jest jak twórczość Orwela...
nic nie można zmienić bo Wielki Brat czuwa...
dj_zibi, dlatego jakby było modów nie 2 tylko np 6 myślę że daliby radę ...
Wg mnie powinniśmy brać przykład z działu Car Audio który jest najmniej zaśmieconym działem na tym forum...
W tym miejscu ukłony w stronę TatoTurbo :)
Może warto wziąć przykład i dać choćby średnio po 1 nowym modzie na dział ??
ale wiadomo Wielki Brat czuwa... :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez TeslaWedług mnie powinien powstać nie jeden nowy dział począwszy od spraw forum kończywszy na FAQ gdzie byłyby najcześciej zadawane pytania :) niech administrator tego forum pomyśli nad tym.
tak jest na każdym dużym forum, polecam obejzeć tweak.pl tak wszystko jest organizowane na bierząco
Skomentuj
-
Tekero ...ze mną Ci się pomyliło :P EZO to istny Diabeł Tasmański tego forum...tylko nie wiem czy jak gada to tez się tak pluje :P
A tak na poważnie ... wstyd mi... wstyd mi dlatego, że jak wchodze na diyaudio.com to widze mase wiedzy, konkretne wypowiedzi, mądre tematy ... analogicznie wchodząc na diyaudio.pl widac całą polske .... małymi literemi, bo Polska taka nie jest, ale ktoś, kto tu wejdzie widzi obraz polski kreowany przez wszystkich, którzy ten kraj w dupie mają.
Lamernia i jeszcze raz lamernia, i nie zmieni się to dopuki będziecie gadali o TDA7294 i STXach ... ile można ... Ktoś tu napisał że nie zmieni się to dopuki będziemy odpowiadali na te lamerskie posty ... ale jak tu na nie nie odpisywać jak ich jest 99% na tym forum ?? Ja wiem, że to już poniekąd nie jest moja działka, ja się teleportowałem na Lukara gdzie sięczegoś umie nauczyć bo tutaj to ... się nauczyłem że
dosłownie "Jak kolumna jest bordowa to jest do dupy", choć tej nauki nie przyjąłem ale tak tu jest. STX rządzi, a każdy ambitniejszy post jest omijany bokiem...
Skomentuj
-
Witam!
A ja powiem tak: gówno wiem, do tego co więdzą inni audiomaniacy... Wiem, że są ludzie, którzy udowodnią mi, jak niewiele wiem. Wiem że moje kolumny podłogowe na teslach są nudne... ale irytują mnie ludzie (od czasu kiedy przestałem uważać Voice cośtam za super woofer), którzy wpadają na forum i piszą tak: "czesc chcialbym zrobić "subufer" pomożcie mi!"
Zróbcie regulamin korzystania z serwisu na stronie głównej - moje zdanie.
Proszę mnie nie zjechać że ma być tak jak ja chce. nic nie nażucam. Ale widzę, że są tu bardzo bardzo porządni forumowicze, bez których na forum byłoby pusto i twierdzą podobnie jak ja!
"SS czy SC" - to mnie rozbawiło
Pozdrawiam serdecznie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Dj SMS"SS czy SC" - to mnie rozbawiło
5 linijka pierwszego postuJa już nie mam słów...
Skomentuj
-
A mi sie spodobal wpis flodinsa:
"błagam moderatorów zróbcie test dla nowych przynajmniej wymusi to nauke a tak...."
W 100% popieram. Kazdy powinien wypelnic prosty tescik (podstawowe rzeczy na temat TS, zwrotnic etc.) bez zadnych podchwytliwych pytan, ale zmuszajacy do przeczytania artykulow. Dopiero po pozytywnym zdaniu "egzaminu" :] bylby dopuszczony do zakladania postow.
Skomentuj
-
Nie no nie mogeTest ... kto to wymyślił ?? :> Na wudiostereo nei ma testów, a jednak o stxach nie gadają .... ja poprostu proponuje zachować przedewszystkim w swoich wypowiedziach naturalność brzmienia ... :) jak jakaś lama zada takie pytanie jak w tym linku co eshO dał, to nie krępujmy sie zmieszać takiego z błotkiem ... bo tak chyba trzeba ... Innego wyjścia poprostu nie widze. Może się nauczą pierwsze czytać, potem gadać. No i ... a co do działu car-audio to on tylko pogrążył to forum ...tylko wiecej bezmózgich dresów to wchodzi.
Skomentuj
-
Z tego co pamietam to na lukarze swego czasu bylo cos w rodzaju ze nie dalo sie zakladac watkow bez uprzedniego skorzystania z wyszukiwarki.
Zreszta nie ma co tak bardzo narzekac, bo wystarczy spojrzec na elektrode - tam to sie dopiero dzieje (jeszcze pol roku temu takze na tym forum bylo pelno badziewia, ale na szczescie ostatnio troche sie przezedzilo).
Pamietajmy, ze postów od totalnie niewtajemniczonych w diy nie da sie uniknac. Jedynym wyjsciem jest zablokowanie forum aby nie mozna bylo dodawac juz nowych uzytkownkow, ale to przeciez nie ma najmniejszego sensu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wovoNie no nie mogeTest ... kto to wymyślił ?? :> Na wudiostereo nei ma testów, a jednak o stxach nie gadają .... ja poprostu proponuje zachować przedewszystkim w swoich wypowiedziach naturalność brzmienia ... :) jak jakaś lama zada takie pytanie jak w tym linku co eshO dał, to nie krępujmy sie zmieszać takiego z błotkiem ... bo tak chyba trzeba ... Innego wyjścia poprostu nie widze. Może się nauczą pierwsze czytać, potem gadać. No i ... a co do działu car-audio to on tylko pogrążył to forum ...tylko wiecej bezmózgich dresów to wchodzi.
właściwie to się zgadzam to byłoby lepsze rozwiązanie
Skomentuj
-
Wiecie jak narazie to wszyscy marudzą a nie widac efektów zagadaj ktoś do administratora zróbcie ankiete zagłosujemy na nowych moderatorów zrobić nowy dział faq napisac tam powtarzające sie posty (te najcześciej pytane) i po sprawie a teraz narazie każdy pisze jakie te forum jest do d...
Jak każdy będzie marudzic zamiast reagować to te forum będzie cały czas tak wyglądać aż całkowicie upadnie :/
Skomentuj
Skomentuj