Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

4 paczki wczoraj wyslane
    na wiecej mi gotowki nie starczylo, a o dziwo na tej poczcie nie dalo sie placic karta (czy wyplacic z bankomatu)

Skomentuj

Do mnie cyrkiel dotarł. Sprawdzić nie mam jak teraz, ale dam znać jak będzie okazja. Dzięki

Skomentuj

mialem dzisiaj wyslac pozostale - niestety uciekalem przed burza i nie bylo mowy o wysylce :/

Skomentuj

Zrobiłem przelew. Przepraszam, że tak późno ale nie miałem ostatnio za wiele wolnego czasu.
          Pozdrawiam

Skomentuj

to jeszcze napisz czy wysylka na adres z przelewu czy inny

Skomentuj

Do mnie wczoraj cyrkiel dotarł :) Dzięki. Tak na szybko przymierzyłem i prawie wszystko dobrze. Jedynie otwory na pręty są delikatnie za wąskie i nie chcą pręty w nie wejść, ale to nie problem lekko je poszerzyć.

Jeszcze raz dzięki za cyrkiel :)

Skomentuj

Tak adres zgodny z przelewem

Skomentuj

Do mnie cyrkiel również dotarł wczoraj.:thumbup::biggrin: Także Wielkie Dzięki Paweł.:thumbsup: Jeszcze go nie testowałem jedynie, co zauważyłem to metalowy kołek/trzpień do osadzania na płycie był lekko wygięty (pewnie podczas spawania materiał się poddał i ściągnęło go na stronę), ale delikatne stuku-puku młotkiem i wrócił na centralne jego miejsce.:) Oczywiście jak cyrkiel przetestuję to odezwę się. Jeszcze raz Dzięki.
                  Pozdrawiam.

Skomentuj

Zamieszczone przez cybzolw Zobacz posta
                    Jedynie otwory na pręty są delikatnie za wąskie i nie chcą pręty w nie wejść, ale to nie problem lekko je poszerzyć.
                    dziwne, bardzo dziwne... od dawna sa te same rysunki i zawsze bylo OK. widac cos skala musiala nawalic tym razem :/

jakosc cietych krawedzi tez nie za ciekawa - trzeba przeszlifowac

Zamieszczone przez drapik Zobacz posta
                    jedynie, co zauważyłem to metalowy kołek/trzpień do osadzania na płycie był lekko wygięty (pewnie podczas spawania materiał się poddał i ściągnęło go na stronę), ale delikatne stuku-puku młotkiem i wrócił na centralne jego miejsce.
                    zrobilem im specjalny przyrzad do centrowania kolkow do spawania. ale nadpalili go i oddali do dorobienia... a ze w pracy nie bylem to nie dorobilem nowego i tak wyszlo :/

kolejne 4 paczki wyslane

Zamieszczone przez klama Zobacz posta
                    Tak adres zgodny z przelewem
                    dopiero bede pakowal

Skomentuj

spokojnie nie pali się Paweł wyślij przy okazji, ja jestem za.... robotą

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        dziwne, bardzo dziwne... od dawna sa te same rysunki i zawsze bylo OK. widac cos skala musiala nawalic tym razem :/

jakosc cietych krawedzi tez nie za ciekawa - trzeba przeszlifowac

zrobilem im specjalny przyrzad do centrowania kolkow do spawania. ale nadpalili go i oddali do dorobienia... a ze w pracy nie bylem to nie dorobilem nowego i tak wyszlo :/

kolejne 4 paczki wyslane

dopiero bede pakowal
                        Krawędzie są rzeczywiście do poprawki, ale nie miałem wcześniej do czynienia z taką techniką, więc nie pisałem na ten temat. Myślę jednak, że to nie jest problemem dla ludzi zamawiających cyrkiel. Każdy we własnym zakresie przygotuje go do pracy.

Skomentuj

Zamieszczone przez ulan66 Zobacz posta
                          Krawędzie są rzeczywiście do poprawki, ale nie miałem wcześniej do czynienia z taką techniką, więc nie pisałem na ten temat.
                          krawedzie powinny byc gladkie i bezpieczne. jak jest dobrze ustawiony laser to nic nie trzeba poprawiac

Skomentuj

Czyli ta partia, a przynajmniej mój egzemplarz był słabo wykonany. Na szczęście można to poprawić.

Skomentuj

Paweł wysłałeś do mnie cyrkiel i fronty?

Skomentuj

Cyrkiel dotarł,potwierdzam że kołek krzywy i krawędzie do poprawki.Wielkie dzięki Paweł za możliwość zakupu.

Skomentuj

doszło. dzięki wielkie!

Skomentuj

Cyrkiel już mam, dzięki

Skomentuj

1.ulan66-"standard" - wyslany
                                      2.drapik-"cyrkiel Szeroki" bez prętów - wyslany
                                      3.zylak86-"standard" z prętami - wyslany
                                      4.Kipard - "Szeroki", zestaw z prętami, frezarka MAC ALLISTER MRO 1500 A - zapakowany
                                      5.matti7 – cyrkiel z prętami do GRAPHITE model 59G716 - zapakowany
                                      6.woocash1987- standard z prętami - brak wplaty, brak info
                                      7.Echo1 - cyrkiel z prętami do GRAPHITE 59G716 - wyslany
                                      8.JARO66-standard z prętami - wyslany
                                      9.klama - Standard szeroki bez prętów - zapakowany
                                      10. cybzolw - cyrkiel z prętami do GRAPHITE model 59G716 - wyslany
                                      11. djrobo - cyrkiel standard z prętami - frezarka BUDGET BER 10205 - wyslany

zostaly mi 3x szeroki + maktec.
                                      kolega woocash1987 odpada tym razem bo jakims cudem mi zabraklo standardowego

Skomentuj

panowie, cos namieszalem :/
                                        czy kazdy dostal to co chcial?

klama, ty chcesz standard czy szeroki?

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        2.drapik-"cyrkiel Szeroki" bez prętów - wyslany
                                        ty mi namieszales - podales adres na PW a ja cyrkiel juz wyslalem. czyzby na zly adres? :/

Skomentuj

szeroki

Skomentuj

Czaruję...
                                          X