Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bylbym rowniez zainteresowany cyrklem, wiec tworze nowa liste, moze sie znajdzie jeszcze kilka osob ktorzy zaspali przy 1 zamowieniu. Moja frezarka to Bosch 1400 ACE - rozstaw pretow: 84mm (liczac od srodkow otworow)

1. ufi17

Skomentuj

panowie, przepraszam ze to tak dlugo trwa ale z powodow osobistych nie moglem wyslac wczesniej
      a obecnie przeciaga sie poniewaz w sklepach sa inwentaryzacje i narazie sa zamkniete :/

tomaszu, prosze o podanie adresu wysylki i doplate 7zl
      narazie zamowien nie bedzie bo nie wyrobie sie z inyznierka i musze zrezygnowac z pracy
      nowe zamowienia w marcu

Skomentuj

brakuje mi 2 adresow do wysylki - prosze o szybki kontakt

Skomentuj

nie wiem kogo adresów ale mój jest taki samo jak ten z którego przyszedł przelew.

Skomentuj

do ciebie poszla paczka

z gory przepraszam ze "prety" nie sa nagwintowane

musialem szybko zrezygnowac z pracy a gwintowanie reczne jest zbyt czasochlonne. goni mnie termin oddania pracy inz wiec mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.
            chcialem zwrocic wam kase ale dzisiaj za wysylke babka skasowala mnie 7,5zl :/

Skomentuj

Gdyby brakowało moich danych to przesłałem Ci na priva.

Skomentuj

dam radę, mam gwintowniki

Skomentuj

brakuje mi adresu tomasza - prosze o podanie poniewaz do pracy wracam nie wczesniej niz w marcu

---------- Post dodany o 14:35 ---------- Poprzedni post o 14:26 ----------

poprawka - tomasza adres mam. musisz tylko za wysylke doplacic

okazalo sie ze pomylilem sie w obliczeniach i jednak zostal cyrkiel dla mnie

bazookie, twoj cyrkiel wysle jak tylko odda mi go UKA, pilnie potrzebowal cyrkla do szybkiej roboty i jeszcze nie oddal (mieszka poza miastem)

Skomentuj

A właśnie miałem się Ciebie Pawle pytać czy nie będziesz robił cyrkla dla siebie do frezarki, którą kupiłeś na tej samej aukcji co ja...wtedy i ja bym jeden zamówił. No cóż, trzeba będzie samemu coś wymyślić...
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jeśli paczki z cyrklami wyszły, to informuję, że nic nie dostałem...

Skomentuj

tak, wyszly 5 i 12 stycznia

Skomentuj

jak tam przesylki? dostal ktos?
                          w piatek poszly ostatnie 2 cyrkle (jak pisalem duzy cyrkiel bazookie, pozyczyl UKA i dopiero teraz oddal)

Skomentuj

ja dostalem awizo ale nie mialem czasu odebrac
                            w poniedzialem odbiore
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mój już doszedł.

Skomentuj

Mój również doszedł już dawno ale nie miałem jak poinformować Wszystko ok.

Skomentuj

do mnie też doszło , dzięki Paweł

Skomentuj

I mój tez już leży na półce i czeka na najbliższa okazje do wypróbowania.

Skomentuj

Mogę prosić o foto cyrkla jestem ciekaw jak wygląda efekt końcowy

Skomentuj

zdjecia sa wczesniej. tylko ze z komorki

jak tak bardzo chcesz to zrobie fotki normalnym aparatem

---------- Post dodany o 13:38 ---------- Poprzedni post o 13:33 ----------

jak pisalem zdjecia byly wczesniej (nawet 8 stron tematu nie chcialo sie przejzec :P )
                                        jedyna roznica to kolor kolka i jego rozmiar

Skomentuj

Witam czy jest jeszcze mozliwosc wykonania takiego cyrkla badz odkupie od kogos :) Pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                                          X