Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
    Średnica stopy 162 mm
    biorac pod uwage podane wyzej zdjecie to z tylu jest okragle a z przodu sciete?
    jezeli tak to jest taki sam wymiar jak moja celma

wiec szeroki pasuje

Skomentuj

Dokładnie tak jak piszesz. Przepraszam, umknęła mi cena za cyrkiel bez prętów, napisz proszę, postaram się szybko potwierdzić rezerwację.

Jacek Zieliński

Ok, znalazłem 33 PLN + 9 PLN wysyłka. Jeśli dane do przelewu nie uległy zmianie i ta 1 sztuka jest wolna to kupię. Po potwierdzeniu jutro mogę zrobić przelew na konto.
      Last edited by Jacek Zieliński; 18.02.2013, 20:53.

Skomentuj

33zl kosztuja waski standardowy
        szersze 38zl + 14zl prety i 9zl wysylka

dane bez zmian

Skomentuj

Witam,

wpłaciłem kwotę za szeroki cyrkiel + wysyłka, razem 47 PLN. Pręty mam swoje.

Pozdrawiam,
          Jacek Zieliński

Skomentuj

poszly cyrkle dla pana zielinskiego i dla onckara
            niestety nadal nie odebralem pretow wiec 2 pozostale wysle pozniej :/

Skomentuj

Dziękuję,

czekam na przesyłkę.

Jacek Zieliński

Skomentuj

Prosiłem o wysłanie na adres iny niż z przelewu. Proszę dokładnie czytać korespondencję.

Skomentuj

a to przepraszam - wiedzialem ze ktos chcial na inny ale nie wiedzialem ze 2 osoby :/

Skomentuj

Informuje że do mnie cyrkiel dotarł. Dzięki Wielkie Pawle, naprawdę świetny jest ten cyrkiel.!

Skomentuj

Mamusia pobiegła od razu na pocztę by odesłać dalej. Trudno, dwa dni mnie nie zbawi. Jak się frezuje polakierowany fornir naturalny klejony kontaktowym? Może polakieruję raz..

Skomentuj

Jak ja forniruje Henkel moment to po dociśnięciu klockiem zabieram się za obcinanie krawędzi frezarka (frez z łożyskiem) nie ma prawa nić się stać jeśli dobrze przykleiłeś fornir. A otwory tez robię już po fornirowaniu, szybko i przyjemnie.

Skomentuj

grozny daruj pawłowi pomyłke.:) Chłopak jest zalatany a i tak bardzo dużo dla nas robi zajmując się cyrklami.:)

Skomentuj

Zamieszczone przez grozny Zobacz posta
                            Jak się frezuje polakierowany fornir naturalny klejony kontaktowym? Może polakieruję raz..
                            jedyny problem to resztki kleju zbierajace sie na frezie - trzeba czyscic
                            dobrze kombinujesz - poloz jedna gruba warstwe lakieru i frezuj. pozniej naroznik i tak trzeba papierkiem przejechac. pozniej lakier na gotowo

Skomentuj

Cyrkiel właśnie dotarł :) Nie zdążyłem polakierować :) Czasami poczta daje radę :) Cyrkiel pierwsza liga. Pozdrawiam

Skomentuj

Witam,

przesyłka dotarła, wykonanie Ok. Jedyne co trzeba przy moim cyrklu zrobić, to faktycznie spępić krawędzie i wyprostować kołek. Przy spawaniu został sporo ściągnięty przez spoinę i nie jest pionowo w stosunku do płaszczyzny podstawy. Mam nadzieje, że przy tej operacji nie odpadnie. Piszę na gorąco, jeszcze nawet nie sprawdzałem czy w ogóle pasuje do mojej frezarki, ale z ewentualnym dopasowaniem otworów mocujących pręty prowadzące poradzę sobie bez problemu.
                                Dziękuję.

Jacek Zieliński

Skomentuj

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
                                  Mam nadzieje, że przy tej operacji nie odpadnie.
                                  spokojnie - kuz kilka prostowalem. predzej blacha sie wygnie
                                  niestety oni to recznie spawaja :/

Skomentuj

Witam,

rozstaw prętów prowadzących pasuje idealnie, bardzo mnie to cieszy. Teraz niech się zrobi cieplej, przyjdą zamówione głośniki i bedzie można w końcu pobawić się.
                                    Dziękuję, 100% satysfakcji.

Pozdrawiam,
                                    Jacek Zieliński

Skomentuj

Czy tylko ja jeszcze nie dostałem ?

Skomentuj

myslalem ze napisalem na forum...
                                        nie jestes sam - ostatnie 2 cyrkle wyslalem we wtorek. nie mialem jak odebrac pretow od tokarzy
                                        dzisiaj powinienes go miec

Skomentuj

Widziałem że było info o tych prętach ale później ktoś pisał że pasują

Skomentuj

Czaruję...
                                          X