Zamieszczone przez Pawel S.
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postazamowilem probna partie cyrkli z nowego zrodla
zobaczymy jakie beda terminy i cena
Skomentuj
-
Witam! Mam Prośbę Paweł... dałbyś jakieś namiary na siebie albo napisz na: michal@gtx.pl lub 698232799. Byłbym zdecydowany kupić u Ciebie ten cyrkiel. (Pisałem do Cb na poczte).
Cyrkiel do Bosch GMF 1600CE
Dziękuje bardzo za odpowiedź - pozdrawiam Michał.
P.S. Jaką średnicę ma u Ciebie pin centralny?
- - - - - aktualizacja - - - - -
P.S.2 Cena nie gra roli... w granicach rozsądku oczywiście ; )
Skomentuj
-
Witam.
Ja również jestem zainteresowany ale nie mam jeszcze frezarki i jaką mam kupić żeby pasował ten cyrkiel (bo jak patrze na te otwory z wyrzynarki to mi się płakać chce)? Nie ukrywam, ze robię tych otworów na tyle mało, że raczej coś tańszego.
Czy taka z zielonego marketu budowlanego się nada (DEXTER PC1300 chyba) czy może z serwisu aukcyjnego z zestawem frezów (jakość frezów???) GRAPHITE 59G717? Ewentualnie jeszcze BOSCH POF 1200 AE.
Skomentuj
-
ja wracam w nowy rok do siebie
teraz bieganina po rodzinie
w cyrklu najdrozsze jest giecie. czyli otwory pod prety spokojnie lepiej wypalic laserem
Zamieszczone przez djsmol Zobacz postaWitam.
Ja również jestem zainteresowany ale nie mam jeszcze frezarki i jaką mam kupić żeby pasował ten cyrkiel
tak wiec lepiej pierw kup frezarke
teraz jest frezarka w lidlu
idz i sprawdz czy to nie ma luzow na prowadnicach
Skomentuj
-
Tak mianem offtopicu ale post związany z cyrklem. Widziałem (według mnie) ciut fajniejszy cyrkiel.
-> Cyrkiel <-
Skomentuj
-
Frezarka zakupiona - zdecydowałem się na tę z zielonego marketu - jest do niej walizka.
Jakie wymiary potrzebujesz do cyrkla - to co standardowo jest w pudełku pozwala na minimum 10cm..... promień....
Oryginalne prowadnice mają rozstaw ok. 85mm, średnica prętów to 7,6mm. Podstawa to ścięte koło o średnicy 160mm (145mm przy ściętej stronie).
Skomentuj
-
Cześć, Paweł dasz do siebie jakiś namiar (albo odezwij się na email: michal@gtx.pl), potrzebuje cyrkiel do Bosch GMF 1600CE i to trochę pilny temat...
Skomentuj
Skomentuj