Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

wiem tyle co wy - czekam na telefon i nic wiecej nie moge poradzic
    jak tam pracowalem to moglem pogonic kogos. teraz nie moge nic

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
      jak tam w ogóle postępy w realizacji zamówienia?
      Panowie cirpliwości...przynajmniej MDF na porządnie wyschnie przed robotą

Skomentuj

Jeżeli jest możliwość wzięcia cyrkla na 84mm to ja reflektuję. Ktoś nie zapłacił albo jakaś nadmiarowa sztuka to biorę.
        HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
        CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
        Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

o ile pamietam to juz mam komplet chetnych
          ale yoshi wlasnie swojego sprzedaje za te same pieniadze - pisz do niego

bylem dzisiaj pogonic chlopakow z produkcja...
          okazalo sie ze prowadzacy moje zlecenie dopiero w tym tygodniu wrocil z urlopu (zostal tatusiem )
          obiecal ze postara sie to zrobic na przyszly tydzien

Skomentuj

Kupiłem cyrkiel od Yosheiego i napisałem do Pablo.see że jeśli chce może wskoczyć na moje miejsce i przejąć zamówienie. Jeżeli Pablo.see się nie zdecyduje - mój cyrkiel jest wolny

Skomentuj

jezeli bedzie chetny to niech wplaci pieniadze tobie - nie bede musial oddawac i kazdy bedzie zadowolony

Skomentuj

OK. To przejmuję zamówienie kolegi Żółwik.
                HA: S3M Projekt, chiński wzmak TPA3116
                CA: Civic VIIIgen (FD7) 2011 r. JVC KD-G821, Sinuslive SL165W+Neo25, JL Audio 12W0-4, Axton C508
                Civic VIIgen (EU8) 2004 r. Kenwood KMM-BT304, Autotek A6.2CS

Skomentuj

Hej coś się dzieje w temacie? Bo Panowie już miesiąc robią te cyrkle a roboty na jeden dzień.
                  Pozdrawiam Arczi

Skomentuj

a przeczytales to co napisalem wyzej?

Skomentuj

Pawel S.

Masz nowe, dobre informacje w sprawie cyrkli. Stoję z robotą. Mam sporo wolnego czasu i się nudzę :)
                      Fornir wyszlifowany. Wygrzałem już wofery Usher. Cała doba na generatorze, sinusoida 30-35Hz 1,3V.
                      Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                        Stoję z robotą. Mam sporo wolnego czasu i się nudzę
                        Jeśli masz sporo wolnego czasu i sie nudzisz poświęć 30 min. i zrób sobie cyrkiel z kawałka sklejki, listewki i dwóch prętów.
                        Ten solidny metalowy który otrzymasz od Pawła będziesz miał na przyszłość.

Skomentuj

tydzien temu dostalem numer i mialem sie przypominac...
                          tylko ze za kazdym razem jak dzwonie to tel jest wylaczony :???:
                          jak sie wyrobie to jutro tam pojade

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                            Jeśli masz sporo wolnego czasu i sie nudzisz poświęć 30 min. i zrób sobie cyrkiel z kawałka sklejki, listewki i dwóch prętów.
                            Ten solidny metalowy który otrzymasz od Pawła będziesz miał na przyszłość.
                            Po to wpłaciłem ponad miesiąc temu pieniądze, żeby nie bawić się w prowizorki. To moje pierwsze frezowanie i nie będę ryzykował. Już przekonałem się , że pośpiech to wskazany jest przy łapaniu pcheł ale nie budowie kolumn.
                            Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Ze sklejki jest problem że wyrabia się trzpień (jak np wkręcisz sobie śrubę) która robi za igłę cyrkla.
                              Dobrze mówisz, poczekaj bo potem można się tylko wkurzać

Skomentuj

Ja tam swój cyrkiel zrobiłem z kawałka płyty z tworzywa sztucznego, nie wiem co to ale chyba polamid albo PMMA takie mleczny i błyszczący.
                                I działa super :)
                                A tak wracając do tematu to też czekam na swoją upragnioną obudowę do symka:) no cóż musimy uzbroić się w cierpliwość w końcu Paweł sam tego nie robi.

Skomentuj

bylem tam dzisiaj...
                                  niestety panowie musimy uzbroic sie w cierpliwosc
                                  ja tam nic nie poradze - bede go meczyl ale maja bardzo duzo pracy i to moze potrwac
                                  ale tym razem mam dobry numer tel

Skomentuj

Czy jest możliwość jeszcze domówić jedną sztukę? :)

Skomentuj

zobaczymy

okazalo sie ze kolega z technikum pracuje w podobnej firmie tylko poza miastem
                                      dowiem sie u niego czy mi akie rzeczy zrobi, jak bedzie w stanie to zamowie u niego (szybciej i bede mial mozliwosc poganiania :p ) to wtedy bedziesz mogl sie dopisac

Skomentuj

Ok, to czekam na informacje, chyba nie tylko ja

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                                          Czy jest możliwość jeszcze domówić jedną sztukę?
                                          zamowilem JESZCZE 2 wiecej
                                          tak wiec jak w koncu mi je zrobia to bedziesz mogl doplacic

obiecal ze 2 tyg temu pusci mi to zlecenie na produkcje ale dopiero teraz dzwonil ze nad tym siedzi
                                          z powodu uszkodzonego jednego lasera produkcja moze ruszyc dopiero w polowie tygodnia
                                          oby cos zaczeli robic

Skomentuj

Czaruję...
                                          X