Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cyrkle spakowane

panowie, wiekszosc adresow mam z przelewow bankowych. jak ktos ma inny adres do wysylki to szybko pisac!
    jutro wysylam wiekszosc (wszystkie standardowe)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
      cyrkle spakowane

panowie, wiekszosc adresow mam z przelewow bankowych. jak ktos ma inny adres do wysylki to szybko pisac!
      jutro wysylam wiekszosc (wszystkie standardowe)
      Paweł, mam nadzieję, że pamiętasz, że zrezygnowałem.
      Mój niech zostanie u Ciebie jak znajdzie się chętny to wyślesz nowemu nabywcy (mnie zwróci kasę)
      Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
        Paweł, mam nadzieję, że pamiętasz, że zrezygnowałem.
        Mój niech zostanie u Ciebie jak znajdzie się chętny to wyślesz nowemu nabywcy (mnie zwróci kasę)
        a wogole mi wplacales?
        bo nie mam ciebie na wydrukowanej liscie ktora sobie odlozylem razem z gotowka...

---------- Post dodany o 19:31 ---------- Poprzedni post o 19:29 ----------

dzieki mojej kochanej dziewczynie nie wyslalem dzisiaj nic... i nie wysle wczesniej niz w czwartek
        tak wiec panowie jeszcze raz prosze o potwierdzenie adresow jezeli jest inny niz z przelewu!

Skomentuj

Jak ktoś rezygnuje z cyrkla to ja mógłbym go odkupić.
          Frezarkę mam taką:
          http://allegro.onet.pl/frezarka-gorn...751821125.html
          Nie mam jej przy sobie teraz ,ale jutro jakby co to mogę zmierzyć rozstaw prętów dla pewności czy będzie pasować.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            a wogole mi wplacales?
            bo nie mam ciebie na wydrukowanej liscie ktora sobie odlozylem razem z gotowka...[COLOR="#696969"]
            Kurde, wpłata z 18-04-2011r !. Całe 37 zł :)
            Te cyrkle są bez prowadnic ? Trzeba przekładać z dużych, fabrycznych ?

---------- Post dodany o 19:38 ---------- Poprzedni post o 19:31 ----------

Zamieszczone przez lars233 Zobacz posta
            Jak ktoś rezygnuje z cyrkla to ja mógłbym go odkupić.
            Frezarkę mam taką:
            http://allegro.onet.pl/frezarka-gorn...751821125.html
            Nie mam jej przy sobie teraz ,ale jutro jakby co to mogę zmierzyć rozstaw prętów dla pewności czy będzie pasować.
            Lars, możesz wziąć mój (będzie pasował 84mm), standardowy rozstaw. Kto pierwszy mi wpłaci pieniądze ten wchodzi na moje miejsce. Paweł musi oczywiście potwierdzić, że ma kasę odemnie.

Skomentuj

Kurde, wpłata z 18-04-2011r !. Całe 37 zł
              na wydrukowanej liscie ciebie nie bylo ale na kompie juz tak- nie moglem wczesniej odipsac

tak wiec pierwsza osoba ktora wplaci ci conajmniej 40zl (przeciez zalozyles kase na dlugi czas) podaje mi adres do wysylki :p

Te cyrkle są bez prowadnic ? Trzeba przekładać z dużych, fabrycznych ?
              poprzednim razem chcialem to robic z rurek. okazalo sie to lekkim niewypalem poniewaz trudno to nagwintowac w domu prosto
              znalazlem w domu idealne prety do cyrkli. szkoda ze tylko 2 pary :???:

---------- Post dodany o 15:45 ---------- Poprzedni post o 15:26 ----------

wczoraj poszlo 6 cyrkli
              dzisiaj postaram sie wyslac wiekszosc
              niestety do poszerzonych i duzego nie mam kopert wiec wysle w przyszlym tygodniu

---------- Post dodany o 17:19 ---------- Poprzedni post o 15:45 ----------

1. ufi17 - 84mm ale szerszy - wysle w przyszlym tygodniu
              2. lysykrzysiek - wysylam na adres z przelewu
              3. LuSzTi - wysylam na adres z przelewu
              4. mal999 - wersja szeroka - wysle w przyszlym tygodniu
              5. arczi87 - WYSLANY
              6. somac - wysylam na adres z przelewu
              7. morskit - WYSLANY
              8. pablo.see (zamiast zolwika) - WYSLANY
              9. Tanner - wersja 84mm - musze zapakowac razem z zywica
              10. Adam_85 - WYSLANY
              11. scythe1123 - wysylam na adres z przelewu
              12. Najmad - WYSLANY
              13. Comandante W. - wysylam na adres z przelewu
              14. marcin.w10 - WYSLANY
              15 eternality - zgubilem adres
              16. KonradRak - przejmuje LEE

yoshi - nadal chcesz ten poszerzony?

zostalo mi 5 cyrkli

na liscie w kolejce byli
              LightSound
              Pogromca mitow
              ruperto83
              gilbert

czy kogos pominalem?
              bo nie kojaze zebym zamawial az 5 wiecej! :???:
              Last edited by Pawel S.; 19.08.2011, 15:44.

