Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak ktos chce to moge odsprzedac nie uzywany cyrkiel szeroki , powod nie pasuje do mojej.

Skomentuj

Jakby ktoś się chciał pozbyć to kupię szeroki cyrkiel do Bosch POF1400.

Skomentuj

W końcu udało mi się przetestować cyrkiel, użyłem oryginalnym prętów od frezarki. Nawet przyjemnie się tym pracuje. LED w frezarce się przydaje, bez podświetlenia słabo widać. Jeszcze raz dzięki Hermes i Paweł!

Skomentuj

Witam serdecznie wszystkich uczestników forum. Zainteresował mnie cyrkiel oferowany na forum. Byłbym zainteresowany kupnem mniejszego. Jeżeli istnieje możliwość zakupu to proszę o kontakt w celu uzgodnienia sposobu zapłaty i przesyłki.

Skomentuj

Witam serdecznie forumowiczów. Interesuje mnie cyrkiel duży z prętami. Jeśli jest możliwość zakupu proszę o kontakt.

Skomentuj

niestety brak
              ja nie planuje zamowienia

musisz pilnowac tematu i pisac sie na zamowienie jak ktos z forumowiczow bedzie zamawial

Skomentuj

Witam forumowiczów. Jestem również zainteresowany dużym cyrklem z prętami. Jeżeli ktoś z Was chciałby się pozbyć, proszę o kontakt. Pozdrawiam.

Skomentuj

witam. jestem chętny na zakup cyrkla. proszę o pomoc

Skomentuj

Witam wszystkich też chętnie kupię cyrkiel,jeżeli ktoś z Was chciałby się pozbyć, proszę o kontakt PW.

Skomentuj

to nie sa rzeczy ktorych sie pozbywa
                      raczej trzeba bedzie zorganizowac zamowienie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        to nie sa rzeczy ktorych sie pozbywa
                        raczej trzeba bedzie zorganizowac zamowienie
                        Zadziałasz coś z tematem? :)

Skomentuj

niestety nie tym razem. kontakty sie skonczyly :/
                          koledzy prace pozmieniali

Skomentuj

Gdzie w warszawie wykonam taki cyrkiel?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ja mógłbym coś zadziałać, proszę o namiary gdzie w wawie wytną taki cyrkiel?

Skomentuj

Ja jutro jadę spawać swojego wrzucę jak już będzie gotowy i przetestowany.
                              Materiału zostało mi jeszcze gdzieś na dwa takie cyrkle jak się sprawdzi to mogę wykonać.

Skomentuj

Kupie szeroki cyrkiel do Boscha POF1400 ewentualnie jestem chętny na zbiorówkę.

Skomentuj

Uwaga! Ruszamy z grupowym zamówieniem na cyrkle! :)
                                  Cyrkle będą wykonywane przez kolegę Tranzyt. Cena początkowa to 70zł, wiadomo że przy większych ilościach możemy ją zredukować. Cyrkle będą standardowe w większości przypadków, a osoby zainteresowane specjalnym proszę o podanie tego przy liście chętnych.

1. Dawid-SS - dwie sztuki (jeden normalny a drugi specjalny)
                                  2. ...
                                  Zachęcam do wpisów, zbieramy zamówienia przez dwa tygodnie (lub wstrzymania na forum po przez wpis).

Mam nadzieję że kolega Tranzyt też się tu wypowie w tej sprawie i pokażę Wam jak te cyrkle wyglądać mają i z czego są zbudowane.

Skomentuj

Adzik94 - jedna sztuka pod stopę Bosch POF 1400 ACE.

Skomentuj

Zamawiam dla Siebie 1 sztukę :)

Skomentuj

1grzecho jedna sztuka pod stopę Bosch POF 1400 ACE

Skomentuj

dawid, zaloz nowy temat. zamowienie cyrkli 2018
                                          bedzie czytelniej

Skomentuj

Czaruję...
                                          X