Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Paweł, jutro będe w Koszalinie, mozna odebrac cyrkiel?

Skomentuj

tak, powinienem byc w domu i kolumny skladac
      na PW wysle numer tel

Skomentuj

Jaką kupić frezarkę z kompletem frezów w cenie do 300zł do której pasowałby cyrkiel od PawłaS?

Skomentuj

a nie lepiej odwrotnie? kupic dobra frezarke i dorobic do niej cyrkiel?

Skomentuj

Paweł został Ci się standard jeden ?
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              a nie lepiej odwrotnie? kupic dobra frezarke i dorobic do niej cyrkiel?
              Nie wiem na którą się zdecydować

Skomentuj

powinien zostac
                jeszcze tego nie ogarnalem

---------- Post dodany o 17:38 ---------- Poprzedni post o 17:34 ----------

w toolbox masz odpowiedni temat

Skomentuj

Przejrzałem tamten wątek i nadal nie wiem co kupić. Może ktoś zaproponować 3 modele frezarek?

Skomentuj

odebralem prety.
                    rano poszlo 5 cyrkli, do wieczora powinienem wyslac reszte

Luszti - jestes pewien ze masz pret 12mm? strasznie wielki :???:

Skomentuj

Paweł pamiętaj o mnie!
                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                        Luszti - jestes pewien ze masz pret 12mm? strasznie wielki
                        Tak, jestem pewien :)
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                          Tak, jestem pewien
                          wstawie pozniej zdjecie ukazujace jak ogromny to pret...
                          niewiele wiekszym zlamalem sobie nos (no dobra, byl sporo wiekszy :p )

Skomentuj

Sam się zdziwiłem, ale taki jest w komplecie :) Tyle, że na stałe przymocowany do ichniejszej prowadnicy. Te 8mm pręty wyglądają jak zabawki przy nim.
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

kompleksy :lol:

Skomentuj

Solidne to są napewno!

Skomentuj

Sprzę dotarł, dzięki Pawle.
                                  Jak będzie kolejna edycja zamówienia to pisze się na kolejny cyrkiel.
                                  El_liero - cyrkiel niestandardowy + pręty

Skomentuj

napisz jaka to frezarka - moze jakis sie juz znajdzie

Skomentuj

Frezarka niemiecka AREBOS. http://www.ebay.pl/itm/DEFONCEUSE-EL...item2563c9e6bb mierzyłem stopa 110mm rozstaw prętów 84mm czyli standard! jeśli do mnie pytanie...

Skomentuj

Ja też zapisze się na cyrkiel jeśli bedzie wznowienie.

Skomentuj

jezeli sie nie pomylilem to dostepne mam

standard 2szt
                                          szeroki + maktec 1szt
                                          festoole 1szt

decyduje kolejnosc z listy

Skomentuj

Czaruję...