Skomentuj

Paweł wielkie dzięki, czekam na przesyłkę, jak tylko dojdzie dam znać:)

Skomentuj

1. ufi17 - 84mm ale szerszy - wysle w przyszlym tygodniu
                  2. lysykrzysiek - WYSLANY na adres z przelewu
                  3. LuSzTi - WYSLANY na adres z przelewu
                  4. mal999 - wersja szeroka - wysle w przyszlym tygodniu
                  5. arczi87 - WYSLANY
                  6. somac - WYSLANY na adres z przelewu
                  7. morskit - WYSLANY
                  8. pablo.see (zamiast zolwika) - WYSLANY
                  9. Tanner - wersja 84mm - musze zapakowac razem z zywica
                  10. Adam_85 - WYSLANY
                  11. scythe1123 - WYSLANY na adres z przelewu
                  12. Najmad - WYSLANY
                  13. Comandante W. - WYSLANY na adres z przelewu
                  14. marcin.w10 - WYSLANY
                  15 eternality - zgubilem adres (czy wogole wplaciles? na wydruku jeszcze nie odnotowalem wplaty. na konto jeszcze nie zagladalem)

Skomentuj

Nie wierzę, wpisałem się na listę zamówienia 5 lutego i już 19 sierpnia cyrkiel do mnie wysłany. Ciekawe czy poczta się spisze....
                    Wybaczcie moją ironię...ale po prostu przestałem wierzyć w to, że ten cyrkiel dostanę...
                    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Panowie, przepraszam za zamieszanie. NIE rezygnuję z cyrkla !

Skomentuj

ważne, że będzie, raczej drugi Ci nie będzie potrzebny

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta
                          ważne, że będzie, raczej drugi Ci nie będzie potrzebny
                          Zmieniłem zdanie bo ten Pawła pozwala wyfrezować mniejszą średnicę. W moim (teścia :)) jest mały błąd, jest przerwa między podstawą frezarki a płaszczyzną cyrkla ( za wysoko oś prowadnic). Przy małych średnicach (bassreflex) muszę bardzo mocno dociskać frezarkę żeby utrzymać wymiar bo sprężynuje. W tym Pawła mam nadzieję wszystko jest idealnie dokładne. Dlatego go chcę tym bardziej, że 4 miesiące czekałem !

Skomentuj

W tym Pawła mam nadzieję wszystko jest idealnie dokładne. Dlatego go chcę tym bardziej, że 4 miesiące czekałem !
                            tego jeszcze nie testowalem
                            ale na poprzednim z gwintem bylo OK
                            jak chcecie to moge to sprawdzic - kosztem jednego z niezapakowanych cyrkli :p

Skomentuj

nareszcie, w końcu! dostałem cyrkiel : )
                              dziękuję

Skomentuj

Ja też dostałem. Serdecznie dziękuję za organizację zamówienia, podzielenie się projektem, rozesłanie cyrki oraz użeranie się z wykonawcami. Jeszcze raz dzięki!!!
                                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

ok - dzieki za info

przypominam ze jeszcze kilka sztuk jest wolnych!

Skomentuj

A jest jakaś szersza? Bo w sumie napisałem że biorę a potem zrezygnowałem, bo zrobiłem sobie sam, i teraz mi trochę głupio że założyłeś kasę i towar Ci został.
                                    Tylko teraz widze że bosch GOF 1300 CE jest szersza...

Skomentuj

niestety nie - tylko standard
                                      jak nikt tego nie wezmie do konca tygodnia to wystawiam na allegro

tylko nie pasuje mi ilosc tego co zostalo - mam dziwne wrazenie ze kogos pominalem :???:

Skomentuj

do mnie także doszedł cyrkiel, dziękuje i pozdrawiam

Skomentuj

Jest cyrkiel, dotarł i można samoróbkę tymczasówkę odstawić. Bardzo dziękuję.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X