Zamieszczone przez kaczor189
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gość
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Hermes Zobacz postaNiech się zbierze co najmniej 5 osób
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postajest
Skomentuj
-
Gość
OK, to skoro mamy minimalny komplet rozumiem, że jest możliwość realizacji zamówienia.
Hermes - te pytania kieruję do Ciebie:
1. kołek jest 6 mm
2. jakiej długości są pręty (strzelam, że średnica to 8 mm)
3. jakiej mniej więcej długości są te szerokie cyrkle - widzę, że minimalny promień jest łatwo ustawić - chodzi mi o maksymalny - pewnie przekroczy długość 20 cm
Skomentuj
-
Czy ktoś tu bierze pod uwagę, że mam też inne rzeczy do robienia niż na raz dwa trzy zamówienie?!Wiem że chcecie cyrkle jak najszybciej
Napisałem do "kumpla" czy da rade zrobić ponownie cyrkle i czekam na odpowiedź.
O wszystkim będę informowałLast edited by Hermes; 03.10.2016, 09:12.marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
-
Gość
Spokojnie, spokojnie - wiemy, Hermes nie tylko cyrklami żyje, każdy ma własne sprawy na głowie....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez damianko Zobacz postanormalne
Skomentuj
-
Zamówiłem 8 cyrkli.
Cenowo tak to wychodzi:
cyrkiel 49zł (wcześniej było 46zł, ale znajomy napisał że niedoszacował czasu, a że się umówiliśmy na 46 to już nie chciał nic zmieniać.)
koperta 3,30zł
Wysyłka: Gabaryt B, ostatnio waga przesyłki balansowała na granicy 980g, wobec tego wagę listu poleconego liczę jako 1-2kg. Ekonomiczny 9,50zł / Priorytetowy 14,50zł
Także podsumowując:
49zł + 3,30zł + 9,50zł lub 14,50zł
Łącznie z wysyłką ekonomicznym: 61.80zł
Łącznie z wysyłką priorytetowym: 66.80zł
Jak przyjdą cyrkle do mnie, porozsyłam do każdego PW z danymi. W odpowiedzi proszę podac jaki rodzaj wysyłki chcecie.
Aktualna lista:
1. micwojc - cyrkiel szeroki 1x
2. kaczor189 - cyrkiel szeroki 1x
3. Damianko - szeroki 1x
4. nowyelement - szeroki 1x
5. tao84 - szeroki 1x
6. sylvester - szeroki 1xmarcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
Skomentuj